Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΙΚΗ: Η κυβέρνηση να κινητοποιηθεί άμεσα

Δελτίο τύπου ΝΙΚΗΣ
Άφωνη παρακολουθεί η κοινή γνώμη το δράμα που εξελίσσεται στη χώρα μας από τις πρωτοφανείς πλημμύρες εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων τα οποία ξεπέρασαν τα πλημμυρικά φαινόμενα της χιλιετίας. H χώρα καταρρέει διανύοντας ίσως το πιο καταστροφικό καλοκαίρι, 1,8 εκατομμύρια στρέμματα παρανάλωμα του πυρός, 730,000 στρέμματα κατεστραμμένα από τις πλημμύρες, εκατοντάδες άνθρωποι αγνοούμενοι και εγκλωβισμένοι, ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί αφού κανείς δεν γνωρίζει τι θα αποκαλυφθεί όταν η στάθμη του νερού πέσει.

Φόβοι στο Μαξίμου για τη Δυτική Μακεδονία

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η εκλογική αναμέτρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει σημασία για πολλούς λόγους. Όπως και η αντίστοιχη στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι δύο κεντρικές διοικητικές ενότητες της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης ευρίσκονται για διάφορους λόγους σε άμεση αλληλεξάρτηση. Έχω θίξει πλευρές τούτου του ζητήματος σε παλαιότερο άρθρο μου. Δεν θα επανέλθω.

Ολλανδική Σχολή - Άρτια Ποδοσφαιρική Εκπαίδευση

Γράφει ο Αβραμίδης Γε. Δημήτριος
- M.Sc. Public Health & Sport - Εκπαιδευτικός, Φυσικής Αγωγής
- Εξειδικευμένη Μετεκπαίδευση Ποδοσφαίρου - Ανώτατη Γερμανική Αθλητική Σχολή D.S.H.S. Κολωνίας
- Προπονητής Εκπαιδευτής Ποδοσφαίρου - Ε.Π.Ο. UEFA B κ. D.F.B. B Lizenz 

Συγκέντρωση αγαθών από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μετά απο τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, ο ΕΕΣ Κιλκίς συγκεντρώνει τρόφιμα με προορισμό όλους τους πληγέντες συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται με το χειρότερο τρόπο.
Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνει Δευτέρα 11-9-2023 έως Τετάρτη 13-9-2023 και ώρες 9:00 - 14:00 στα γραφεία του ΕΕΣ Κιλκίς στο Νέο Δημοτικό Πάρκο.

Δήλωση Χ. Γκουντενούδη για τις φυσικές καταστροφές στη Θεσσαλία

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Υπ. Δήμαρχος Παιονίας

Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς γινόμαστε για άλλη μια φορά και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όλοι μας μάρτυρες των τραγικών γεγονότων που διαδραματίζονται τόσο κυρίως στην Θεσσαλία, όσο και σε άλλες περιοχής της πατρίδας μας.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Κώστα Σιωνίδη στο Πολύκαστρο



Τοπικοί υποψήφιοι σύμβουλοι και πρόεδροι Αξιοχωρίου, Κορώνας, Ειρηνικού, Πενταλόφου, Ειδομένης, Στάθη, Αγίου Πέτρου και Μεσιάς, με το συνδυασμό ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ του Κώστα Σιωνίδη

Μήνυμα Α. Βεργίδη για την ανείπωτη καταστροφή στη Θεσσαλία

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια των συνανθρώπων μας και την ανείπωτη καταστροφή στη Θεσσαλία.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους πλημμυροπαθείς στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Είδη πρώτης ανάγκης για τις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας συγκεντρώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Μηνύματα Μητροπολίτη Κιλκίς, προς τους Μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων για τη νέα σχολική χρονιά

† Ο Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

Προς τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων για τη νέα σχολική χρονιά
Αγαπητά μου παιδιά, καθηγητές και γονείς,
Αισθάνομαι και εγώ μαζί με εσάς την χαρά για την νέα εκκίνηση της σχολικής χρονιάς. Η χαρά αυτή βρίσκει την απαντοχή της στις καινούργιες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η καθημερινότητά σας. Εκπλήξεις για μάθηση, εκπλήξεις για διαπροσωπικές σχέσεις, εκπλήξεις για όνειρα και αγωνίες, εκπλήξεις οι οποίες χαρακτηρίζουν συχνά μια ολόκληρη ζωή. 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (7 Σεπτεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Αυτά είναι τα προβλήματα λειτουργίας του παιδικού σταθμού Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πρωτοβουλίας Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας στη Γουμένισσα
Η σχολική χρονιά για τα νήπια του παιδικού σταθμού Γουμένισσας ξεκίνησε με τον αγιασμό της Δευτέρας, φέρνοντας τους γονείς αντιμέτωπους με τα παρακάτω δεδομένα:

Εθελοντική αιμοδοσία στην Ξυλοκερατιά Κιλκίς



Έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια από τον Πολιτιστικό Σϋλλογο Δροσάτου Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου

Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και εμφιαλωμένων νερών στον σύλλογό μας έως αύριο στις 14:00. Παρακαλούμε για την κοινοποίηση της δημοσίευσης ώστε να ενημερωθούν όσοι θέλουν να συνδράμουν στην έκκληση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Μάλγαρης Στέφανος: Διεκδικούμε πόρους – μηχανήματα-προσωπικό σύμφωνα με της αρμοδιότητες του Νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς
- Διεκδικούμε πόρους – μηχανήματα-προσωπικό σύμφωνα με της αρμοδιότητες του Νομού μας 
- ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 440 χιλ Υδατορέματα 3500 χιλ

Σημαντική κρίνεται η διεκδίκηση πόρων και έργων σύμφωνα με τις ανάγκες του Νομού και όχι με βάση τον πληθυσμό, όπως μας βλέπει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Παρόλα αυτά, φημολογείται ότι η διοίκηση της μας υπολογίζει όσο και τον Δήμο Εύοσμου Κορδελιού λόγω του ίδιου πληθυσμού μας πράγμα που δεν αποδεικνύεται από καμία πράξη. Οφείλουμε μαζί λοιπόν, να διεκδικήσουμε πόρους για τα 440 χιλιόμετρα οδικού δικτύου που ανήκουν στην Περιφέρεια με αιτιολογημένες και ορθολογικές προτάσεις που μπορούν γίνουν πράξεις και όχι με κούφιες υποσχέσεις.

7ος ΧΡΟΝΟΣ: Fibonacci 100%!!!

Μήνυμα Κώστα Σιωνίδη για το γενέσιον της Θεοτόκου

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Ο εορτασμός της γέννησης της Θεοτόκου να χαρίσει ευλογία σε όλους μας και να οπλίσει με δύναμη, υπομονή και κουράγιο τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την πατρίδα μας.

Κωνσταντίνος Ζώτος: Είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό του Βασίλη Ρόκου «ΣΥΝ-εργασία».

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ζώτος του Νεόφυτου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς

Φίλες και φίλοι,
με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στην Κιλκίς με το συνδυασμό του Βασίλη Ρόκου «ΣΥΝ-εργασία».

Πρόσκληση συμμετοχής στο βιωματικό σεμινάριο για γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας, 12- 17 χρονών, στο ΝΗΡΕΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο για γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας με τίτλο: «Εφηβεία: τα πολλαπλά της πρόσωπα». Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες/φροντιστές/στριες (ανεξαρτήτως φύλου, κοινωνικό-οικονομικής κατάστασης, εργασιακής κατάστασης, εθνικότητας κ.ά.) που μεγαλώνουν παιδιά ηλικίας 12-17 χρονών και είναι κάτοικοι του δήμου Κιλκίς.

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Σδούγγος, μας μιλά για τη Θεσσαλονίκη και την Αυτοδιοίκηση

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την δημοτική παράταξη ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και τον Δήμαρχο κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα, Νικόλαος Σδούγγος, μας μιλάει για την Θεσσαλονίκη, την Αυτοδιοίκηση και την Καθημερινότητα.

Επιμέλεια Ερωτήσεων: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Ο κόσμος της πόλης και των συνοικιών σου γνωρίζει πάνω κάτω το οικογενειακό, ακαδημαϊκό, εργασιακό, κοινωνικό και πολιτικό προφίλ σου. Θέλω να μου πεις όμως γιατί ένα πολυάσχολο και γεμάτο ευθύνες άτομο όπως εσυ θέτει τον εαυτό του, τον χρόνο του και την ποιότητα του α. στην προεκλογική αναμέτρηση και β. αν και εφόσον αν εκλεγείς με το καλο και το εύχομαι και το θέλω, στις δημοτικές ''μάχες'' στα συμβούλια, συνελεύσεις κλπ; Τι σε κέρδισε χθες και σήμερα, ώστε να στραφείς στο δημοτικό πολιτικό γίγνεσθαι;