Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

(Video) Ενημερωτική εκστρατεία υπέρ των εμβολιασμών στο Κιλκίς


Κοινή εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης του Κιλκίς για την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία αποτελούμενη από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς Κώστα Κατσιάνο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς Σπύρο Μιχαηλίδη και τον Διευθυντή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς Γιώργο Ηλιάδη.

Συνάντηση Δημάρχου Κιλκίς με τους Κοινοτάρχες της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών


Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους αιρετούς των Δημοτικών Ενοτήτων ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης είχε σήμερα συνεργασία με τους Κοινοτάρχες της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών. 

Ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, μιλά στους Χρυσή Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Ο Αναστάσιος (Τάσος) Χατζηβασιλείου, Βουλευτής Σερρών με την Νέα Δημοκρατία, Γραμματέας της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, μιλά στους Χρυσή Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

- Αρχικά θα μας πεις τα βασικά για σένα αγαπητέ Τάσο: Καταγωγή, Οικογένεια, Επάγγελμα, Σπουδές, Πολιτική και Κομματική Ενασχόληση, Ελεύθερος Χρόνος.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες, από γονείς εκπαιδευτικούς. Είμαι διεθνολόγος με ειδίκευση στα ζητήματα της Τουρκίας και της Νοτιονανατολικής Ευρώπης. Έχω εργαστεί χρόνια στον τομέα των διεθνών σχέσεων και πέρσι ορκίστηκα διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

Νέοι δικαιούχοι της «Ψηφιακής Μέριμνας»


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Διευρύνονται οι κατηγορίες των δικαιούχων της «Ψηφιακής Μέριμνας», του προγράμματος των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που υλοποιείται από την «Κοινωνία της Πληροφορίας Μονοπρόσωπη Α.Ε.», εντάσσεται στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και αποτελεί ένα από τα πρώτα έργα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δήμος Παιονίας: Δωρεάν rapid tests σε Μεγάλα Λιβάδια και Ευρωπό


Ε. Αγαθοπούλου: «Η Κυβέρνηση εμπαίζει τους ιδιοκτήτες κυλικείων στα ΚΑΠΗ»

Συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης της Ε. Αγαθοπούλου, βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, για τους ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στα ΚΑΠΗ
Ως εμπαιγμό προς τους ιδιοκτήτες των κυλικείων που δραστηριοποιούνται στα ΚΑΠΗ χαρακτήρισε η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, την στάση του Υπουργείου Οικονομικών τόσο ως προς τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των συγκεκριμένων επιχειρήσεων όσο και με την λογική των απαντήσεων του Υπουργείου στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε Βάθη, Φύσκα, Μαυρονέρι, Π. Αγιονέρι, Μ. Βρύση και Καστανιές


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται την ερχόμενη εβδομάδα σε έξι Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Κρουσσών, Πικρολίμνης και Κιλκίς.

Ο ''Ράφτης'' απόψε στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Κιλκίς

Η αργοπορημένη ενηλικίωση ενός ονειροπόλου ράφτη που ζει στο μικροσκοπικό πατάρι του οικογενειακού ραφτάδικου, η μεταμόρφωση ενός εγκλωβισμένου ανθρώπου σε πλανόδιο δημιουργό, που βρίσκει την έμπνευση στα πιο απρόσμενα μέρη, είναι στο επίκεντρο της τρυφερής και λυρικής ιστορίας ο ''Ράφτης'' η οποία προβάλλεται απόψε στις 21:30 στην μεγάλη οθόνη του ''Δημήτριου Ζωηρού''.

KINESIS GYM: Enjoy Summer With Us - Ομαδικά Προγράμματα Άθλησης Καλοκαίρι 2021


Δελτίο τύπου KINESIS GYM
Τσέκαρε το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αυγούστου του KINESIS GYM για τις τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων άθλησης και το ωράριο λειτουργίας του γυμναστηρίου μας.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Το ακούσαμε κι αυτό. Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ότι ως κυβέρνηση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ προτίμησε να προστατεύσει το συμφέρον των τραπεζών αντί του συμφέροντος των εργαζομένων. Και αυτό το επισημαίνουν με πομπώδες ύφος οι φίλοι της ΝΔ, είτε γιατί ούτε οι ίδιοι δεν αντέχουν την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεών τους, είτε γιατί δεν έχουν το κουράγιο μιας στοιχειώδους αυτοκριτικής.

Ενδιαφέρον γυναικών χειροτεχνών από το Κιλκίς στην πρωτοβουλία “ForME” του Σ.Ε.Γ.Ε.


Συνάντηση γνωριμίας με χειροτέχνες γυναίκες από το Κιλκίς πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) την Τετάρτη 28 Ιουλίου, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην πρωτοβουλία “ForME”, που αφορά στην προώθηση ιδιαίτερων χειροποίητων προϊόντων.

Κορωνοϊός (30/7/2021): 2.845 νέα κρούσματα (8 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 12 θάνατοι και 165 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.845, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 490.552 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 134 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.812 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Εργασίες κοπής πρασίνου σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες κοπής πρασίνου
στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Εδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2021.

Οδηγίες για τα αδέσποτα & δεσποζόμενα ζώα κατά τις ημέρες του καύσωνα


Ενημερώνουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς
Μπορεί τις ημέρες του καύσωνα όλοι να διαβάζουμε και να ακολουθούμε οδηγίες που απευθύνονται προς τους πολίτες, ωστόσο τους ίδιους κινδύνους από τις υψηλές θερμοκρασίες αντιμετωπίζουν και όλα τα ζώα, αδέσποτα, αλλά και δεσποζόμενα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 30/7/2021, 4:21 μ.μ.


Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης
· Συνελήφθη χθες (29 Ιουλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο απέρριψε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε διάφορους χώρους, καθώς και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 7,7 γραμμαρίων.

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθη ένας ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη χθες (29 Ιουλίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Καλοκαιρινό πάρτι στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίου τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση κύλησε η τελευταία εβδομάδα στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids. Οι μαθητές ολοκλήρωσαν τη σεζόν τους στις δομές και το γιορτάσανε με μία μεγάλη γιορτή. Σνακ, δροσιστικοί χυμοί, φωτογραφίες, παιχνίδι και πολλά χαμόγελα συνέθεσαν το σκηνικό για το πιο ωραίο κλείσιμο της σεζόν, μιας σεζόν με πολλές δυσκολίες για μικρούς και μεγάλους.

(Video) Μαγευτική βραδιά όπερας και λυρικού τραγουδιού στο Κιλκίς

Οι Κιλκισιώτισσες σοπράνο Βάσω Βαϊούλη, Αναστασία Πατσακίδου, μαζί με την διακεκριμένη σοπράνο Γιούλη Καραγκούνη ερμήνευσαν την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 στον ''Κήπο Κιλκίς'' άριες από γνωστές όπερες, αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες, έντεχνα τραγούδια από όλο τον κόσμο καθώς και τραγούδια μεγάλων κλασικών Ελλήνων συνθετών.