Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Τι λέει η Ομάδας Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, για την εξ αποστάσεως διδασκαλία

Ανακοίνωση Ομάδας Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Σήμερα, η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με την πανδημία του κορωνοϊού. Οι Έλληνες πολίτες με μεγάλη αυτοπειθαρχία ακολουθούν τις οδηγίες των επιστημόνων, για να περιορίσουν όσο το δυνατόν τις επιπτώσεις της πανδημίας. 

"Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, επιλέγουμε το ανοιχτό μάθημα"


Υπογράφει η Αφροδίτη Ντίνου
Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Εν μέσω πανδημίας και παρατεταμένης καραντίνας οι εκπαιδευτικοί βρισκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών και των μαθητών μας, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τους υποστηρίξουμε εξ' αποστάσεως, σύμφωνα και με τη σύσταση του ΥΠΑΙΘ.

Ο γλάρος και ο αετός


Του Φώτη Μισόπουλου
en marge de la Divine Comédie
Εκείνος, ανοίγοντας αμέσως το γιλέκο του, προσφέρει ένα κομμάτι από το συκώτι του στο πουλί
ΑNDRE' GIDE [1α]
ως την έσχατη συλλαβή του χαρτογραφημένου χρόνου .................................................
στην κάθοδό τους προς τον τεφρό θάνατο
ΣΑΙΞΠΗΡ, ΜΑΚΜΠΈΘ [Πράξη V, σκηνή V] [1β]

"Στηρίξτε τώρα τους νέους επιστήμονες και επαγγελματίες"

Υπογράφει ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης 
Δικηγόρος  - Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Εικόνες Αποκάλυψης ή ειδικότερα της Κόλασης του Δάντη για την γείτονα Ιταλία, βιώνει η ανθρωπότητα με την επέλαση αυτού του «αόρατου εχθρού» ο οποίος επιβουλεύεται με σφοδρότητα πέρα από την ίδια την υγεία και την ζωή μας, την υπόσταση μας, τόσο την ατομική όσο και την συλλογική.

Περί «της τηλεκπαίδευσης» ο λόγος...

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η πρωτόγνωρη για όλον τον κόσμο κατάσταση που διαμορφώνει η πανδημία του κορωνοϊού έχει σοβαρές συνέπειες στον κοινωνικό και οικονομικό τομέα αλλά και στην εκπαίδευση. Οι επιπτώσεις της διακοπής των εκπαιδευτικών λειτουργιών είναι η όξυνση των ανισοτήτων σε βάρος των μη προνομιούχων μαθητών, η κοινωνική απομόνωση, η οικονομική και ψυχολογική πίεση για τους μαθητές και τις οικογένειές τους. 

Κιλκίς: Τρισάγιο στους Ήρωες της 25ης Μαρτίου

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς
Τηρώντας τα αυστηρά μέτρα που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και η πατρίδα μας την εθνική της παλιγγενεσία, τελέστηκε Τρισάγιο στο Ηρώο του Πάρκου - Κήπου Κιλκίς. 

Επιτόπιος έλεγχος στη λαϊκή αγορά Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Μικτό κλιμάκιο με επικεφαλής το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης, Πρόνοιας & Ποιότητας Ζωής Γιώργο Μπαλάσκα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αδειούχων Πλανόδιων Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς Κωνσταντίνο Γρίβα επιθεώρησε σήμερα το πρωί τους χώρους της λαϊκής αγοράς Κιλκίς για να ελέγξει την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν για την εύρυθμη λειτουργία της στο πλαίσιο αποτροπής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 28/3/2020, 01:00 μ.μ.

Εξιχνίαση ηλεκτρονικών απατών 
- Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από αρχές Δεκεμβρίου 2018 έως τα μέσα Ιανουαρίου 2020, υπέκλεψε τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας μιας ημεδαπής και πραγματοποίησε ηλεκτρονικές συναλλαγές – αγορές, συνολικού ποσού 9.316,79 ευρώ, σύμφωνα με τη δήλωση της παθούσας.