Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Δημάκη: "Η Μακεδονία του Αλεξάνδρου η χώρα είναι μια και είναι Ελληνική"

Την ανάγκη για σεβασμό όλων στην ελληνικότητα της Μακεδονίας εκφράζει σε επιστολή της προς το δημοτικό συμβούλιο η Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς, Άννα Δημάκη. Παράλληλα, στην ίδια επιστολή, καυτηριάζει και τη στάση όλων εκείνων που υποβάθμισαν το πρόσφατο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Κοπή της πίτας του "Αξιον Εστί" Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Συλλόγου "Αξιον Εστί" Αξιούπολης
Κόψαμε την πίτα μας, φάγαμε, χορέψαμε, καμαρώσαμε και χαρήκαμε και την χορευτική μας ομάδα, τραγουδήσαμε ... με λίγα λόγια διασκεδάσαμε.

Hyundai Veloster και Veloster N μαζί;

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Πηγή: autotriti.gr
Αρχικά να θυμίσουμε πως το λογότυπο Ν παραπέμπει στην ισχυρή έκδοση του μοντέλου, όπου το συγκεκριμένο τμήμα της κορεατικής φίρμας έχει αναλάβει ο Albert Biermann πρώην επικεφαλής μηχανικός του τμήματος Μ της BMW.

Ρεπορτάζ της Βουλγαρικής τηλεόρασης BTV για τα Σκόπια



Ταλέντα του Αλέξανδρου Κιλκίς στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Ακόμη πέντε (5) ταλέντα του Αλέξανδρου έχει βάλει ...στο μάτι η ομάδα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τρεις (3) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2005 και άλλους δύο (2) γεννηθέντες το 2006. 

Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών: Ο κ. Μητσοτάκης στέλνει τη μπάλα στην εξέδρα

Ανακοίνωση Δικτύου Ελλήνων Ριζοσπαστών 
Μετά τη σημερινή ομιλία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη FYROM το Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Θρακική Εστία Κιλκίς, κόβει την πίτα της

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Η Θρακική Εστία Κιλκίς προσκαλεί τους φίλους, τα μέλη και τους χορευτές της στη κοπή της Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς. Την ημέρα εκείνη θα παρουσιαστούν και τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας. Την ημέρα αυτή θα μας παίξουν παραδοσιακή θρακιώτικη μουσική ο Χρήστος Στεργίου στη γκάιντα και ο Θανάσης Ρωσσόπουλος στο νταούλι. Σας περιμένουμε!!
Είσοδος ελεύθερη.


Θεσσαλονίκη: Ενημερωτικές ημερίδες για την υιοθεσία και την αναδοχή παιδιών

Ενημερωτικές ημερίδες στους δήμους της Θεσσαλονίκης για την υιοθεσία και την αναδοχή παιδιών ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη από την Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι Ατρόμητοι πρώην δήμου Γαλλικού κόβουν την πίτα τους

Δελτίο τύπου Ατρόμητων πρώην δήμου Γαλλικού
Προσκαλούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας,τους γονείς και φίλους μας στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 16:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη.
Δώρα θα δοθούν στους τυχερούς του φλουριού και άλλες εκπλήξεις.

FYROM: Το οδοιπορικό ενός ονόματος και οι λύσεις

Του Δημήτρη Μάρδα*
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β" Θεσσαλονίκης
Πριν από είκοσι οκτώ χρόνια περίπου, στις 15 Δεκεμβρίου του 1989, το γνωστό γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TV5 Europe παρουσίασε εκπομπή σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα. Η εκπομπή εκείνη αντανακλώντας τις προσεγγίσεις των Σκοπίων προκάλεσε τις συνήθεις διαμαρτυρίες στην Ελλάδα εντός και εκτός του Κοινοβουλίου, ενώ το γαλλικό κανάλι έμεινε αναπάντητο!.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Κιλκίς: Τσάκωσαν 33χρονο Αλβανό για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (24-1-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και να έχει επιβιβάσει 2 υπηκόους Αλβανίας με σκοπό την προώθηση τους στη χώρα έναντι χρηματικής αμοιβής, οι οποίοι νωρίτερα εισήλθαν από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου.

Χρηματοδότηση έργων διαχείρισης αποβλήτων σε 10 περιοχές της χώρας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ανακοινώνουν τη χρηματοδότηση της ωρίμανσης των έργων ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων σε 10 περιοχές της χώρας, με συνολικό προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ.

Video: Ερώτηση Γεωργαντά για την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων


Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης Γ. Γεωργαντά για την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, κόβει την πίτα της

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της Τέχνης τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” να κόψουμε την πίτα μας, να πιούμε καφεδάκι, να ανταλλάξουμε σκέψεις, ιδέες και να κουβεντιάσουμε προτάσεις.

Η φωτογραφία της ημέρας (25/01/2018)

Ο φωτογράφος Θάνος Καρτσόγλου φωτογράφισε το "χειμωνιάτικο" Κιλκίς και η εικόνα που βγαίνει είναι πραγματικά μαγευτική.

Μακεδονία, Ἀλέξανδρος και Παλαιά Διαθήκη

Γράφει ο Μιχάλης Θεοχαράκης
Δεν είναι λίγες οι αναφορές πού γίνονται στην Παλαιὰ Διαθήκη γιὰ τοὺς Ἕλληνες ἡ γιὰ τοὺς Νήσιους ἢ Ἴωνες, ὅπως ἀποκαλοῦσαν τοὺς Ἕλληνες οἱ Ἑβραῖοι πρὶν τὴν ἐξάπλωση τοῦ Ἑλληνισμοῦ στὴν Ἀνατολὴ μὲ τὴν ἐκστρατεία τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου.

Τα θέλω όλα - Τσικνοπέμπτη πάω "Ράντσο Κιλκίς"


Θεσσαλονίκη: Μουσικοχορευτική παράσταση "Θράκη - Πόντος"