Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (8/11/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Έμεινε άσφαιρος
Για την τέταρτη αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ξηρόβρυση.

Άραγε την ομορφιά της λίμνης Δοϊράνης θα την αναζητήσει κανείς;


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Στην μαγεία του φθινοπώρου και στα χρώματα που μας χαρίζει η φύση αυτή την εποχή θα ήτανε άδικο και ασυγχώρητο να χάσουμε μια από τις Κυριακάτικες βόλτες με μόνο έξοδο λίγα € για καύσιμα και 1€ με καφέ στο χέρι σε ένα από τα πολλά παγκάκια που βρίσκονται παντού με θέα την ομορφότερη λίμνη Δοϊράνη που στολίζει τον Νομό Κιλκίς.

Σε πλήρη λειτουργία τα τμήματα ζωγραφικής εφήβων της Τέχνης Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τα τμήματα ζωγραφικής εφήβων της Τέχνης, υπό την καθοδήγηση της Ζωής Τζήμητρα στην ανακαινισμένη αίθουσα ζωγραφικής «Απελλής» γεννά σιγά-σιγά μικρά εικαστικά θαύματα.

Είναι τελικά αναποτελεσματικές οι απεργίες και η δράση των συνδικάτων;

Του Παναγιώτη Σαββίδη 
Ναι είναι αναποτελεσματικές οι απεργίες που ανακοινώνουν οι εργατοπατέρες που όχι μόνο δεν παίρνουν μέτρα για την συμμετοχή των εργαζομένων αλλά δεν συμμετέχουν ούτε οι ίδιοι. Και επειδή πονάει κεφάλι δεν πρέπει να κόβουμε το κεφάλι, έτσι για την αποδιοργάνωση του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος δεν φταίνε όλοι, και η λύση δεν είναι να μην συμμετάσχουμε, ταυτίζοντας όλους που ασχολούνται με το συνδικαλισμό με την ρεμούλα, την συναλλαγή, την ιδιοτέλεια.

Απόφαση Λιβανού για εφαρμογή του νόμου για τις αθέμιτες πρακτικές- Ποια προϊόντα θα πληρώνονται σε 30 και ποια σε 60 ημέρες


Δελτίο τύπου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Ο ΥπΑΑΤ κ. Σπήλιος Λιβανός στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά, την Ελληνίδα αγρότισσα και τον Έλληνα αγρότη με τις αποφάσεις του, φροντίζοντας τόσο για την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων τους όσο και για την έγκαιρη πληρωμή τους και τη μείωση του κινδύνου δημιουργίας καρτέλ.

Κορωνοϊός (8/11/2021): 7.335 νέα κρούσματα (80 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 65 θάνατοι και 477 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.335,  εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 792.239 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 146 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.542 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 8/11/2021, 5:41 μ.μ


Σχηματισμός δικογραφίας για σωματικές βλάβες

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 16ηςΣεπτεμβρίου 2020, εισήλθαν σε κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου με τη χρήση μαχαιριού και σωματικής βίας, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών.

«Έφυγε» ο εθνικός ευεργέτης Λεωνίδας Παπαγεωργίου


Συγκίνηση και θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε ο θάνατος του εθνικού ευεργέτη Λεωνίδα Παπαγεωργίου. Ορμώμενος από τη Δυτική Μακεδονία με καταγωγή από την ιστορική Σιάτιστα, ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς παράγοντες διεθνώς στον χώρο της γουνοποιίας. Μαζί με τον αδελφό του Νίκο σύστησαν το «Ίδρυμα Παπαγεωργίου» και με δωρεές που ξεπέρασαν τα 30 εκατ. δολάρια το 1993 στήριξαν την κατασκευή του ομώνυμου νοσοκομείου στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης.

Ειδική μικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Ειδική μικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (στο Δημοτικό Κατάστημα), και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], στις 12 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το εξής θέμα Η/Δ:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επτά προσφερόμενα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Κιλκίς


Ξαναρχίζουν τα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς. Για την τρέχουσα περίοδο προτείνεται η σύσταση επτά τμημάτων, τεσσάρων με τηλεκπαίδευση και των υπολοίπων τριών με διά ζώσης παρακολούθηση.

Διαδρομές στον χρόνο


Tου Κώστα Μπούζα
Να, σαν τέτοια ώρα τέλειωνε κάθε μέρα το σχολείο. Το κουδούνι του κυρ - Στάθη του επιστάτη έδινε το σύνθημα. Κι εμείς, με τις σάκες ήδη έτοιμες, χιμούσαμε στο καλντερίμι, εκεί στη γειτονιά, στις παρυφές της Άνω Πόλης, στην Θεσσαλονίκη.

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς προς Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα, "Αναθεώρηση των μέτρων για την λειτουργία του Λιανεμπορίου και της Εστίασης"


Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Αντιλαμβανόμαστε ότι η τεράστια αύξηση των νέων κρουσμάτων λόγω κορωνοϊού, δεν αφήνει πολλά περιθώρια και επιβάλλει τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κιλκίς: Η Στρώμνιτσα στο διάβα του χρόνου – Ιστορική ομιλία από το Θανάση Βαφειάδη


Με την ομιλία ‘’Η Στρώμνιτσα στο διάβα του χρόνου’’ ανοίγει την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου τον κύκλο των εκδηλώσεων μνήμης των Πολιούχων του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων ο Δήμος Κιλκίς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 19.00, με ομιλητή τον Θανάση Βαφειάδη, τοπογράφο μηχανικό- συγγραφέα.

Πρόσκληση Δημάρχου Κιλκίς σε εκδήλωση με θέμα "Η Στρώμνιτσα στο διάβα του χρόνου"



Έτσι μπαίνετε στα δημοτικά κτίρια Παιονίας



support.gov.gr: Σε λειτουργία o ψηφιακός χώρος επικοινωνίας πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες

Διαθέσιμη στους πολίτες για την επικοινωνία και την υποβολή ερωτημάτων και αιτημάτων σχετικά με τη χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών των φορέων είναι η ψηφιακή πλατφόρμα support.gov.gr. Η υπηρεσία σχεδιάστηκε και υποστηρίζεται από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και την Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

"Αγαπάτε την Παιονία, απογραφείτε στην Παιονία..."


Κάλεσμα του Δήμου Παιονίας για την απογραφή

Καλούμε όλους τους δημότες μας να απογραφούν εδώ. Η απογραφή του πληθυσμού είναι καθοριστικής σημασίας γιατί με βάση τον πληθυσμό κάθε δήμου γίνεται η χρηματοδότηση και κατ’ επέκταση ο σχεδιασμός για τα σημαντικά έργα που αφορούν στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας.

Τα νέα του Κιλκισιακού (8/11/2021)


5ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του 06 & 07/11/2021

Στο 5ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα πλην της Γυναικείας ομάδας καθώς δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Η Ανδρική ομάδα κέρδισε την ΠΑΟΝΕ Επταλόφου στο γήπεδο της Μ. Στέρνας με σκορ 3-2. Στις Ακαδημίες, η Κ14 κατάφερε να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημά της, σε αντίθεση με τις Κ13,Κ15 και Κ16 οι οποίες δεν έφτασαν αυτή τη φορά στην νίκη.

Προγράμματα κατάρτισης από την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος


Σας ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (Ο.Β.Ε.) υλοποιεί δύο (2) προγράμματα κατάρτισης ογδόντα (80) ωρών έκαστο, που αφορούν : 1) Στέλεχος Πωλητής Λιανικής και 2) Στέλεχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Ασφαλούς Διακίνησης Καυσίμων. 

Σιωνίδης: Καλώ το Διοικητή του Νοσοκομείου Γουμένισσας να ανακαλέσει


Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Οι δημόσιες δηλώσεις και οι αντεγκλήσεις που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας, δεν εξυπηρετούν τον «κοινό σκοπό» όλων, που είναι η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου Γουμένισσας προς τους κατοίκους της Παιονίας.

Τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και του άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε

Συνελήφθησαν χθες (7 Νοεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας και δύο ημεδαπές γυναίκες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, με το πρόσχημα αγοράς αλκοολούχου ποτού (τσίπουρο), προσέγγισαν ημεδαπό άνδρα σε περιοχή της Πέλλας και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, η μία από τις γυναίκες αφαίρεσε από την κατοχή του μία χρυσή αλυσίδα αξίας 300 ευρώ, η οποία βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον παθόντα. 

"Καλοφάγωτη η σύνταξή σου Κώστα Αθανασόπουλε"


Ανακοίνωση Συλλόγου 
Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης αποχαιρετά λόγω συνταξιοδότησης από την Μέση Εκπαίδευση τον εκλεκτό κ.κ. Προϊστάμενο Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς αλλά και συνάδερφο, Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο.

Πρώτη νίκη του "Άτλαντα" Κιλκίς, στην τρίτη αγωνιστική


Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Το Σάββατο 6/11/21 στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ ο ΑΤΛΑΣ βρέθηκε να πετυχαίνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Ποσειδώνα Βέροιας, με το ευρύ σκορ 3-0 (25-16, 25-18 και 25-21). Τα κορίτσια του ΑΤΛΑ, που βρέθηκαν πλήρεις απέναντι στον Ποσειδώνα, αν και υστερούσαν «υψομετρικά», με οδηγό την καλή υποδοχή (80%) αλλά και το αλάνθαστο σερβίς τους, πέτυχαν να βγάλουν τον καλό εαυτό τους σε ένα ματς που έμοιαζε παράσταση για ένα ρόλο. 

Ενεργειακή κρίση


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Το παραφουσκωμένο αφήγημα της κλιματικής αλλαγής από αυτούς που βρωμίζουν τον πλανήτη, αποτελεί το άλλοθι της πράσινης μπίζνας, της ενεργειακής υποτέλειας, του απόλυτου ελέγχου των υδάτινων πόρων και των νέων μελλοντικών πολέμων.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς ευχαριστεί τον Οργανισμό Society in Progress


Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Οργανισμό Society in Progress, για την ευγενική προσφορά γεύματος στους μαθητές/τριες του σχολείου μας, και τη διαρκή υποστήριξη της σχολικής μας μονάδας.

Νέα επιτυχία για την ΚουΠα Κιλκίς. Εντός έδρας νίκη επί του Βαφύρα Δίου με 85 - 44


Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Τρίτο συνεχόμενο νικηφόρο παιχνίδι για την ΚουΠα Κιλκίς. Επικράτησε εντός έδρας, του Βαφύρα Δίου με ακόμα ένα μεγάλου εύρους αποτέλεσμα, 85 – 44.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Θρακικής
Εστίας
Κιλκίς
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και υγιεινής, με απόλυτο σεβασμό στις τρέχουσες υγειονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες και εκλογές της Θρακικής Εστίας Κιλκίς για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.