Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (20/11/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Νίκη της Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς επί της ΠΑΕ Ηρακλής
Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για την Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς επί του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος της ΠΑΕ Ηρακλής με 2-0 στο γήπεδο των Χορτζατζήδων. Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από το συγκρότημα του Νίκου Μούρου, που πέραν των τερμάτων είχε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα.

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου και ο Δήμαρχος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Επίσκεψη στο σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας, στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι, πραγματοποίησαν σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος και ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης, οι οποίοι έτυχαν ακροάσεως υπό του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Διαμαρτυρία φοροτεχνικών Κιλκίς, για το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης

Καλούμε 
όλους τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και εμπορικούς φορείς να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ειρήνης την Τετάρτη στις 12:00 το πρωί στο πλαίσιο του κλεισίματος των γραφείων μας που έχει αποφασίσει η ΓΣ της Ένωσής μας
Ανακοίνωση Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Κιλκίς
Το ΔΣ της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Κιλκίς μετά από συνεδρίασή του υιοθετεί το κοινό κείμενο από την σύσκεψη των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων του Κιλκίς όπως παρατίθεται παρακάτω:

(VIDEO) Πρώτη συνάντηση για το 2023-24, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Πρώτη συνάντηση για το 2023-24, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς. Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023.

Αέρτ’ς, Αεργίτης. Μικρές ιστορίες για τον Εύξεινο Πόντο

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στον εορτασμό των αγίων Πεντεκαίδεκα, των πολιούχων του Κιλκίς, με την περιοδεύουσα έκθεση «Αέρτ’ς, Αεργίτης. Μικρές ιστορίες για τον Εύξεινο Πόντο».

Πετυχημένη ακόμη μία εκδρομή των Περιπατητών Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Πλουσιότεροι σε εικόνες, πολιτισμό, συγκίνηση, αγαλίαση, πατριωτισμό επέστρεψαν κοντά στα πενήντα μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς από την διήμερη εκδρομή του Σαββατοκύριακου 11-12/11/23. 

Νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων από την Τεχνόπολις Εκπαιδευτική Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε. σε συνεργασία με την Επιμορφωτική Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το ΚεΔιΒιΜ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε. σε συνεργασία με το ΚεΔιΒιΜ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ. στο πλαίσιο της Πράξης: «Επαγγελματική Κατάρτιση σε εργαζόμενους ΜΜΕ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς» η οποία εντάχθηκε στο ΠΑΑ 2014- 2020, στην Υποδράση 19.2.1.2 «Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης σε ΜΜΕ αγροτικών περιοχών» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Κιλκίς» της Ο.Τ.Δ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) πρόκειται να υλοποιήσει το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης " Βασικές Αρχές Marketing Τροφίμων-Αγροτικών Προϊόντων, Σύγχρονο Marketing μέσω social media ".

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Eξαπάτησαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα τραυματισμού της κόρης της σε τροχαίο ατύχημα

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε αποτέλεσμα την εξιχνίαση περίπτωσης τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.

"Συμπολίτες μου κοιμηθείτε ήσυχοι ο Δήμος μας είναι... γραμματοκομιστής"

Γράφει ο Σωκράτης Σαλτσίδης
Συμπολίτες μου κοιμηθείτε ήσυχοι ο Δήμος μας είναι... γραμματοκομιστής και παρακολουθεί την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου της πόλης μας.
Αφιερώνεις χρόνο για να στείλεις ένα έγγραφο (συνοδευόμενο από φωτογραφίες της ημέρας) στο Δήμο για να ενημερώσεις για πρόβλημα σε περιοχή που υφίσταται από την περίοδο του Πάσχα, σε τμήμα στενής οδού διπλής κατεύθυνσης που στερείται πεζοδρομίων. Σημειωτέον ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν σε απόσταση 30 μέτρων δύο (2) ανοικτά φρεάτια από έργο υποδομών δικτύου για το φυσικό αέριο.

Σερί νικών για το γυναικείο τμήμα του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Άρχισε να δημιουργείται σερί νικών για το γυναικείο τμήμα του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ, το οποίο στις 18/11/2023, στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, υποχρέωσε σε ήττα τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ, που φάνηκε να απειλείται μόνο στο τρίτο σετ (0-3, 12-25, 20-25,26-28), είχε ένα εύκολο απόγευμα στα Γιαννιτσά, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία και δημιουργώντας προϋποθέσεις ανόδου.

Επίθεση αδέσποτου σκύλου στην περιοχή του νοσοκομείου Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Σ. Σ.
Εντός πέντε ημερών συνέβησαν δύο περιστατικά επίθεσης αδέσποτου σκύλου στην περιοχή του νοσοκομείου Κιλκίς, ένα σε ηλικιωμένο άνδρα κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο και ένα σε εξάχρονη μαθήτρια που συνοδευόταν από τη γιαγιά της. Και στις δύο περιπτώσεις τα χειρότερα αποφεύχθησαν με την επέμβαση συμπολιτών μας. Μήπως χρειάζεται λίγη υπευθυνότητα από το Δήμο Κιλκίς;

Μήνυμα Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς, για την Γιορτή Ενόπλων Δυνάμεων



Η θεατρική παράσταση ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ - ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ “Η δύναμη της φιλίας”, στο Κιλκίς

Η επίσημη θεατρική παράσταση ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ - ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ "Η δύναμη της φιλίας" θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στο Κιλκίς το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στις 5:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

50η επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού Γυμνάσιου Κιλκίς

Την Παρασκευή 17.11.2023 οι μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνάσιου Κιλκίς γιόρτασαν την 50η επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου με έναν ξεχωριστό τρόπο. Με την καθοδήγηση των μαθητών της Γ' γυμνασίου και υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών τους, όλοι οι μαθητές κλήθηκαν να δουλέψουν σε ομάδες και να αναζητήσουν πληροφορίες σε πηγές, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή –QR codes, παρουσιάσεις powerpoint και ηχητικά ντοκουμέντα-, με στόχο να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για την ημέρα.

Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μάρτυρος Ραφαήλ του εν Λέσβω, στον Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς



Θεόδωρος Βαφειάδης για Αλέκο Σημαιοφορίδη: Με λυπεί αφάνταστα η εκδικητικότητα και κακότητα που βγάζει σε κάθε ευκαιρία

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Δεν εξεπλάγην ακούγοντας σε βίντεο τον έμμισθο Αντιδήμαρχο του Δήμου Κιλκίς Αλέκο Σημαιοφορίδη να καταφέρεται στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο εναντίον μου χωρίς να είμαι παρών με πρόσχημα ότι η απουσία μου παρακωλύει την ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή δε μπορούσαν να διασφαλίσουν την απαρτία για τη λήψη αποφάσεων, αλλά με λυπεί αφάνταστα η εκδικητικότητα και κακότητα που βγάζει σε κάθε ευκαιρία, επειδή τολμήσαμε να κατεβούμε με ανεξάρτητο Συνδυασμό στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και να τους χαλάσουμε την αμεριμνησία και την σιγουριά του εκλογικού περιπάτου. Έμαθαν άλλωστε για 4 χρόνια να κάνουν ό,τι θέλουν και όπως θέλουν χωρίς οργανωμένη Αντιπολίτευση και γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα αυτά θα τελειώσουν από 01.01.2024 που θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία οργανωμένη και αδιαπραγμάτευτη Αντιπολίτευση.