Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Video: Συνέντευξη τύπου Παύλου Τονικίδη με ανακοίνωση Θεόδωρου Βαφειάδη


Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, στις 12.30, στο ξενοδοχείο «Habitat», ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης.

Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Γρηγόρης Αυξεντίου υπαρχηγός της ΕΟΚΑ, ο Ήρωας του Μαχαιρά της Κύπρου


Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Ως γνωστό την Κυριακή 3 Απριλίου 1996, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ιστορικού Μουσείου «Γρηγόρης Αυξεντίου» στον οικισμό Ακρίτα του Δήμου Κιλκίς, όπου υπηρέτησε ως έφεδρος ανθυπολοχαγός, ο μετέπειτα υπαρχηγός της ΕΟΚΑ Γρηγόρης Αυξεντίου. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης. 

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης στο Κιλκίς

Τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου θα επισκεφτεί το νομό Κιλκίς ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Κιλκίς: Συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΑΑΤ με αξιολογητές-υπαλλήλους Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς, Σερρών και Πέλλας

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των ενημερώσεων που πραγματοποιούνται σε κάθε Περιφέρεια για την διαδικασία της αξιολόγησης των αιτήσεων στήριξης που αφορούν στις Δράσεις 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΑΑΤ και τους αξιολογητές-υπαλλήλους των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς, Σερρών και Πέλλας την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς (οδός Στενημάχου 2).

Εποικοδομητική η συνάντηση του Δ. Κυριακίδη με την Πρόεδρο της ΔΙΒΙΠΕΚ Λ. Μυλωνά


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς,  Δ. Κυριακίδη
Η βιομηχανική συγκέντρωση στο Σταυροχώρι έχει θεωρηθεί ευλογία για την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς για ποικίλους λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι έχει συμβάλλει καθοριστικά στην τοπική απασχόληση και στη συγκράτηση πολλών συνδημοτών μας στον τόπο τους. 

Διανομή ψαριών από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου
Σε διανομή ψαριών προέβει ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου μετά από ενέργειες που έκανε για πολλοστή φορά ο δραστήριος πλέον πρόεδρος του συλλόγου Κολιώνης Χρήστος για τα μέλη του Συλλόγου του στην Παιονία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριτέκνων Θεσσαλονίκης "ΕΣΤΙΑ". 

Κιλκίς: Καθαρισμός οικοπέδων για αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες οικοπέδων, χωραφιών ή άλλων τεμαχίων που βρίσκονται μέσα στην οικιστική ζώνη του Δήμου, όπως προβούν σε ικανοποιητικό καθαρισμό τους και απομάκρυνση των ακαθαρσιών που θα προκύψουν μετά το πέρας της εργασίας αυτής.

Η απαξίωση της υποψηφιότητας


Υπογράφει η Βίκυ Μαυρογονάτου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Είναι γεγονός πως σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι υποψηφιότητες είναι άνευ προηγουμένου. Εφόσον υπάρχουν 6 υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι λογικό πως οι υποψήφιοι που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια είναι πολυάριθμοι.

Διάκριση των αθλητών και αθλητριών της Αθλητικής Παιδείας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου συνθέτων Κ14

Υπογράφει ο Πέτρος Μπλάτσης 
Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου συνθέτων αγωνισμάτων για Παμπαίδες και Παγκορασίδες ηλικίας κάτω των 14 ετών (γεννηθέντες 2007 και 2006) στο στάδιο του Κιλκίς. Οι αγώνες συνθέτων της πρώτης φάσης περιλαμβάνουν τα αγωνίσματα, δρόμο ταχύτητας 60μ, άλμα σε μήκος, ρίψη μπαλάκι και δρόμο ημιαντοχής 1200μ.

Γ. Καρβουνιάρη, Δ. Πάζης: Είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας με τον Κ. Σιωνίδη

Υπογράφει η Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας 
Θα είμαι παρούσα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Πολυκάστρου, με μόνο στόχο μία καλύτερη Παιονία. Θέλω ένα δήμο τον οποίο να χαρακτηρίζει ο εθελοντισμός, ο σεβασμός στις παραδόσεις και η φροντίδα προς τα παιδιά και την τρίτη ηλικία.