Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Δήλωση Χ. Γκουντενούδη για κορωνοϊό και προσφυγικό

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Απευθυνόμενος προς τους συνδημότες και φυσικά όλους τους συμπολίτες μας, θα ήθελα να καταγράψω κάποιες σκέψεις, ευχόμενος αλλά και ευελπιστών ότι με την βοήθεια του Θεού, θα επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για τις οικογένειες μας και για την Πατρίδα μας ώστε να βγούμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από αυτή την απροσδόκητη υγειονομική και κοινωνική κρίση που χτύπησε όχι μόνο την χώρα μας αλλά τον πλανήτη ολόκληρο.

Γ. Φραγγίδης: Ερώτηση για τα μέτρα στήριξης των αγροτών και των κτηνοτρόφων από τις επιπτώσεις του κορονοϊού

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα
Κύριοι Υπουργοί,
Στα προβλήματα τα οποία ήδη αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες πολλών κλάδων της πρωτογενούς παραγωγής, ήρθαν να προστεθούν ακόμα περισσότερα, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που άγγιξε και την Ελλάδα, αλλά και λόγω των έκτακτων μέτρων που ορθώς ελήφθησαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του φονικού κορωνοϊού.

(Video) Άθλιες εικόνες ντροπής στις παρυφές της πόλης του Κιλκίς


Άθλιες εικόνες ντροπής στις παρυφές της πόλης του Κιλκίς, Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

Απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, 18:00
Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες
Συμπολίτες μου,
Πριν από λίγο, έδωσα εντολή στους συναρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23ης Μαρτίου, από αύριο δηλαδή, να ισχύσει απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου

Σε απαγόρευση κυκλοφορίας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου) προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Κορωνοϊός: Ακούσατε, ακούσατε, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι Σέρβοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Πολωνοί, αγάδες, πασάδες, ντερβισάδες.....


Βίντεο με ηχητικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποφυγή συνωστισμού και μετάδοσης του κορωνοϊού σε 10 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Αραβικά, Ουρντού, Νταρί, Φαρσί, Χίντι, Παντζάμπι και Παστού.

Μένουμε σπίτι, αλλά τι κάνουμε;


Του Όμηρου Σαββίδη*
Στο πλαίσιο της προστασίας από την εξάπλωση της πανδημίας, υπάρχει η οδηγία να μένουμε σπίτι. Για κάποιους αυτό είναι μια δύσκολη κατάσταση, για άλλους μια ευκαιρία να είναι περισσότερη ώρα με τους δικούς τους ανθρώπους. Για όλους μας όμως είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ο Κώστας Λαδάς και ο Θάνος Βέτης "Μένουν σπίτι"


Οι Ατρόμητοι basketball πρώην δήμου Γαλλικού και συγκεκριμένα οι προπονητές Κώστας Λαδάς και Θάνος Βέτης στηρίζουν το "Μένουμε σπίτι".