Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Video: Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς, κόβει την βασιλόπιτά της


Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς, έκοψε την βασιλόπιτά της, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.

Πανέτοιμος ο "Άτλας" Κιλκίς για το παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Η ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, τελείωσε τη μίνι προετοιμασία της με τους φιλικούς αγώνες που έδωσε με την Ένωση Τούμπας (ΜΕΝΤ), τον Ιονικό και την Ελπίδα Αμπελοκήπων και είναι πλέον πανέτοιμη να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή ομάδα και πρώτη στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, Αριστοτέλη Σκύδρας. 

Ευχαριστήρια δήλωση νέας Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας & Πολιτισμού Κιλκίς Άννας Δημάκη

Υπογράφει η Άννα Δημάκη
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας & Πολιτισμού Κιλκίς
"Επιθυμώ, καταρχάς, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό μου. Η απόφασή του να με ορίσει ως Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού είναι για μένα μια νέα απαιτητική αποστολή και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αναδείξουμε περαιτέρω την κοινωνική και πολιτιστική πολιτική του Δήμου Κιλκίς. Με σεβασμό στις αξίες μας, με αξιοποίηση του τοπικού έμψυχου δυναμικού, με συνεργασία και εξωστρέφεια.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Έπειτα από τις εκλογικές διαδικασίες και τη συνέλευση του νέου σχήματος της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, σας ενημερώνουμε ότι η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η παρακάτω:

Η βραβευμένη εκπαιδευτική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου» στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» 
Το Κέντρο Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» υποδέχεται τη βραβευμένη εκπαιδευτική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου» από τη θεατρική ομάδα «ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΙ» τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο στο Κιλκίς και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Γουμένισσα και στις 18:00 στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης στο Πολύκαστρο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του ΓΑΣ Κιλκίς

Στις 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του ΓΑΣ Κιλκίς. Χθες Τετάρτη 30 Ιανουαρίου έγινε το πρώτο Δ.Σ. του Συλλόγου και συγκροτήθηκε σε σώμα με αρκετά νέα πρόσωπα καταξιωμένα και επιτυχημένα στην πόλη του Κιλκίς. 

Σκοτώθηκε 62χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (1 Φεβρουαρίου 2019) και ώρα 04.00 περίπου στο 56ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Σερρών - Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 62χρονου οδηγού.

Η Άννα Δημάκη, νέα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας & Πολιτισμού Κιλκίς

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Κιλκίς όρισε σήμερα νέα Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού τη δημοτική σύμβουλο Άννα Δημάκη στη θέση του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη.

Πετοσφαίριση: Πρωταθλητής Νεανίδων 2018 ο "Αίας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Για δεύτερη φορά στην ιστορία του το τμήμα πετοσφαίρισης του Αίαντα αναδείχθηκε Πρωταθλητής, αυτή την φορά στο Πρωτάθλημα Νεανίδων.
Το Πρωτάθλημα το οποίο είχε ήδη κατακτήσει μαθηματικά μετά από ένα τρομερό σερί με 13 νίκες και 39-0 σετ το πανηγύρισε αήττητη η ομάδα του Αίαντα μέσα στην Καστοριά στην τελευταία αγωνιστική επί της Α.Π. Καστοριάς με νίκη 3-1 σετ.

Τι δηλώνει ο Π. Τονικίδης για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς 
Υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού και της κατάργησης του υποκατώτατου για τους νέους ηλικίας κάτω των 25 ετών, τάσσεται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης. Από την εφαρμογή της εν λόγω απόφασης, που θα ισχύσει από 1η Φεβρουαρίου 2019, και η οποία προβλέπει την αύξηση 24 συνολικά επιδομάτων του ΟΑΕΔ που συνδέονται με τον κατώτατο μισθό, αναμένεται να ωφεληθούν άμεσα εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ο Δημήτρης Ι. Κυριακίδης υποψήφιος στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Δήλωση Δημήτρη Ι. Κυριακίδη
"Το να κάνουμε κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό για την πόλη και τον δήμο μας πιστεύω ότι απασχολεί τη σκέψη πολλών νέων ανθρώπων που έχοντας επιλέξει να ζήσουν στον τόπο τους έχουν τη φιλοδοξία να γίνουν οι συνεχιστές για τη δημιουργική προοπτική του. 

"Κλείστε τη λακκούβα"

Ο αναγνώστης της Γνώμης Α.Κ. περνώντας ανυποψίαστος με το αυτοκίνητό του, μπροστά απόν την είσοδο της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς έπεσε στη λακκούβα της φωτογραφίας. Ο φίλος το ξεπέρασε με ένα ισχυρότατο "τράνταγμα" στο αυτοκίνητο, στο σώμα και στα νεύρα του. Εμείς αναρωτιόμαστε αν το ίδιο συμβεί σε ασθενοφόρο τι άραγε μπορεί να συμβεί στον άρρωστο;

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της Κληματσάκη Ελευθερίας

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
H Ελευθερία Κληματσάκη με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, μεγάλωσε, εργάζεται και κατοικεί στην πόλη του Κιλκίς. Είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα Φωτιάδη από το Χέρσο. Είναι πτυχιούχος Νοσηλεύτρια ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια διατηρεί ατομική επιχείρηση χειροποίητων και λαογραφικών ειδών.

Ο σύλλογος "Καπετάν Ράμναλης" κόβει την βασιλόπιτά του στο Ίσωμα Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ισώματος Κιλκίς "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΑΜΝΑΛΗΣ", σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που θα γίνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, στο καφέ - ψησταριά "Μαντάρα"  στις 6:30 μμ στο Ίσωμα. 

Πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα ανάπτυξης μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 του Κανονισμού (ΕΚ) 1305/2013 του Συμβουλίου για τη στήριξη της Αγροτικής Ανάπτυξης από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.).