Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Έκτακτα μέτρα λειτουργίας του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας καλεί τους κατοίκους να μειώσουν στο ελάχιστο την προσέλευσή τους στο Δημαρχείο του Πολυκάστρου, στα Δημοτικά Καταστήματα Γουμένισσας, Αξιούπολης, Ευρωπού και τις υπηρεσίες τους.

Ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ – Παρουσία στα γκισέ μόνο με ραντεβού – Αναλυτικός οδηγός

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πρόκλησης του κορονοϊού, αλλάζει ριζικά τον τρόπο εξυπηρέτησης από τους δύο μεγαλύτερους κοινωνικούς βραχίονες του κράτους, τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ.

Απολύμανση όλων των Ραδιοταξί Mercedes στη Θεσσαλονίκη

Έκτακτη ανακοίνωση Ραδιοταξί Mercedes Θεσσαλονίκης
Το Ραδιοταξί Mercedes στη Θεσσαλονίκη δείχνοντας ευαισθησία και σοβαρότητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και έχοντας ισχυρή την αίσθηση ευθύνης ανταποκρίνεται σε αυτό που απαιτεί η κοινωνία και ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ το εξής:

Νέα έκτακτα μέτρα από αύριο Δευτέρα σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σειρά νέων έκτακτων μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού για τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους πολίτες που θα συναλλάσσονται από αύριο Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 με τις υπηρεσίες της, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Την Κυριακή 08/03/2020, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο Λαγυνών το Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).

Αναβαθμίζεται σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ο Νίκος Χαρδαλιάς


Video από την επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στις Μουριές Κιλκίς, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.
Ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα 
Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δοκιμάστηκε από φονικές πλημμύρες και πυρκαγιές. Τώρα, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια ακόμα απειλή, τον κορονοϊό. 

Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την Αναπτυξιακή Κιλκίς: επιΜένουμε αναπτυξιακά και προληπτικά

Ανακοίνωση Αναπτυξιακής Κιλκίς
Όσο ο ιός Covid-19 εξαπλώνεται και συνεχίζει να επηρεάζει -χωρίς διακρίσεις- τις ζωές μας, πρέπει η δημόσια, πέραν της ατομικής, υγεία να καταστεί η προτεραιότητά μας. Σας ενθαρρύνουμε, λοιπόν, να προσέξετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας, λειτουργώντας με υπευθυνότητα, σύνεση, ψυχραιμία και αλληλεγγύη.

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι παραβιάσεις των μέτρων κατά του κορωναϊού

Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί (91) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (96) άτομα σε όλη την επικράτεια 
Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωναϊού.

Δήμος Κιλκίς: Πρόσθετα μέτρα προστασίας για κορωναϊό

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Νέα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού λαμβάνει ο Δήμος Κιλκίς με στόχο την προστασία της υγείας του πληθυσμού. Στο πλαίσιο εφαρμογής της πράξης νομοθετικού περιεχομένου και των οδηγιών που έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) καλούνται οι δημότες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να προσέρχονται στο Δημαρχείο Κιλκίς, στα ΚΕΠ και στις δημοτικές υπηρεσίες μόνο για επείγουσες περιπτώσεις.

Φροντιστήρια ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ: Οδηγούμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση στη Νέα Εποχή

Ανακοίνωση Φροντιστηρίων ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ
Στα Φροντιστήρια ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, ξεκινάμε μαθήματα ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, μέσα από μια σύγχρονη πλατφόρμα τηλετάξης, όπου οι μαθητές και μαθήτριες από τον χώρο τους, μπροστά στον υπολογιστή τους, το laptop, smartphone, android και οι καθηγήτριες από τον χώρο τους θα ειναι μπροστά σε μια εικονική τάξη και σε πραγματικό χρόνο, θα παρακολουθούν ζωντανά το μάθημά τους. 

(Video) Εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Καμπάνη Κιλκίς


Εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Καμπάνη Κιλκίς, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνη.

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Σ. Παραστατίδης: Μένουμε σπίτι


Του Στέφανου Παραστατίδη
Γραμματέα Οργανωτικού Κινήματος Αλλαγής
Aυτό που συμβαίνει στη γειτονική Ιταλία σήμερα, είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας· κείνες που βλέπεις με κόκα-κόλα και ποπ-κορν σταυροπόδι στον καναπέ και σαν τελειώνουν νιώθεις το τέλος τόσο μακρινό, σαν ένα αύριο απλησίαστο.