Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Παρέα με τον Ηλία Μωσαϊδη την Πέμπτη στο Sisters Κιλκίς


Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας: "Προς τους Πολίτες της Ελληνικός (Καναδικός) Χρυσός... "

Διαβάσαμε το εκπληκτικό σας κείμενο με τίτλο ΤΟ BOTOX ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΧΑΛΑΕΙ...ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!!! το οποίο ουσιαστικά είναι η απάντηση της Ελληνικός (Καναδικός) Χρυσός αφού αυτή εκπροσωπείτε, στο κείμενο μας με τίτλο Μην μαδάτε ... την Μαργαρίτα!. Φιλοτιμηθήκατε λοιπόν να δώσετε μια χείρα υποστήριξης στους λίγους αλλά σθεναρούς υποστηριχτές σας που όλος τυχαίος πάντα έχουν κάποια θέση υψηλόβαθμη σε κάποιο υπουργείο ή φορέα. Μπήκαμε λοιπόν στην διαδικασία να σας ρωτήσουμε κάποια σχετικά πράγματα για την κ. Μαργαρίτα Καραβασίλη τα οποία σας παραθέτουμε παρακάτω.

Πολίτες Αριστοτέλη: "To Botox της προπαγάνδας χαλάει... πολλά περισσότερα από την επιδερμίδα!"

Οι "ενέσεις" προπαγάνδας
είναι εξίσου βλαπτικές...
Βρήκαμε στη respentza μια ανάρτηση, που ανήκει στις λεγόμενες "κλασικές εικονογραφημένες" των εναπομεινάντων αρνητών της ανάπτυξης στο δήμου μας. Μια ανάρτηση χωρίς την ταυτότητα του αποστολέα, μόνο του παραλήπτη... Παραλήπτης ήταν η ειδική γραμματέας επιθεωρητών περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ Μαργαρίτα Καραβασίλη. Στον ένα χρόνο ζωής αυτού του blog, δεν έχουμε χαϊδέψει ποτέ κανένα πολιτικό, ούτε την κ.Καραβασίλη, ούτε επίσης κανένα άλλο θεσμικό παράγοντα (ούτε καν το δήμαρχο του δήμου μας), που είναι υπέρ της ανάπτυξης μέσα από τη μεταλλεία. Και ούτε πρόκειται να το κάνουμε παρά την πολωτική πλέον διάσταση, που δίνει στο ζήτημα, η πτέρυγα της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού μας συμβουλίου.

Στα 1,40 ευρώ η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης στο 80% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου. Με βάση τις σημερινές τιμές, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης τον επόμενο Οκτώβριο - οπότε ξεκινά η χειμερινή περίοδος - θα διαμορφωθεί στα 1,40 ευρώ το λίτρο από 1,046 ευρώ που είναι η μέση τιμή του πανελλαδικά.

Έγκριση κατανομής πόρων για επενδυτικές δαπάνες στις περιφέρειες

Η κατανομή συνολικού ποσού 13.843.510,38 ευρώ για την κάλυψη αποκλειστικά και μόνο επενδυτικών δαπανών των 13 Περιφερειών, εγκρίθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Τάσο Γιαννίτση. Το ποσό εκταμιεύεται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έναντι του α΄ τριμήνου του 2012, βάσει του μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015.

Σε πλήρη ισχύ οι διατάξεις για τις εισπρακτικές εταιρείες

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή Δημήτρης Σπυράκος προέβη στην ακόλουθη ενημέρωση:
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 627) η με αριθμό Ζ1-111 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με την οποία, σε ενσωμάτωση κοινοτικών συστάσεων, καθορίζονται, μεταξύ άλλων, αρχές που πρέπει να εκπληρώνει κάθε φορέας που προσφέρει υπηρεσίες επίλυσης ή διαμεσολάβησης σε καταναλωτικές διαφορές. Ειδικότερα, οι φορείς αυτοί είναι πλέον υποχρεωμένοι:

Ξεκίνησε η δίκη του Π.Ψωμιάδη για την υπόθεση μείωσης προστίμου σε πρατηριούχο

Στο εδώλιο του πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης κάθησε ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για την γνωστή υπόθεση μείωσης προστίμων σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων κατά την νομαρχιακή του θητεία. Είναι η τρίτη φορά που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δικάζεται γι’ αυτήν την υπόθεση. Είχαν προηγηθεί δύο καταδικαστικές αποφάσεις με τις οποίες του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριεετή αναστολή, αλλά κατόπιν προσφυγής του στον Άρειο Πάγο, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της απόφασης, με αποτέλεσμα η υπόθεση να επιστρέψει στο πενταμελές Εφετείο. Πάντως, βάσει της καταδικαστικής απόφασης τέθηκε σε αργία από τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη.

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Πάρλας

Άλλος ένας άνθρωπος της τέχνης έφυγε από κοντά μας
Πέθανε σήμερα σε ηλικία 76 χρονών ο ηθοποιός Χρήστος Πάρλας. O ηθοποιός με την χαρακτηριστική βαθιά φωνή "έφυγε" σήμερα τα ξημερώματα από πνευμονική ανεπάρκεια. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα υγείας, ο ηθοποιός μετάφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Α. Φλέμιγκ όπου και άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή.Ο Χρήστος Πάρλας γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1936. Σπούδασε στην Αθήνα στη Σχολή Κ. Μιχαηλίδη. Ηθοποιός θεάτρου από το 1957, εμφανίστηκε παράλληλα και στον κινηματογράφο σε πρώτους ή κύριους ρόλους.

Ανακοίνωση για τη πανήγυρη Λαμπροδευτέρας και Λαμπροτρίτης της Ιεράς ΜΟνής Αγίων Ραφήλ Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης

Ἡ Ἱερά Μονή Ἁγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Εἰρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας), ἑτοιμάζεται νά τιμήσει τούς Νεοφανεῖς Ἁγίους Ραφαήλ, Νικόλαο καί Εἰρήνη τήν παρθένο, τή Δευτέρα καί τήν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Ὁλημερίς τό Μοναστήρι θά εἶναι ἀνοικτό νά φιλοξενεῖ τήν εὐλάβεια τῶν προσκυνητῶν. Τήν παραμονή ΛαμπροΔευτέρα 16 Ἀπριλίου, στίς 5.30 μ.μ. θά γίνει ὁ πανηγυρικός Ἑσπερινός. 

Δραστηριότητες ΚΚΕ Κεντρικής Μακεδονίας για αύριο 4 και μεθαύριο 5 Απριλίου 2012

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας του ΚΚΕ η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί:
ΤΕΤΑΡΤΗ 4/4: 09:45 περιοδεία στο ΕΠΑΛ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ με επικεφαλής τον Σ. Βαρδαλή, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
09:45 περιοδεία στο ΕΠΑΛ Νάουσας με επικεφαλής τον Σ. Τσίτση, μέλος Ε.Π Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
11:00 Περιοδεία στη βιβλιοθήκη του ΠΑΜΑΚ με επικεφαλής τον Ο. Μαάιτα, μέλος Ε.Π Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
11:00 περιοδεία στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων με επικεφαλής τον Κ. Τσιαούση, στέλεχος του ΚΚΕ.

Μαρτυρίες Μεταλλείων Χρυσού (4)

Σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουμε τους κατοίκους του νομού για τις καταστροφικές συνέπειες της εγκατάστασης μεταλλείων χαλκού - χρυσού στον νομό μας, έχουμε αρχίσει να συγκεντρώνουμε και να μεταφράζουμε μία σειρά σχετικών με το αντικείμενο άρθρων από διάφορες περιοχές του κόσμου. Στα κείμενα αυτά καταγράφονται από δημοσιογράφους και κατοίκους μεταλλευτικών περιοχών οι εμπειρίες που έχουν τόσο από αυτή καθ' αυτή τη λειτουργία των μεταλλείων όσο και από τη συμπεριφορά των μεταλλευτικών εταιρειών.
Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο

Η Β.Α Χαλκιδική κινδυνεύει να κάψει την τουριστική της σεζόν... Ακούει κανείς;

Εικόνες "κράχτης"
για τον τουρισμό μας...
Από την ημέρα που έγιναν τα όσα έγιναν στην Ιερισσό, έχουμε δει και ακούσει ένα σωρό δικαιολογίες από αυτούς που πρωτοστάτησαν στην κατάλυση των δημοκρατικών μας αρχών. Το γνωρίζαμε βέβαια και το λέγαμε πάρα πολλές φορές, μέσα από τα κείμενα μας, ότι αυτά τα εξτρεμιστικά στοιχεία, έχουν τόσο καλή σχέση με τη δημοκρατία, ανάλογη με τη σχέση που έχουν με την τρέχουσα και επικαιροποιημένη επιστημονικά και τεχνολογικά μεταλλευτική δραστηριότητα. Είναι δηλαδή μια ξεκάθαρη σχέση μίσους. Ότι νιώθουν για τη μεταλλευτική δραστηριότητα, το ίδιο νιώθουν για τη δημοκρατία.

Πρόσκληση δικαιούζων καπνοπαραγωγών μέτρου 144 για υποβολή αιτήσεων πληρωμής της Β’ δόσης

Με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων καλούνται να υποβάλλουν νέα αίτηση οι δικαιούχοι καπνοπαραγωγοί του Μέτρου 144 του ΠΑΑ 2007 – 2013 προκειμένου να πληρωθούν τη β’ δόση της οικονομικής ενίσχυσης που προκύπτει από την ένταξή τους στο μέτρο. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης θα διαρκέσει έως Δευτέρα 30-04-2012.
Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι καπνοπαραγωγοί οι οποίοι έχουν λάβει την α’ δόση, να προσέλθουν το ταχύτερο στους μελετητές τους για να υποβάλλουν τη νέα αίτηση προκειμένου να λάβουν τη β’ δόση της αναλογούσας ενίσχυσης.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ: www.minagric.gr

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς προς Ο.Α.Ε.Ε.

Οι Διοικήσεις των Εμπορικών Συλλόγων και του Επιμελητηρίου του νομού Κιλκίς, σας μεταφέρουν τις έντονες διαμαρτυρίες επιχειρήσεων – μελών τους για τις ασφυκτικές ρυθμίσεις τις οποίες σωστά καταγγέλλατε κατά καιρούς. Δυστυχώς όμως τα δυσμενή αποτελέσματα αυτών είναι πλέον ορατά και διογκώνονται από την παρατεταμένη ύφεση που επικρατεί στην αγορά, την έλλειψη αγοραστικής ζήτησης και το κυριότερο την έλλειψη ρευστότητας που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αγοράς. Οι διαμαρτυρίες των μελών μας που είναι ενταγμένοι στον Ο.Α.Ε.Ε είναι πλέον συνεχείς καθότι αδυνατούν να εκπληρώσουν τις μηνιαίες υποχρεώσεις τους, λόγω αυτής της οικονομικής κρίσης των δύο τελευταίων χρόνων.

Ερώτηση Κιλτίδη με θέμα: «Αναστολή εφαρμογής του μέτρου της προφυλάκισης για χρέη προς το Δημόσιο»

Τις τελευταίες ημέρες, είδε το φως της δημοσιότητας σύλληψη υπερήλικα επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη για χρέη προς το Δημόσιο. Υπάρχουν όμως πολλές περιπτώσεις πολιτών, που κινδυνεύουν να συλληφθούν επειδή φαίνεται ότι χρωστούν, ενώ διεκδικούν από το ελληνικό Δημόσιο με δικαστικές προσφυγές πολύ μεγαλύτερα ποσά από αυτά που οφείλουν.  Τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις δεν εφαρμόζονται από κρατική αμέλεια ή ανοχή, χωρίς να τιμωρείται κανένας δικαστικός ή δημόσιος λειτουργός.  Είναι αυτονόητο, ότι τέτοιου είδους ενέργειες ακυρώνουν την αποτελεσματικότητα του μέτρου για αποτροπή και συμμόρφωση των φοροφυγάδων.

Μεγάλες επιτυχίες του ΓΑΣ Κιλκίς στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Μαζική συμμετοχή αθλητών και θεατών

Η μαζικότερη και πιο λαϊκή έκφραση ενός Μαραθωνίου αποτυπώθηκε στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο «Μέγας Αλέξανδρος». Περίπου 5.000 δρομείς όλων των ηλικιών πήραν εκκίνηση σε διαφορετικούς χώρους, αλλά με τον ίδιο στόχο τον τερματισμό, τη δύναμη ψυχής που κινεί ακόμη και απροπόνητα πόδια. Οι δρομείς έφτασαν μπροστά στο Λευκό Πύργο καταχειροκροτούμενοι από πάρα πολλούς Θεσσαλονικείς που απλώθηκαν στην παραλία της πόλης προκειμένου να δουν από κοντά την προσπάθεια.

Συνελήφθη 29χρονος στον Προμαχώνα Σερρών για παράνομη προώθηση οχήματος στο εξωτερικό

Η σύλληψη επετεύχθη χάρη στη συνεργασία Ελληνικών και Βουλγαρικών Αστυνομικών Αρχών μέσω του Κέντρου Επαφής Ελλήνων και Βουλγάρων Αστυνομικών Προμαχώνα
Ο δράστης συνελήφθη ξανά για παρόμοια αδικήματα τον Φεβρουάριο του 2012

Συνελήφθη χθες (02.04.2012) το απόγευμα, στο πλαίσιο της αστυνομικής συνεργασίας Ελληνικών και Βουλγαρικών Αρχών, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι επιχείρησε να προωθήσει παράνομα στη Βουλγαρία πολυτελές όχημα κλεμμένο με πλαστές πινακίδες και πλαστή άδεια κυκλοφορίας και χωρίς να σταματήσει σε σήμα στάσης των Αστυνομικών για έλεγχο.

Σύλληψη τριών ατόμων για λαθρεμπόριο ποτών στον Προμαχώνα Σερρών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας οινοπνευματωδών ποτών συνελήφθησαν για ξεχωριστές περιπτώσεις χθες (02.04.2012), από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 51 ετών, μία ημεδαπή 39 ετών και μία αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί λαθρεμπορίας».
Ειδικότερα, στον Προμαχώνα Σερρών, σε αστυνομικούς ελέγχους των Ι.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων που οδηγούσαν οι ανωτέρω, εντοπίστηκαν να μεταφέρουν και να έχουν εισάγει φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, διαφόρων εταιρειών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ στο Δροσάτο



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου διοργανώνει την ετήσια ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ του, την Μεγάλη Τετάρτη 11Απριλίου 2012 στο πάρκο δίπλα στην Λ.Α.Φ. στο Δροσάτο.
Σας περιμένουμε πό της 09:00 μέχρι της 21:00.

Βιωματικό Εργαστήρι Δικτύωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς με θέμα: «Επιθετικότητα και Σχολείο»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» πραγματοποίησε βιωματικό εργαστήρι Δικτύωσης για τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Επιθετικότητα και Σχολείο», την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο ξενοδοχείο “HABITAT”, στο Κιλκίς.

Μέλος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων ο Παύλος Τονικίδης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης εκλέχθηκε στο 9μελές συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στις εκλογικές αρχαιρεσίες που έγιναν το Σάββατο 31 Μαρτίου στα γραφεία της ΚΕΕΕ στην Αθήνα, από το Επιμελητήριο Κιλκίς εκλέκτορας ήταν και ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Καρβουνίδης Σήμερα Τρίτη 3/4 συγκαλούνται τα εκλεγμένα μέλη έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου για να συγκροτηθούν σε σώμα.
Μετά την εκλογή του ο κ. Τονικίδης δήλωσε:

Έκκληση για οικονομική στήριξη του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη»

Έκκληση στο κοινό για οικονομική στήριξη προκειμένου να συνεχίσει η λειτουργία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο στις 31 Μαρτίου 2012 συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής, λειτουργίας και ΔΩΡΕΑΝ προσφοράς, απευθύνει στους πολίτες το Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.
Όποιος λοιπόν επιθυμεί να συμβάλλει στη βιωσιμότητα του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη», μπορεί να γίνει αρωγός, καταθέτοντας από το υστέρημά σου έστω και ένα ευρώ, στους λογαριασμούς της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.

Ο Πόντος στην Εθνεγερσία

Του Δημήτρη Νατσιού
«Είναι δε εις θέσιν οι Πόντιοι να αποτελέσουν τους φρουρούς του Ελληνισμού. Εν πρώτοις, είναι έργον εις το οποίον έχουν συνηθίσει από αιώνων. Περιβαλλόμενοι εν τη απομακρύνσει των από ξένα φύλα, παλαίοντες διαρκώς προς αυτά, αφομοιούντες παρά αφομοιούμενοι, αποτελούσι τον ισχυρότερον τύπον της ελληνικής φυλής». (Στρατηγός Καθενιώτης, σύμβουλος του Ελευθερίου Βενιζέλου).

Τίτλοι εφημερίδων Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Με πρόταση του δημάρχου Γ. Καμίνη – Φρένο στις πορείες που νεκρώνουν το Κέντρο – Καθημερινά συγκεντρώσεις – πορείες διαλύουν την οικονομική ζωή·Με απόφαση του Προέδρου – Επέστρεψε στη Ν.Δ. ο Κ. Γκιουλέκας·Συνέντευξη Αρχιεπισκόπου – «Είπα ψέματα για να νικήσω το τέρας της γραφειοκρατίας»
ΑΥΓΗ ·Μέτρα 16 δις μετά τις κάλπες – Με πρόσχημα τις αποκλίσεις του προϋπολογισμού το 2012, που το αποδίδουν στις εκλογές·Τον Φεβρουάριο – 10,8%- Ρεκόρ ανεργίας στην Ευρωζώνη·Μεταναστευτικό – Η επίτροπος αδειάζει τον Χρυσοχοίδη, τα στοιχεία διαψεύδουν τον Λοβέρδο

Η φωτογραφία της νύχτας

Σ' αυτές τις εκλογές
θα είμαι σίγουρα υποψήφιος.


Το ποιος είμαι θα το βρείτε εσείς.


Το κόμμα θα το επιλέξετε εσείς.


Θα υπακούσω στην πλειοψηφία.


Κάντε τις προτάσεις σας με σχόλιο σ' αυτήν την ανάρτηση.



«Φραγμοί» στη δράση των εισπρακτικών εταιρειών. Τίθενται σε ισχύ οι διατάξεις για τη συμπεριφορά τους

Σε ισχύ βρίσκονται πλέον οι νέες ρυθμίσεις που αφορούν την άσκηση της δραστηριότητας των εισπρακτικών εταιρειών, όπως και οι ρυθμίσεις για τις αρχές λειτουργίας κάθε φορέα που προσφέρει υπηρεσίες επίλυσης ή διαμεσολάβησης σε καταναλωτικές διαφορές.
Έτσι, οι εισπρακτικές εταιρείες:
* Οφείλουν να καταγράφουν και να τηρούν για ένα έτος το περιεχόμενο της επικοινωνίας προκειμένου να ελέγχεται η παραβίαση του νόμου σε περίπτωση καταγγελίας. Ο οφειλέτης ενημερώνεται υποχρεωτικά για την καταγραφή και το σκοπό της. Το περιεχόμενο της καταγραφής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βάρος του οφειλέτη.

Ψηφίστε αντιμνημονιακό κόμμα- Αποχή, λευκό, άκυρο, ευνοούν τα κόμματα του Μνημονίου

Προσκλητήριο προς τους Έλληνες «να ψηφίσουν μαζικά, το κόμμα, κίνημα ή σχηματισμό που θεωρούν ότι έχει την πιο συνεπή αντιμνημονιακή στάση στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση» απευθύνει ο Μίκης Θεοδωράκης και το Πολιτικό Συμβούλιο της «Σπίθας» ανακοινώνοντας ταυτόχρονα, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές. Τονίζουν ότι «η αποχή το λευκό και το άκυρο ευνοούν τα κόμματα του μνημονίου».