Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ερώτηση Φραγγίδη για τη λειτουργεία ενεχυροδανειστηρίων

"Στην πατρίδα μου στο Κιλκίς, αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα, ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια ενεχυροδανειστήρια και καταστήματα αγοράς χρυσού, ασημικών, δακτυλιδιών, ρολογιών κλπ, προκειμένου να τροφοδοτήσουν με ρευστό μία αγορά η οποία πραγματικά στενάζει και ασφυκτιά από την έλλειψή του", σημειώνει σ` ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, ο Γ. Φραγγίδης. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του νομού μας ρωτά, με ποιό νομικό καθεστώς λειτουργούν αυτά τα "καταστήματα", πού βρίσκουν ρευστό και τί θα κάνει το υπουργείο για ν` αποτρέψει την εκμετάλλευση του πολίτη.

Απογοητευτική η συγκέντρωση Αγανακτισμένων στο Κιλκίς!

Μόνο που μας πήρε ο ύπνος!
Απογοητευτική ήταν η εικόνα που παρουσίαζε σήμερα (Σάββατο) το απόγευμα η πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, όπου επρόκειτο να γίνει συγκέντρωση Αγανακτισμένων. Μαζεύτηκαν 20-30 άνθρωποι όλο κι όλο, μ` αποτέλεσμα, φυσικά, να μην γίνει κανενός είδους μαζική εκδήλωση. Τα λόγια του φίλου στην κάμερα του gnomikilkis.gr είναι χαρακτηριστικά. 
Τι έγινε ρε παιδιά, στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά εμείς αρμενίζουμε

Παραστατίδης: Να σταματήσει η οικονομική αιμορραγία προς γείτονες

Ο Βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης συνυπέγραψε ερώτηση, με άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προς τον υπουργούς, Οικονομικών Ε. Βενιζέλο και Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοϊδη, με θέμα την διαρροή καταναλωτών προς γειτονικές χώρες. Οι βουλευτές ρωτούν αν πρόκειται να μειωθεί η φορολογία στις επιχειρήσεις των ακριτικών περιοχών και επεκταθεί η διατήρηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ σε όλες τις παραμεθόριες περιοχές.
Η ερώτηση έχει ως εξής:

Λέτε να το καταψηφίσουν;

Λέτε οι βουλευτές του νομού μας ν` ανταποκριθούν στην έκκληση της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς και να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο της νέας λεηλασίας; Λέτε;
Βέβαια, οι βουλευτές μας είναι (ακόμα) τρεις, αλλά προφανώς η ΑΔΕΔΥ εννοεί τους εξής δυο, τον Θ. Παραστατίδη και τον Γ. Φραγγίδη. Γιατί, ο Κ. Κιλτίδης δεν θα` χει πρόβλημα ως ΛΑΟΣ να το καταψηφίσει.

Πώς τα φέρνει η πολιτική!

Κυρ. Τεκτονίδου: Νέα
βουλευτίνα αποκτά
το ΠΑΣΟΚ
Το ΠΑΣΟΚ στο νομό μας έβγαζε σχεδόν πάντα, έναν βουλευτή. Στις τελευταίες εκλογές ο Γ. Φραγγίδης βγήκε τρίτος. Κι όμως, τα `φερε έτσι η (πολιτική) ζωή και σήμερα είναι βουλευτής!
Στη Θεσσαλονίκη, η κυρία Κυριακή Τεκτονίδου, η οποία κατάγεται από το Μαυρονέρι,  κατέλαβε την 2η αναπληρωματική θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Κι όμως, θα γίνει κι αυτή βουλευτής. Κι αυτό, επειδή την Δευτέρα παραιτείται ο Θωμάς Ρομπόπουλος, ενώ στο μεταξύ ο πρώτος αναπληρωματικός του ψηφοδελτίου, Νίκος Γιαννόπουλος, απεβίωσε τον περασμένο Δεκέμβριο.
Είναι αυτό που λένε, αν έχεις τύχη διάβαινε!

ΑΔΕΔΥ Κιλκίς προς βουλευτές νομού: Μην ψηφίζετε το Πολυνομοσχέδιο

Με ανακοίνωσή της η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, καλεί τους βουλευτές του νομού μας "να μην ψηφίσουν το βάρβαρο πολυνομοσχέδιο και να μη συναινέσουν στο έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων του Δημοσίου, του Ιδιωτικού Τομέα και όλου του ελληνικού λαού". Παράλληλα καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν "τον αγώνα για να μην περάσουν αυτά τα βάρβαρα μέτρα που διαλύουν την κοινωνία και οδηγούν μεγάλα κοινωνικά στρώματα στην εξαθλίωση".

Στη Σερβία η "Τόλμη" Κιλκίς

Αναχωρεί την ερχόμενη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου για την Σερβία, η ομάδα του Α.Σ. "Τόλμη" Κιλκίς, προκειμένου να συμμετάσχει στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Α΄ Class Tae Kwon Do που θα διεξαχθεί στις 22-23 Οκτωβρίου.  
Στόχος της αποστολής είναι η αγωνιστική εμπειρία των αθλητών-ριών και η ενίσχυση της τεχνικής τους κατάρτισης, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα πρωταθλήματα που έρχονται.