Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Οι οφειλές του κράτους προς τις επιχειρήσεις παραμένουν, αλλά οι επιχειρηματίες συλλαμβάνονται

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στις συνεχείς συλλήψεις επιχειρηματιών για οφειλές προς το Δημόσιο, χωρίς προηγούμενη στοιχειώδη εξέταση της αιτίας της καθυστέρησης καταβολής των συγκεκριμένων οφειλών. Πρόκειται για κίνηση που χωρίς διάκριση, δηλαδή επί δικαίων και αδίκων, διαπομπεύει συνεπείς επιχειρηματίες που κατά την παρούσα φάση αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος, την ίδια ώρα που το Κράτος χρωστά σε αυτούς πολλαπλάσια ποσά των οφειλομένων.

Ανακοίνωση για την παράταση των σε ισχύ συμβάσεων του «Βιολογική Γεωργία»

Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για διετή παράταση των ενταγμένων στην δράση 1.1 “ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ” του μέτρου2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις » του ΠΑΑ 2007-2013. Δικαιούχοι με δικαίωμα παράτασης μπορεί να κριθούν όσοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις :

Πρόγραμμα περιοδείας της Σοφίας Καλαντίδου, βουλευτής του ΚΚΕ, στο Κιλκίς:

09:45 Περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα του Πολύκαστρου.
11:00 Περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.
13:30 Περιοδεία στο Νοσοκομείο της Γουμένισας.
16:45 Συνάντηση με την Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου.
18:00 Συγκέντρωση στο Πευκόδασος.

Ανοικτή συγκέντρωση Νίκου Αφεντουλίδη σήμερα στο Συνεδριακό Κιλκίς


Εκλογές Επιμελητηρίου Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Στο έλεος των «κοριών» οι πολίτες – Γέμισαν με μαγνητόφωνα τα ΚΑΦΑΟ- Άδεια από προσωπικό η αρμόδια Αρχή Τηλεπικοινωνιών·Τελεσίγραφο του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Αντώνη Σαμαρά – Διορία μέχρι την Τρίτη για την υπογραφή·Τι προβλέπει η αναλυτική εγκύκλιος του υπουργείου – 90.000 υπάλληλοι στην εφεδρεία και στη σύνταξη!
ΑΥΓΗ ·Επανίδρυση ή διάλυση της Ευρώπης – Το μήνυμα της χθεσινής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Σπόρτινγκ·Στοπ στα χαράτσια – Χιλιάδες υποστηρικτές της κατάληψης από τη ΓΕΝΟΠ στο μηχανογραφικό της ΔΕΗ·Εκβιασμοί με 6η δόση και ημερομηνία εκλογών