Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από το «μουσικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»

Το «μουσικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες» παρουσιάζει τώρα συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

Τάδε έφη Βλαδιμηρος Παναγιωτίδης προς Αθανάσιο Πλεύρη

Τοποθέτηση του Βλαδίμηρου Παναγιωτίδη, Β’ αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, στη συνάντηση του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με τον υπουργό Υγείας κ.Αθανάσιο Πλεύρη την 1η Φεβρουαρίου 2023 στο γραφείο του υπουργού.

Κύριε υπουργέ Υγείας,
Γνωρίζετε ότι η χώρα συνεχίζει να βιώνει την ιογενή πανδημία και ότι δημιουργούνται καθημερινά νέες ανάγκες για νοσηλεία και θεραπεία αυτών των ασθενών, πέραν όλων των υπολοίπων περιστατικών.

Η ΑΝΚΙ σχεδιάζει με πολίτες και φορείς το νέο πρόγραμμα LEADER: Καμιά ιδέα χαμένη!

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Επιδιώκοντας τη μόχλευση σημαντικών κονδυλίων για το νομό Κιλκίς, ξεκίνησε από την Αναπτυξιακή Κιλκίς, στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2023-2027, ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος LEADER. Ένας σχεδιασμός που δεν γίνεται με κλειστές πόρτες σε κάποια γραφεία αλλά με τη διαδικασία της ευρείας διαβούλευσης με τους πρωταγωνιστές της τοπικής ανάπτυξης, τους άμεσα υπεύθυνους αλλά και τους ωφελούμενους αυτής.

Κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Μια ξεχωριστή Κυριακή ήταν η 29η Ιανουαρίου 2023 για τα Μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων καθώς τοπικοί και ετεροδημότες συγκεντρώθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου Άνω Αποστόλων για την κοπή της πίτας και την παρουσίαση των πεπραγμένων του Συλλόγου για το έτος 2022.

Τυχερός ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης στην κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το απόγευμα της Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2023, λίγο πριν από την έναρξη της 2ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα.

(Video) Κουρμπάνι 2023 από τον Λαογραφικό Σύλλογο Γουμένισσας "Άγιος Τρύφων"

Κουρμπάνι 2023 από τον Λαογραφικό Σύλλογο Γουμένισσας "Άγιος Τρύφων". Τετάρτη 1 Φεβρουρίου 2023.