Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Περίληψη πρόσκλησης ενδιαφέροντος «Αποκομιδή απορριμμάτων - Συντήρηση δικτύου οδοφωτισμού του Ε.Π. Κιλκις»

Περίληψη πρόσκλησης ενδιαφέροντος «Αποκομιδή απορριμμάτων - Συντήρηση δικτύου οδοφωτισμού του Ε.Π. Κιλκις»

1) Η Διαχείριση Ε.Π. Κιλκίς ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. Α.Ε. προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει προσφορά για την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Αποκομιδή απορριμμάτων - Συντήρηση δικτύου οδοφωτισμού του Ε.Π. Κιλκις» (Ν. 4635/2019 Άρθρο 12 παρ. 14 ΦΕΚ 167/ ΤΕΥΧΟΣ Α΄ - 30 Οκτωβρίου 2019).

Κιλκισιακός εναντίον Απόλλωνα Ευρωπού στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, το Σάββατο 19/11/2022

Ένα λευκό γαρύφαλλο στη μνήμη όσων «πέθαναν αταλάντευτα πιστοί στις αρχές τους»

Γράφει η Χριστίνα Χαραλαμπίδου
Δικηγόρος

«Κι αν σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές
είναι γιατί τ’ ακούς γλυκότερα,
κι η φρίκη δεν κουβεντιάζεται γιατί είναι ζωντανή,
γιατί είναι αμίλητη και προχωράει»
Τελευταίος Σταθμός
Γ. Σεφέρης

Η περίοδος της Χούντας ήταν ένα θλιβερό γεγονός. Μια αιματοβαμμένη ιστορική συγκυρία του 20ου αιώνα. Ένα πολιτικό μόρφωμα που βρήκε την μετεμφυλιακή ελληνική κοινωνία σε κατάσταση απόλυτου φόβου και πλασάροντας δήθεν φιλολαϊκή πολιτική και «χάντρες και καθρεφτάκια» καταστρατήγησε κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης, ελευθερίας και δημοκρατίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 16/11/2022, 10:01 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (15 Νοεμβρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς και ο ΣΕΒΕ συνδιοργάνωσαν εκδήλωση για το Συλλογικό Σήμα της Ε.Ε. «M MACEDONIA THE GREAT»

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η σημασία της απόκτησης και χρήσης από τις επιχειρήσεις του Συλλογικού Σήματος της Ε.Ε.«M MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα) παρουσιάστηκε στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τη Τρίτη 15/11/2022 το Επιμελητήριο Κιλκίς και ο ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και επιχειρηματιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Το Ράντσο Κιλκίς γιορτάζει τα 17α γενέθλιά του και σας προσκαλεί



Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την 49η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Πέρασαν σαράντα εννέα χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ακόμα και σήμερα τα μηνύματα που αντλούνται από την ιστορική επέτειο συγκρατούν μοναδικά τη δυναμική τους.

Σκοτώθηκε 72χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες

Σήμερα και ώρα 11.45΄περίπου στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νιγρίτας – Ανθής, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 72χρονου οδηγού ο οποίος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Επίσης από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε και ο 46χρονος οδηγός του επιβατικού οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.



Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, στο Πολύκαστρο στις 10-11-2022, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου, για την αντιμετώπιση των κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, χιονοπτώσεις και παγετό για τη χειμερινή περίοδο 2022-23, παρουσία των:

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη για εκπαιδευτικούς με αναπηρία

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση κατέθεσε ο κ. Γιώργος Φραγγίδης προς την Υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως, με θέμα "Ένταξη στις ειδικές κατηγορίες μεταθέσεων των εκπαιδευτικών της νόσου Non-Hodgkin, της αυτόλογης μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων και της διαπιστευμένης αναπηρίας από επιτροπή ΚΕΠΑ σε ποσοστό 50% και άνω".

Ο Νικόλας Νίτσας πολιτικοΛΟΓΕΙ με τον Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio



(Video) Έτοιμη να καταρρεύσει η γέφυρα στο κέντρο της Αγίας Κυριακής Κιλκίς

Έτοιμη να καταρρεύσει η γέφυρα στο κέντρο της Αγίας Κυριακής Κιλκίς. Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022.

(Video) Για τη Διαχείριση Ψυχοσυναισθηματικών Κρίσεων, μιλά η ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Για τη Διαχείριση Ψυχοσυναισθηματικών Κρίσεων, μιλά η ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022.

Πωλείται η επιχείρηση "Πωλήσεις Επισκευές Ποδηλάτων" στο Κιλκίς

Πωλείται η επιχείρηση "Πωλήσεις, Επισκευές Ποδηλάτων" στο Κιλκίς, λόγω αλλαγής επαγγέλματος. Τηλ. επικοινωνίας κ. Σίμος 6938 734662, από 10:00 - 14:00

Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση των 60 εκατ. ευρώ για τα λιπάσματα

Άνοιξε χθες, 15 Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ (https://www.aade.gr/mybusinesssupport) μέσω της οποίας οι αγρότες μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για να λάβουν την ενίσχυση για τα λιπάσματα.

Η παράσταση «Μόνος γίνεσαι κανένας» στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η παράσταση της αυτοδιοργανωτικής θεατρικής ομάδας της Τέχνης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών “Μόνος γίνεσαι κανένας” είναι δουλειά ομαδική.

ΚΚΕ Κιλκίς: «Στο Πολυτεχνείο μίλησε ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός»

Δελτίο Τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
H K.O. Kιλκίς του ΚΚΕ και η Οργάνωση Κιλκις της ΚΝΕ, απευθύνουμε κάλεσμα στις νέες, τους νέους, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, σε όλο το λαό του Κιλκίς να τιμήσουν τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973.

Επίσκεψη μαθητών του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς και στο Φεστιβάλ Κόμικς «Comicsville»

Δελτίο τύπου 
1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Η πολιτιστική ομάδα του 1ου Γυμνασίου «Πάμε βιβλιοθήκη!» επισκέφθηκε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022. Οι μαθητές πήραν συνέντευξη από το βιβλιοθηκονόμο της βιβλιοθήκηςκαι ξεναγήθηκαν στο χώρο. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων που έχουν προγραμματιστεί καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε να ενεργοποιηθεί η λειτουργία της σχολικής βιβλιοθήκης και να καλλιεργηθεί η αγάπη των παιδιών για το βιβλίο. Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Δημόσιας βιβλιοθήκης για την όμορφη φιλοξενία.

Η Α. Κωνσταντινίδου, η Ε. Παπαλουκά, η Μ. Μπουφίδου και ο Ν. Νίτσας, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με τον Θ. Μαρκόπουλο στον OkRadio

(Video) Κιλκίς: Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με θέμα "Φωτοβολταϊκοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας"

Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με θέμα "Φωτοβολταϊκοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας", την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 στο Επιμελητήριο Κιλκίς με ομιλητή τον διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς Χρήστο Καραθόδωρο.