Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Δεσμεύσεις(;) για τη νέα δημοτική περίοδο

Δελτίο τύπου Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς (Ο.ΠΑ.Κ.) 
Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχών τελείωσε. Έχουμε πλέον νέο Δήμαρχο και νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλοι οι πολίτες του Κιλκίς εύχονται και ελπίζουν να υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις, ώστε να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και να καλυφθούν οι υστερήσεις σε όλα τα επίπεδα.

ΚΔΑΠ Kinesis: End Season Fitness event 2019

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Άλλη μια δημιουργική και αθλητική χρονιά έφτασε στο τέλος της για το KINESIS GYM και τις δύο δομές μας ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Η χρονιά μας δε θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο πλέον End Season Fitness event, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κιλκίς. 

(Video) Mαθητές του Πολυανείου Ωδείου, ροκάρουν στον Τρυποκάρυδο Κιλκίς


Mαθητές του Πολυανείου Ωδείου, ροκάρουν στον Τρυποκάρυδο Κιλκίς, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, στις 8:30 μ.μ.

Αυτοί είναι οι υπ. βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς

Τη σύνθεση των ψηφοδελτίων στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ό,τι αφορά στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς οι πέντε υποψήφιοι είναι οι εξής:

Καταγγέλουμε την υπηρεσία πρασίνου Δήμου Κιλκίς

Παρέμβαση του αναγνώστη της Γνώμης Ε.Ζ.
Θα ήθελα να αναδείξετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στη γειτονιά μας, μιας και η  απευθείας επαφή με τον Δήμο όπως φαίνεται δεν αποδίδει. Αναφέρομαι στο τρίγωνο των οδών Καζαντζάκη - Ηροδότου - Παπαφλέσσα (πίσω από το 1ο γυμνάσιο), όπου τα χόρτα έχουν φτάσει σε απροχώρητο επίπεδο, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες "συμβίωσης" φιδιών και κατοίκων καθώς και εμποδίζοντας την ορατότητα των οχημάτων που περνάνε από τις διασταυρώσεις.

Ένας υπέροχος άνθρωπος


Του Μάκη Ιωσηφίδη
Την άνοιξη του 1922, τη χρονιά της καταστροφής, στο Μπακίρκιοϊ (ελληνιστί Μακρυχώρι) της Κωνσταντινούπολης, γεννήθηκε ένα αγοράκι που πατέρας του ήταν ένας Έλληνας της Πόλης και μητέρα του μία Ελληνίδα χήρα που από τον πρώτο γάμο της είχε άλλα δύο παιδιά. Βαφτίστηκε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου της συνοικίας τους και πήρε το όνομα Ιωάννης.

Αγρυπνία στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας

Oι Ενορίες των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων Κιλκίς και Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Κιλκίς συνδιοργανώνουν Αγρυπνία στο Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019.

Συγχαρητήρια Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στον Θεολόγο Ζώτο

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Δ.Σ. του περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς, έχει την ιδιαίτερη χαρά, να γνωστοποιήσει σε όλους τους εθελοντές του και σε όλους τους συμπολίτες μας, ότι το μέλος του Δ.Σ. Θεολόγος Ζώτος εκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών). 

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Τσαουσίδη, στα εργοστάσια της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Τσαουσίδη
Από τα εργοστάσια του Κιλκίς, εκεί που το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά και καθημερινά στο πλάι των εργατών, ξεκίνησε τις προεκλογικές περιοδείες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Τσαουσίδης.

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

Κιλκίς: Αναβάλλεται η συναυλία-αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού ενημερώνει πως το προγραμματισμένο για τις 19 Ιουνίου 2019 αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα από τον Πολιτιστικό Μουσικό Συλλόγο Κιλκίς με τίτλο “Μάλιστα Κύριε” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ελευθέρια 2019” στο Συνεδριακό Κέντρο αναβάλλεται.

Εκδηλώσεις Μνήμης στον Ευρωπό για τα θύματα του Ολοκαυτώματος του Φουλατζικιού-Βιθυνίας

Δελτίο τύπου  Εταιρείας Μικρασιατικών Σπουδών και Ερευνών Ευρωπού
Σας προσκαλούμε να τιμήσουμε μαζί το ιερό μνημόσυνο - εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ευρωπού για τις ψυχές των προγόνων μας που θυσιάστηκαν στις Aλησμόνητες Πατρίδες: Φούλατζικ Μικράς Ασίας και Τσαντώ Ανατολικής Θράκης.

Οριστική νομιμοποίηση των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη, και προωθήθηκε προς τους συναρμόδιους υπουργούς η Κοινή Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει τις αναγκαίες λεπτομέρειες για τη λειτουργία των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων, καθώς με το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο δεν ήταν δυνατή η νόμιμη λειτουργία τους. Ένα αίτημα των βιοκαλλιεργητών που γίνεται πράξη.

Χρυσά μετάλλια για το Kinesis Fight Club Kilkis σε αγώνες Grappling

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis 
Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης βρέθηκε το Kinesis στις 7 Ιουνίου 2019 σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Καμπάνη Κιλκίς: Τιμούν τη μνήμη του Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη


Οι Χαΐνηδες στο ανοιχτό θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με μια ανάγνωση του Ερωτόκριτου διαφορετική από τις συνηθισμένες που προτείνουν οι Χαΐνηδες και η ομάδα ελλήνων χορευτών και ακροβατών Κι όμΩς κινείται γιορτάζει ο Δήμος Κιλκίς τα  “Ελευθέρια 2019”  την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 9.30 το βράδυ  στο ανοιχτό θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου.

Εξετάσεις ζωνών tae kwon do - kick boxing - Επιδείξεις ενόργανης γυμναστικής και Zumba στον ΑΘΛΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Εξετάσεις προαγωγής ζωνών έγχρωμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν το Σάββατο στις 08/06/2019 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43.

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” στο “Συνοικισμό Κωνσταντινουπολιτών”

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”, της 4Ε, σας παρουσιάζει την ιστορία μιας γωνιάς της “προσφυγομάνας” Θεσσαλονίκης που κατάφερε να αναπτυχθεί και να γίνει σήμερα ένας τόπος -υπόδειγμα.