Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

ΚΔΑΠ Kinesis for kids: Προπόνηση ενόργανης γυμναστικής για παιδιά 5 έως 12 ετών


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Είναι δεδομένο ότι ο κύριος Μάρκος Markos Magdalianidis έλειψε πολύ σε όλα παιδάκια της ομάδας ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής των δομών ΚΔΑΠ Kinesis.

"Πολλοί κρύβονται πίσω από τον Τσιόδρα"

Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Στις 18/3, ένας αγαπημένος μου φίλος είχε γράψει ότι ''ο Τσιόδρας δείχνει σοβαρός και συγκροτημένος άνθρωπος. Με μια γνήσια αγωνία για την εξέλιξη του φαινομένου. Έχουν περάσει αρκετοί από διάφορα πόστα με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά ώστε να μπορούμε από τώρα να μαντέψουμε ποιος θα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος τόσο της κοινωνίας όσο και της κυβέρνησης αν ξεφύγει η κατάσταση''. 

"Οι ψευδαισθήσεις Χατζηδάκη απειλούν το περιβάλλον, το κοινό μας σπίτι"

Γράφει η Σοφία Ψαρρά 
Μέλος Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
Θα φάνταζε για κακόγουστη φάρσα το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο του Υπ. Περιβάλλοντος και ενέργειας, αν σε κάποιον ήταν άγνωστο το παρελθόν του κ.Χατζηδάκη. 

Ο τυφλός διάβαζε Gorky


Του Φώτη Μισόπουλου
πρόζα για τρία πρόσωπα και μια υποψία 
......εκείνος ζαλισμένος νόμισε ότι ονειρευόταν εκείνη γέλασε και του είπε τώρα θα ζούμε μαζί θ' απατούμε τον Δορυμέδοντα 
MAXIM GORKY [1α].....καμμιά φορά, όταν σκέφτομαι όλον αυτόν το χρόνο που έχω ξοδέψει χωρίς να μάθω να κάνω διάφορα πράγματα
WILLIAM FAULKNER [1β]

Δήλωση Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Φραγγίδης: Το camp της Νέας Καβάλας παραμένει υγειονομική ωρολογιακή βόμβα

Υπογράφει ο Γεώργιος Σ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς – Κίνημα Αλλαγής
Σε μία κρίσιμη περίοδο για την χώρα καθώς εισέρχεται σε δεύτερο στάδιο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, στη περιοχή του Δήμου Παιονίας και ειδικά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Νέας Καβάλας παρουσιάζονται κρούσματα λοιμωδών νόσων την στιγμή που επιπλέον έχουν προστεθεί περίπου 350 πρόσφυγες- μετανάστες από την Μόρια στη δομή φιλοξενίας της Νέας Καβάλας.

Παράδειγμα προς μίμηση οι κάτοικοι του Δροσάτου Κιλκίς

Μέρος της καθημερινότητάς τους έκαναν τον εθελοντισμό οι κάτοικοι του Δροσάτου του Δήμου Κιλκίς. Εδώ και καιρό έχουν πάρει πάνω τους την υπόθεση του καθαρισμού των κοινοχρήστων χώρων, και με δικά τους έξοδα και μηχανήματα και φυσικά με αμέτρητες ώρες προσωπικής εργασίας φροντίζουν για τον ευπρεπισμό του χωριού τους.

Α. Τζιτζικώστας: Μαζί κερδίσαμε την πρώτη μάχη απέναντι στον κορονοϊό


Με ένα βίντεο – απολογισμό των ενεργειών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στέλνει το δικό του μήνυμα στους πολίτες εν όψει της άρσης των περιοριστικών μέτρων που αρχίζει αύριο.

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρηματικού ποσού από ταχυδρομικό υπάλληλο στις Σέρρες

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού από ταχυδρομικό υπάλληλο σε περιοχή των Σερρών.

Βουλευτής ζητά τη μεταφορά της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας στην Καστοριά

Ζ. Τζηκαλάγιας: Δεν μας ενδιαφέρουν oi αρχές του Κιλκίς.
Η Ελλάδα κυβερνιέται αυτήν την στιγμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη 
➤Ανεκδιήγητη δήλωση Βουλευτή από την Καστοριά
Ζητά τη μεταφορά της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας στην Καστοριά
Την 71η Α/Μ Ταξιαχία «Ο ΠΟΝΤΟΣ» με έδρα τη Νέα Σάντα του νομού Κιλκίς, έβαλε στο μάτι ο Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς και γιατρός στο επάγγελμα Ζήσης Τζηκαλάγιας. Σε ανεκδιήγητη δήλωσή του, ζητά τη μεταφορά της Ταξιαρχίας από το νομό μας (τόσο απλά και τόσο εύκολα!), στο νομό Καστοριάς, καθώς τη βλέπει ως τη μοναδική «ρεαλιστική πρόταση σωτηρίας» του τόπου του.