Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Στο περίφημο Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς

Το Σπήλαιο του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στο Κιλκίς, στους πρόποδες του ομώνυμου λόφου και θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης του Κιλκίς. Οι σπηλαιολόγοι το κατατάσσουν στα αξιολογότερα σπήλαια της Ελλάδας και προσφέρει στον επισκέπτη του μια μοναδική εμπειρία. Εμπειρία φυσικά είναι και η γνωριμία με τον υπεύθυνο και ξεναγό Βασίλη Μακρίδη, ο οποίος κυριολεκτικά είναι "κομμάτι και ψυχή" του σπηλαίου.

Χατζησάββας: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει ενέχυρο ολόκληρη την χώρα


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ο βουλευτής Χρυσής Αυγής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας στην ομιλία του στην Ολομέλεια της βουλής επί του προϋπολογισμού τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει τις σκληρές μνημονιακές πολιτικές εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

"Αφήνουν απλήρωτους 1400 εργαζόμενους και διοργανώνουν φιέστες σε πολυτελή ξενοδοχεία""

Ανακοίνωση Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Επιχείρηση «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»
Καταγγέλλουμε τις εταιρείες ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ που ενώ αφήνουν απλήρωτους τους 1400 εργαζόμενους διοργανώνουν συναντήσεις- φιέστες σε πολυτελή ξενοδοχεία για να παρουσιάσουν την πρότασή τους: Μείωση 50% των δεδουλευμένων μας, αλλαγή ατομικής σύμβασης με μείωση 20% και μείωση εργαζομένων από 1400 σε 1000, (αφού ζητάνε να αποδεχτούν την πρότασή τους τουλάχιστον το 70% των εργαζομένων). 

Παρουσίαση του νέου προγράμματος Bodypump 99 στο Kinesis-Gym Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Κιλκίς
Τι είναι: BODYPUMP™ είναι η αυθεντική τάξη με βάρη η οποία ενδυναμώνει ολόκληρο το σώμα. Αυτή η 60-λεπτη άσκηση προκαλεί τις βασικές ομάδες μυών σας μέσω μιας σειράς ασκήσεων όπως βυθίσματα, πιέσεις, ανυψώσεις και curls.
BODYPUMP™ είναι ο γρηγορότερος τρόπος να γραμμώσετε και να χάσετε λίπος.

"Κάρτα του Τραπεζίτη και όχι του Αγρότη"

Ανακοίνωση Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας
Πρωτοφανής είναι η διαφήμιση από την πλευρά της κυβέρνησης και των τραπεζών για την περιβόητη κάρτα του αγρότη που την παρουσιάζουν σαν μεγάλο επίτευγμα και πρωτοποριακή ιδέα με το επιχείρημα ότι ο αγρότης θα πληρώνει μετρητά, θα πετυχαίνει καλύτερες τιμές στην αγορά που μας κάνει το βίο - αβίωτο.

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Kinesis Gym Kilkis

Στο γυμναστήριο μας Kinesis Gym υποδεχόμαστε τον Δεκέμβρη
τον μήνα των γιορτών και των δώρων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… 
Με ατελείωτες προσφορές …
Τι θα λέγατε λοιπόν να κάνατε ένα δώρο ξεκινώντας από τον εαυτό σας;
6μηνη συνδρομή παροχής γυμναστηρίου
ΜΟΝΟ 149,0€ + 1Μήνας δώρο,
για παλιά και νέα μέλη

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2016.
Καλές γιορτές σε όλους…

Γυμναστική και Γιορτές...

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Η καλύτερη γιορτή για μικρούς και μεγάλους πλησιάζει! Τα γιορτινά εδέσματα, τόσο γλυκά όσο και αλμυρά, είναι λαχταριστά και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.
Όμως οι διατροφικές ατασθαλίες κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πιθανόν να σας αφήσουν 1-2 κιλά στο πέρασμά τους.Παράλληλα με τις ατασθαλίες στο φαγητό ο χρόνος που περνάμε στο γυμναστήριο σε όλη την διάρκεια των γιορτών είναι αρκετά περιορισμένος πράγμα που σημαίνει ότι αν έχετε εργαστεί πολύ για το σώμα σας όλο αυτό το διάστημα, ίσως ο συνδυασμός πολύ φαγητού και έλλειψης γυμναστικής να πάει τον στόχο σας ένα βήμα πίσω.

Αυτή είναι νέα η σύνθεση του συντονιστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς


Με απόφαση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, Παναγιώτη Ζιούτα, η σύνθεση του συντονιστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς έχει ως εξής:

Η Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Νοέμβριο 2016

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Νοέμβριο του έτους 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Νοέμβριο 2016

Κατά τη διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου του 2016, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -522- άτομα και ειδικότερα:

Θεσσαλονίκη: "OPERA CHAOTIQUΕ ..5 χρόνια αποτυχίες.. " στη Μαύρη Τρύπα

Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τους OPERA CHAOTIQUΕ ..5 χρόνια αποτυχίες.. την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα (Λαδάδικα)

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα με θέμα «Bio-Gastronomy & Healthy Cooking»

Οι τομείς Μαγειρικής & Αγροτικής Κατάρτισης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης του κοινού, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Bio-Gastronomy & Healthy Cooking».
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρες 14:00-18:00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος «Ολύμπιος Ζευς».

Τί είπε ο Χρήστος Γκουντενούδης στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου και συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση, τη Δημόσια Διοίκηση και την οργάνωση του κράτους, τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής που υλοποιούν οι δήμοι αλλά και την αναβάθμιση της καταστατικής θέσης της Αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, στη παρέμβαση του είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:

"Απόλυτα νόμιμες οι ενέργειες του διευθυντή του 2ου Λυκείου Κιλκίς Αναστάσιου Χονδροματίδη"

Ανακοίνωση
Προοδευτικής
Ενότητας
Καθηγητών
Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης
Κιλκίς
"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Η εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε δεινή θέση με πολλά προβλήματα λόγω της λιτότητας και των μνημονίων. Υποχρηματοδότηση της παιδείας, μηδενικοί διορισμοί, αντιμεταρρυθμίσεις που σκοπό έχουν την περαιτέρω υποβάθμισή της.

Η ΕΣΕΕ κρούει των κώδωνα του κινδύνου για το παρεμπόριο – Χάνονται θέσεις εργασίας

Η συντονισμένη αντιμετώπιση του φαινομένου διακίνησης προϊόντων παραποίησης, απομίμησης και πειρατείας και των παρενεργειών που αυτό συνεπάγεται, αν και έχει επανειλημμένως αναδειχθεί ως ζήτημα μείζονος σημασίας από την ΕΣΕΕ, αλλά και από διεθνείς φορείς και οργανισμούς, δεν έχει μέχρι στιγμής τελεσφορήσει.

"Είναι τελικά ασφαλές το κτίριο του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς;"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Σήμερα το πρωί 8-12-2016 επισκέφτηκα το 2o ΕΠΑΛ Κιλκίς. Μετά από τις διάφορες ανακοινώσεις πήγα να ενημερωθώ, τι πραγματικά συμβαίνει.

Γεωργαντάς: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσλαμβάνει ημετέρους καταστρατηγώντας του νόμους»

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Ερώτηση προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρία Όλγα Γεροβασίλη, με θέμα: «Προσλήψεις ημετέρων κατά παράβαση των νόμων για προσλήψεις και ΑΣΕΠ», κατέθεσαν στη Βουλή, 33 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.  Με αφορμή την κατάθεση της ερώτησης ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Η παθογένεια των καταλήψεων"

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
«Ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Δημήτριος Μπαξεβανάκης, από το βήμα της Βουλής 2 Δεκεμβρίου 2016 είπε, μεταξύ άλλων, επί λέξει: «επειδή η ελληνική κοινωνία, όλοι μας, και εσείς γνωρίζετε το πώς πραγματοποιούνται οι καταλήψεις σχολικών μονάδων στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων – όχι σε όλες, για να είμαστε ειλικρινείς – οφείλουμε όλοι να μην χαϊδεύουμε αυτιά. 

Παρίσταναν τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η.και λήστευαν σπίτια ηλικιωμένων

Η πολύμηνη και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών οδήγησε στην εξακρίβωση της δράσης εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η.

Θεσσαλονίκη: 46χρονη προσπάθησε να κάψει τον 61χρονο φίλο της

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σήμερα (08-12-2016), 46χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας» και του «Εμπρησμού».

Σέρρες: Σκοτώθηκε 62χρονος σε τροχαίο

Χθες (07-12-2016) το μεσημέρι, σε δασική περιοχή στην Άνω Ορεινή Σερρών, Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε ένας 58χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ένας 62χρονος ημεδαπός, κατέπεσε σε χωμάτινη τάφρο και ακινητοποιήθηκε. 

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν Αλβανό για παράνομη μεταφορά Αλβανού

Συνελήφθησαν 2 άτομα χθες (07-12-2016) το βράδυ, στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Πολύκαστρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Θεσσαλονίκη: 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής

Με θεαματική αύξηση των συμμετοχών, αλλά και με παρουσιάσεις ρομπότ που, αν και φτιαγμένα από μαθητές, εντυπωσιάζουν με την αρτιότητα και τη χρηστικότητά τους, διοργανώνεται και φέτος για τρίτη φορά το Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής, με συνδιοργανωτή το δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού προγράμματος “Eco-Alimentary” στην Κύπρο

Με την εκπαιδευτική κινητικότητα στην Κύπρο ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα τεσσάρων (4) ροών όπου συνολικά συμμετείχαν σαράντα (40) εκπαιδευόμενοι και δύο (2) συνοδοί. Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ σχεδίασε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο με τίτλο Οικολογική ανάπτυξη και διαχείριση του αγρο-διατροφικού τομέα (Eco Alimentary) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, το τμήμα τζούντο του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στο πλαίσιο δράσης του φορέα του ΚΚΣ, της ένταξης και της κοινωνικής αποδοχής, με τίτλο "ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ Α.Σ. ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ", παρουσιάστηκε το άθλημα του Τζούντο με αφορμή την εορτή της Παγκόσμιας Ημέρας ατόμων με αναπηρία (3 Δεκεμβρίου).

Είκοσι συμμετοχές και μετάλλια για τον Άθλο Κιλκίς στο Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWON DO

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 3-4/12/2016 ημέρες Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Β Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWON DO Σταμάτης Κάσσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ). Η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου και των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση.
Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο συμμετείχαν (20) είκοσι αθλητές που αναφέρονται παρακάτω:

Εκδήλωση αφιερωμένη στους Γυναικείους Συνεταιρισμούς

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, προκειμένου να τιμήσει την Ελληνίδα Αγρότισσα, διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στους Γυναικείους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συνέδριο με θέμα “Έρευνα και Καινοτομία στην Παιδοψυχολογία και την Παιδοψυχιατρική"


Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Aegean Omiros College και το Γραφείο Εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας στις Βρυξέλλες διοργανώνουν επιστημονικό συνέδριο με θέμα “Έρευνα και Καινοτομία στην Παιδοψυχολογία και την Παιδοψυχιατρική-Διεπιστημονικές προσεγγίσεις και Προοπτικές” που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 11 & 12 Φεβρουαρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 18 & 19 Φεβρουαρίου (Αθήνα- Aegean Omiros College, Πανεπιστημίου 17 και Θεσσαλονίκη - Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου)

Με την παράσταση “Ο χορός των μαριονετών” η επίσημη έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Με την εξαιρετική παράσταση του Hakan Arisoy με τίτλο “Ο χορός των μαριονετών” κάνουμε την επίσημη έναρξη των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο στις 7 το βράδυ. 

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Δάγκουλας, ο “δράκος” της Θεσσαλονίκης

Παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Βενιανάκη «Δάγκουλας, ο “δράκος” της Θεσσαλονίκης – Συμβολή στην Ιστορία των Ταγμάτων Ασφαλείας επί Κατοχής (1941-1944)», από τις εκδόσεις Επίκεντρο, με πρόλογο των Στράτου Δορδανά και Βάιου Καλογρηά, έγινε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Κιλκίς από τον Όμιλο για την Ιστορία και τον Πολιτισμό, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και τις εκδόσεις Επίκεντρο, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κιλκίς.

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2016 το πρωί η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, καθώς και τη συμμετοχή εργατοϋπαλλήλων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχομεσαίων αγροτών, άνεργων και φοιτητών που έκαναν το βήμα και συμμετείχαν στην απεργία, παρά το κλίμα συναίνεσης και σιωπής που καλλιεργήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα από τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες τόσο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς όσο και του Νομαρχιακού Τμήματος Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην οργανώνεται η πάλη των εργαζομένων, αλλά να μην συγκεντρώνονται ούτε οι εκλεγμένοι αυτών των πλειοψηφιών στις κινητοποιήσεις που οι ίδιοι καλούν. 

Θεσσαλονίκη: 5ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016


Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: “Η συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, παραγωγή τροφίμων και υγεία” το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Μετά από ανάλυση του τρόπου δράσης και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κατάφεραν να εξιχνιάσουν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε τον Οκτώβριο του 2015 σε περιοχή του Κιλκίς.

Tο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς τίμησε την Ημέρα των Α.Μ.Ε.Α

Δελτίο τύπου 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ως παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) θεσπίστηκε και καθιερώθηκε η 3η Δεκεμβρίου 1982, με σκοπό να ενισχύσει τα άτομα με αναπηρία, τα δικαιώματά τους, τη νομοθεσία που τους αφορά. Κάθε άτομο που αντιμετωπίζει οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας, έχει το δικαίωμα να ζει ανθρώπινα και ισότιμα, χωρίς εμπόδια.

Διεθνής Εβδομάδα Εκπαίδευσης 2016 στο ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης

Δελτίο τύπου ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης
Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας Εκπαίδευσης 2016 που διοργανώνεται από το Γραφείο Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Θεμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, υλοποιήθηκε από το σχολείο μας η δράση "Meet the world - virtual poster presentations". 

Χριστουγεννιάτικη προσφορά του Palmos Fitness Club Kilkis


Θεσσαλονίκη: Μια μικρή βόλτα γύρω από την γη, ένα ταξίδι στο διάστημα



Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Αρωγή Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας διοργανώνουν μια μικρή βόλτα γύρω από την γη, ένα ταξίδι στο διάστημα! 

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: "Συμπαράσταση στους Αγωνιστές Τούρκους εργαζόμενους, απέναντι στις μαζικές εκκαθαρίσεις της τουρκικής κυβέρνησης του Ερντογάν!"

Ψήφισμα του 36ου Συνεδρίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η τουρκική κυβέρνηση απέλυσε χιλιάδες υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς με την κατηγορία της υποστήριξης «τρομοκρατικών οργανώσεων». Επιπλέον, προχώρησε στο κλείσιμο 550 συλλόγων. Όλες οι επιθέσεις το στρέφονται εναντίον αγωνιστικών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων. 

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων θα διενεργηθούν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016.

"Όλοι και όλες στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 10.30 π.μ."

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας- ΟΓΕ, χαιρετίζει την κινητοποίηση που διοργάνωσε ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Δήμου Παιονίας Κιλκίς, το Σάββατο 3 Δεκέμβρη στο τελωνείο των Ευζώνων, στα πλαίσια των αγωνιστικών αποφάσεων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. 

Δωρεάν εκμάθηση Καράτε στο Κιλκίς



Ο Α.Σ Σωκράτης σεβόμενος τις ανάγκες όλων και μένοντας κοντά στο πολίτη διοργανώνει δωρεάν εκμάθηση Καράτε με υπεύθυνο προγράμματος τον Κ. Φουλεδάκη Θεόφιλο. 

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς: "Αίτημά μας ο προσεισμικός έλεγχος και η αντισεισμική ενίσχυση των σχολικών κτηρίων"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς 
Την ανησυχία για μια σειρά αρνητικές εξελίξεις στην παιδεία εξέφρασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ), στις συναντήσεις που είχε την Τρίτη 29-11 με τους διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Κιλκίς, κ. Α. Παπαδόπουλο και κ .Κ. Αθανασόπουλο αντίστοιχα.

Έρχεται ο Άι Βασίλης στο Ράντσο Κιλκίς

Ανακοίνωση
Ράντσου Κιλκίς
Στο Ψυχαγωγικό Αγρόκτημα Ράντσο Κιλκίς καταφτάνει ο Άι Βασίλης και φέρνει μαζί του εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:00. Στην έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδοχωριού, σας περιμένουμε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του Ράντσο Κιλκίς:

Δράσεις 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Δελτίο τύπου 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το έτος 1992, καθώς εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα ΑΜΕΑ. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στις κυβερνήσεις, τους οργανισμούς και τις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία.

Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου Κιλκίς