Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο Κωνσταντίνος Μπόζης για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Τη βαθιά πίστη του στον Επιμελητηριακό θεσμό και στη δυνατότητά του να συμβάλει καταλυτικά στην ανάσχεση της κρίσης και των επιπτώσεών της, ανοίγοντας δρόμους στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, εκφράζει o υποψήφιος κ. Κωσταντίνος Μπόζης που διεκδικεί την εκλογή του στο τμήμα Μεταποίησης του Ε.Β.Ε. Κιλκίς με την παράταξη του κ. Παύλου Τονικίδη «Πρωταγωνιστής».
«Η δύσκολη οικονομική συγκυρία και οι συνθήκες που για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες διαμορφώνονται στην οικονομία της χώρας μας, κατά συνέπεια και στην τοπική οικονομία, συνιστά από μόνη της το βασικό κριτήριο βάσει του οποίου θα πρέπει να αναδειχθεί η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου. Οι εκλογές αυτές, με φόντο τη δεδομένη οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Δεντροφύτευση στον Ι. Ναό Αγ. Φανουρίου Αξιούπολης


Με μια πολλαπλή και πολυπληθή συνεργασία ο προαύλιος χώρος του Ι. Ναού Αγ. Φανουρίου της Αξιούπολης άλλαξε όψη. Ο χώρος δεντροφυτεύτηκε από τους αθλητές και φίλους του Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης, του Δασαρχείου Γουμένισσας, της κατασκευαστικής εταιρίας ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ και με πρωτεργάτη τον πατέρα Ιγνάτιο. 
Παρών και συμμετέχων στη δενδροφύτευση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης ο οποίος συνέβαλε με την βοήθεια του στην τόσο σημαντική πρωτοβουλία. Επίσης τόνισε πως τέτοιου είδους ενέργειες πρέπει να ενισχύονται από όλους μας γιατί έτσι συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και βελτιώνουμε τις συνθήκες διαβίωσης μας.
Τέλος δεσμεύθηκε να υποστηρίξει και να ενισχύσει στο μέλλον κάθε ανάλογη προσπάθεια.

Συνάντηση Χρ.Γκουντενούδη με προέδρους τοπικών Συμβουλίων πρώην δήμου Πολυκάστρου

Με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και της Δημοτικής Κοινότητας του πρώην δήμου Πολυκάστρου είχε συνάντηση συνεργασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Παιονίας στο Πολύκαστρο. Συμμετείχαν οι πρόεδροι Δημ. Κοινότητας Πολυκάστρου Χρ. Κατσαβός, Λιμνοτόπου Δ. Τσομπανίδης, Ειρηνικού Γ. Κουκουγιάννης, Αξιοχωρίου Χρ. Καπασακάλης, Ποντοηράκλειας Χαρ. Παυλίδης, Άσπρου Δούκας Δρακούλης, Πευκοδάσους Μ. Μελικίδης, Μ. Δάσους Αθ. Λαρχανίδης, Βαφιοχωρίου Χρ. Τζιβλικάκης.
Στη σύντομη εισαγωγική του τοποθέτηση ο Αντιπεριφερειάρχης περιέγραψε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία μέσα στην οποία όμως, με θέληση και συνεργασία, μπορούν να γίνουν κάποια πράγματα.

69χρονη τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 75χρονη στο Ν. Αγιονέρι Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (29-11-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης μία ημεδαπή 69 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς, η 69χρονη μπήκε στο σπίτι της 75χρονης γειτόνισσάς της και χρησιμοποιώντας μαχαίρι οικιακής χρήσης την τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό, το στέρνο και το θώρακα. Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αφού πρώτα έγινε αντιληπτή από την κόρη του θύματος.

Ζωντανεύει το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς


Μια πρώτη γεύση της εορταστικής ατμόσφαιρας που θα επικρατεί την περίοδο των Χριστουγέννων στο Κιλκίς έλαβαν οι Κιλκισιώτες τις τελευταίες ημέρες. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς, το οποίο και θα φιλοξενήσει τις κεντρικές εκδηλώσεις στήθηκε στην πλατεία Ειρήνης στο κέντρο της πόλης και έχει καταστεί ήδη το αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων.

Γλυκά Χριστούγεννα μόνο στον υπέροχο κόσμο των Sisters!


Με θέα στο δημοτικό πάρκο, με happenings και parties χωρίς να υπάρχει καμία ιδιαίτερη αφορμή, με παραδοσιακά αλλά και ευφάνταστα γλυκίσματα την όψη και τη γεύση των οποίων θα ζήλευαν και οι πιο δημοφιλείς ζαχαροπλάστες, με εκλεκτούς πελάτες όπως τον "ενοχλητικό του Facebook" και με επιλεκτικές μελωδίες και ποικίλα μουσικά ακούσματα να συνοδεύουν τον καφέ ή το ποτό μας, το cafe- patisserie Sisters έχει καθιερωθεί και όχι άδικα, ως ένας από τους πιο must χώρους διασκέδασης στην πόλη του Κιλκίς.

Παράταση για την υποβολή φοροδηλώσεων

Παράταση έως τις 30 Δεκεμβρίου για την υποβολή φοροδηλώσεων του παρελθόντος και για την υπαγωγή στην περαίωση δίνει το υπουργείο Οικονομικών.
Η προθεσμία έληγε κανονικά σήμερα 30 Νοεμβρίου.

Ο «Άθλος» Κιλκίς στο πρωτάθλημα Kickboxing στα Γιαννιτσά

Στις 20/11/2011 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Παλαιό Μυλότοπο της πόλης των Γιαννιτσών το καθιερωμένο διεθνές πρωτάθλημα kickboxing υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ.(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικμποξιν). Η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε σε αριθμό ακόμα και πανελλήνια πρωταθλήματα με συμμετοχές αθλητών ακόμη και από πόλεις της νότιου Ελλάδας με αποτέλεσμα την μεγάλη διάρκεια του πρωταθλήματος που οδήγησε τους αγώνες έως το βράδυ. Από το Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος "Άθλος" με τους παρακάτω αθλητές.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Καλεσμένος στην Τούμπα!

Μια μεγάλη εμπειρία ακόμη αποκόμισαν οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, αφού το Σάββατο είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Κέρκυρα, τον οποίο έπειτα παρακολούθησαν.
Αγώνες έδωσαν τρία τμήματα τζούνιορ, δηλαδή οι γεννημένοι 2001 και 2002 και το διασκέδασαν πολύ. Μάλιστα, μετά τα ματς και λίγο πριν λάβουν θέσεις στην κερκίδα, φωτογραφήθηκαν με τον Βλάνταν Ίβιτς, όπως και με τους Βρύζα, Κωνσταντινίδη και Ιωσηφίδη.