Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς στις 19-02-2023 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Συνάντηση ΕΛΜΕ Κιλκίς με ΔΔΕ νομού Κιλκίς για την αξιολόγηση

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κιλκίς πραγματοποίησε συνάντηση με την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς κ. Φρόση και συζήτησε τη θέση του κλάδου για την Αξιολόγηση.

Την παραίτησή της από δημοτική σύμβουλος Κιλκίς υπέβαλλε η δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδη

Την παραίτησή της από δημοτική σύμβουλος Κιλκίς υπέβαλλε σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου η γνωστή δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδη. Επρόκειτο για μια αναμενόμενη κίνηση, καθώς στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Στην δήλωση παραίτησής της η κ. Πάκα τονίζει μεταξύ άλλων ότι η προάσπιση των συμφερόντων του ν. Κιλκίς και των πολιτών του παραμένουν πρωταρχικοί στόχοι της.

Ο Αστέρας Μεγάλης Βρύσης χορεύει στο Θέατρο Κιλκίς



(Video) Το Σωματείο Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτα 2023

Το Σωματείο Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτα 2023. Κιλκίς, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Φραγκούλης Φράγκος την ερχόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου στο ΛΕΠ του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Πώς συνδέεται ο στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας, ο «Μαύρος Καβαλάρης» των Βαλκανικών Αγώνων και της Μικρασιατικής Εκστρατείας, με τη σύγχρονη ιστορία της χώρας, και ιδιαίτερα με τις γεωπολιτικές συνθήκες της σήμερον και τα Ελληνοτουρκικά;

Τούμπα Παιονίας: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και ενημέρωση για την σωστή χρήση απινιδωτή

Δελτίο τύπου Λαογραφικού Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τούμπας "Η Αταλάντη"

Ο σύλλογος μας χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα της εκκλησίας πραγματοποίησε ενημέρωση για την σωστή χρήση απινιδωτή και σεμινάριο πρώτων βοηθειών απ' τους εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ Κιλκίς.

Επιτυχής διεξαγωγή του 12ου Διεθνή Διαγωνισμού Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης


Δελτίο τύπου Ένωσης Επαγγελματικών Μαγειρικής Ελλάδας
Ο 12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, ο οποίος αποτελεί ένα κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός, που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η διοργάνωση υποδέχτηκε 400 μαθητές και επαγγελματίες chef, καθώς και διεθνείς κριτές, από 15 χώρες από όλο τον κόσμο.

25 έργα του προγράμματος “Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων” προϋπολογισμού άνω των 51 εκ. ευρώ θα υλοποιηθούν στην Κεντρική Μακεδονία

Είκοσι πέντε έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 51 εκ. ευρώ αξιολογήθηκαν θετικά, εντάσσονται στο πρόγραμμα “Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων” και θα υλοποιηθούν στην Κεντρική Μακεδονία, από την Περιφέρεια και Δήμους της περιοχής.

Γ. Φραγγίδης: Η κυβέρνηση να αποτρέψει τον αφανισμό των εργαστηριακών, κλινικοεργαστηριακών ιατρών

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ νομού Κιλκίς

Η πολύχρονη εφαρμογή του άδικου και μνημονιακού μέτρου «rebate & clowback» και η απαίτηση ανανέωσης του εξοπλισμού για τη συνέχιση της λειτουργίας των εργαστηρίων, οδηγεί τους εργαστηριακούς και κλινικοεργαστηριακούς ιατρούς και τα πολυιατρεία σε αφανισμό. Μόνο τα τελευταία 5 χρόνια, 1.400 εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.

Προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων Πρόσκλησης της Δράσης 4.3.1 «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων»

Εκδόθηκε στις 23/02/2023, ύστερα από οδηγίες του Υπουργού κ. Γιώργου Γεωργαντά και του Υφυπουργού κ. Γιώργου Στύλιου, με την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδη,προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων, μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της με αριθ. πρωτ. 5473/23-12-2021 Πρόσκλησης της Δράσης 4.3.1: «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.

Προκήρυξη ελεύθερης εκποίησης με Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού νομού Κιλκίς υπό εκκαθάριση

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ο οποίος τέθηκε σε εκκαθάριση, δυνάμει της με αρ. 120/2015 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, που εδρεύει στο Κιλκίς, επί της οδού Θεσσαλονίκης 20, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τους εκκαθαριστές του Αθανάσιο Νοτόπουλο και Κυριακή Τομπουλίδου.

(Video) Oμιλία Χάρη Καστανίδη στη Βουλή για το Πόθεν Έσχες των πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων και τη διαφάνεια

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα

(Video) Be My Guest Athens: Το ξενοδοχείο, που τελειώνει την αναζήτηση

Το ΕΝΕΕΓΥ-Λ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

"Το ΕΝΕΕΓΥ-Λ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τα μέλη και το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για την παρουσία τους στο σχολείο μας, με σκοπό την ενημέρωση για πρώτες βοήθειες."