Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Γ. Φραγγίδης: Με σεβασμό και αλληλεγγύη στις προσπάθειες αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης συνεχίζοντας με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, επισκέφθηκε και παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου υγειονομικό υλικό κάλυψης (500 χειρουργικές μάσκες και 50 ασπίδες προσώπου), ανταποκρινόμενος στις συνεχείς ανάγκες που προκύπτουν τόσο στους ανθρώπους που προσπαθούν για την ασφάλεια των πολιτών, όσο και στους επαγγελματίες υγείας που δίνουν τον δικό τους αγώνα και τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Κιλκίς: Συγκινητική η κινητοποίηση φορέων για το Πάσχα άπορων οικογενειών

Υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες που ζουν ταπεινά και αθέατα ανάμεσά μας και για όλους αυτούς το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, θα ήταν μια ακόμη συνηθισμένη, δύσκολη ημέρα με άδειο ή λειψό το γιορτινό τραπέζι. Η δύναμη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν άφησαν το περιθώριο για να γραφτεί ένας θλιβερός επίλογος.

Παπαστεργίου: Δεν θα επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη Βόρεια Ελλάδα

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία"
Την περαιτέρω υποβάθμιση των παρεχόμενών υπηρεσιών υγείας στη Βόρεια Ελλάδα και την εκτίναξη του κόστους για τους πολίτες της, καταγγέλλει η περιφερειακή παράταξη «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Ευχές Πάσχα από την ΕΛΜΕ Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από τον τ. βουλευτή Κιλκίς, Χ. Χατζησάββα


Δωρεά νοσοκομειακού υλικού από το Επιμελητήριο Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Kιλκίς
Νοσοκομειακό υλικό αποτελούμενο από γάντια νιτριλίου, μάσκες ασπίδες προσώπου, πλαστικά γυαλιά διάφανα ματιών και χειρουργικές στολές, προσέφερε στο Νοσοκομείο του Κιλκίς το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Σημαντική συμφωνία μεταξύ ΥπΑΑΤ και ΔΕΗ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των αγροτών

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης και ο Υφυπουργός Κώστας Σκρέκας, στο πλαίσιο των ανακουφιστικών μέτρων που λαμβάνει το Υπουργείο για την άμβλυνση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού στον πρωτογενή τομέα πέτυχαν, κατόπιν συμφωνίας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση την ένταξη των αγροτών σε νέα ευνοϊκή ρύθμιση με στόχο την εξυπηρέτηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς την Επιχείρηση.

Να μη μείνει κανένας πίσω

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης 
Γραμματέας Οργανωτικού Κινήματος Αλλαγής
Είναι άραγε ίσες οι ευκαιρίες του παιδιού σε ένα μικρό δημόσιο σχολείο της επαρχίας με αυτό ενός μεγάλου αστικού κέντρου ή ακόμη περισσότερο αυτού που φοιτεί σε ένα ιδιωτικό σχολείο; Χωρίς μάλιστα αξιολόγηση, το μέλλον του κάθε παιδιού εξαρτάται από το τυχαίο γεγονός ενός καλού ή κακού δασκάλου, όπως και το μέλλον της υγείας του από έναν καλό ή κακό γιατρό. Ορθώς είχε πει ο Σταύρος Τσακυράκης ότι η δημοκρατία προϋποθέτει αξιοκρατία κ αυτή με τη σειρά της αξιολόγηση. 

Έτοιμο για δημοπράτηση το αντιπλημμυρικό έργο του Αγίου Πέτρου

Υπεγράφη η αναγκαία εξαίρεση από την υποχρέωση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα του έργου «Αντικατάσταση Σωληνωτού Αγωγού Ομβρίων στον οικισμό Αγίου Πέτρου Π.Ε. Κιλκίς». Το έργο εντάχθηκε σε Τεχνικό Δελτίο ως έργο κατεπείγοντος χαρακτήρα Πολιτικής Προστασίας, μετά από ενέργειες της Π.Ε. Κιλκίς, κατόπιν της κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση εκτάκτου Ανάγκης την 15/11/2017. 

ΚΚΕ: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απολογηθούν στο λαό του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ 
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς αντί να ψευτο-τσακώνονται για το ποιος έκανε δήθεν τα περισσότερα για το Νοσοκομείο του Κιλκίς, καλύτερα να απολογηθούν στο λαό του Κιλκίς, για τις διαχρονικές ελλείψεις στα Νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας και την Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας στο νομό.

Ευχές Πάσχα της Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Κιλκίς, Νατάσας Σωτηριάδου


ΚουΠα Κιλκίς: Ασίστ αγάπης στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο...

Δελτίο τύπου ΚουΠα Κιλκίς
Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, ο σύλλογός μας δεν έμεινε απαθής στις προκλήσεις της κοινωνίας.

Επιτόπιος προληπτικός έλεγχος στη λαϊκή αγορά Δροσάτου

Επιτόπιο έλεγχο στη λαϊκή αγορά Δροσάτου πραγματοποίησε χθες ο Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης, Πρόνοιας & Ποιότητας Ζωής Γιώργος Μπαλάσκας στο πλαίσιο εφαρμογής των έκτακτων περιοριστικών μέτρων στις λαϊκές αγορές για την αποτροπή της διάδοσης του Covid- 19.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα «Διεύρυνση και ενοποίηση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη 
Προς τους υπουργούς,
-Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ι. Βρούτση
-Τουρισμού, κ. Θ. Θεοχάρη

Κύριοι Υπουργοί,
Τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν τόσο για τους αδύναμους που αποκτούν πρόσβαση στο αγαθό των διακοπών όσο και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έμμεσα στηρίζονται μαζί και οι εργαζόμενοι τους, ώστε να λειτουργούν με βιώσιμο τρόπο.

Αγαθοπούλου: «Αλήθειες» με πολλά ψέματα από τη ΝΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Αρχικά να πω ότι χαίρομαι βαθύτατα που το Υπουργείο Υγείας απέκτησε εκπροσώπους στο Κιλκίς και έτσι οι ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου θα απαντώνται πολύ πιο γρήγορα για την περιοχή μας. 

Ευχές Πάσχα από τον Μηχανολόγο Σταμάτη Παπουλίδη


Παρακολουθείστε ζωντανά τον Όρθρο των Παθών του Κυρίου από τον Ι.Ν. Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων στο Κιλκίς

Ευχές Πάσχα Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς


Άμεση απονομή σύνταξης στους αγρότες με ένα «κλικ»

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση ενέταξαν στην πιλοτική λειτουργία της νέας διαδικασίας απονομής κύριας σύνταξης «ΑΤΛΑΣ» στον e-ΕΦΚΑ, τις αποφάσεις συντάξεων γήρατος αγροτών τέως ΟΓΑ χωρίς διαδοχική ασφάλιση.

Σε ζωντανή μετάδοση οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Τις άγιες ημέρες κορύφωσης του Θείου Πάθους, Μένουμε Σπίτι και προσευχόμενοι συμμετέχουμε από το Σπίτι στις ιερές ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ευχές Πάσχα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα


Ευχές Πάσχα από την ομάδα "Αναγέννηση" Πλαγιάς


Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (18/4/2020) στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ο πίνακας των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά Κιλκίς το Σάββατο 18 Απριλίου.
Ο εγκεκριμένος πίνακας των συμμετεχόντων παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών έχει ως εξής:

Ευχές Πάσχα του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας», Τάσου Βασιλακάκη

"Με την πεποίθηση ότι ο δρόμος του αγώνα είναι η οδός της ελπίδας που θα απαλλάξει το λαό μας από το Γολγοθά, που του επιβάλλουν η ΕΕ, το κεφάλαιο και τα κόμματα τους, εύχομαι Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά, με Υγεία και Δύναμη, σε όλους τους δημότες του Δήμου Παιονίας."
Τάσος Βασιλακάκης
Δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας»

Η Ακαδημία Αλέξανδρος προσφέρει και ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"
Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα και η ανθρωπότητα, η ευγνωμοσύνη και η συμπαράσταση προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι και πρέπει να είναι στις σκέψεις αλλά και στις ενέργειες όλης της κοινωνίας μας.

Ευχές Πάσχα σπό τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς


Διανομή υγειονομικού υλικού στο δυναμικό του τελωνειακού σταθμού Ευζώνων

Χίλια ζευγάρια γάντια μιας χρήσης, πεντακόσιες μάσκες και μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικών, απολυμαντικών και χλωριούχων διένειμαν σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, στους τελωνειακούς υπαλλήλους και τους αστυνομικούς που υπηρετούν στον τελωνειακό σταθμό των Ευζώνων, παρουσία και του Δημάρχου Παιονίας, Κ. Σιωνίδη

Προστατευτικές ασπίδες προσώπου, δώρισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς σε δομές υγείας του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Το δικό τους «παρών» στη μάχη κατά της πανδημίας του Covid-19 με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο τόπος μας, η Ελλάδα, και ολόκληρος ο κόσμος, έδωσε για άλλη μια φορά αλληλέγγυος ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζοντας τις τοπικές Δομές Υγείας και ενισχύοντας παράλληλα την τοπική επιχειρηματικότητα, με δωρεά 1000 τεμαχίων προστατευτικών ασπίδων προσώπου πολυπροπυλαινίου, κατασκευή της εταιρείας Tetraform, για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών των δομών σε υλικό ατομικής προστασίας του νοσηλευτικού προσωπικού και των γιατρών, καθώς και των μελών του που βρίσκονται και αυτά αυτή την περίοδο στην πρώτη γραμμή του αγώνα αυτού.

Ανακαλύπτοντας έναν αμαρτωλό ληστή που έγινε άγιος…

Από το Μεξικό στην Περαία Θεσσαλονίκης- Ανακαλύπτοντας έναν αμαρτωλό ληστή που έγινε άγιος…
Κείμενο-φωτογραφίες: Παναγιώτης Γεωργιάδης
Μεγάλη Πέμπτη σήμερα. Θλιβερή ημέρα Σταύρωσης και ταπείνωσης. Ημέρα που άρχιζε να "ξεκαθαρίζει το τοπίο"...

Θέση εργασίας στην εταιρία ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. (16/4/2020)

Η εταιρία ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε.-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, που εδρεύει στο Λιμνότοπο Πολυκάστρου Κιλκίς, αναζητά ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΕΙ. Περιγραφή Θέσης - κύριες αρμοδιότητες: Εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των γραμμών παραγωγής, διάγνωση και επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη λειτουργία των μηχανών, προληπτική και περιοδική συντήρηση του εξοπλισμού.
Κάντε αίτηση ΕΔΩ

Ευχές Πάσχα Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς