Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 5/11/2023, 10:10 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη προχθές (3 Νοεμβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 344 γραμμαρίων.

Συνελήφθη ένα άτομο για τηλεφωνική απάτη

Συνελήφθη ένα άτομο για τηλεφωνική απάτη
Οι συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, οδήγησαν στη σύλληψη χθες (4 Νοεμβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλοδαπού άνδρα, για τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας στην Πιερία.

Δράσεις Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού

Το Σάββατο 4/11/23 ο σύλλογος μας συμμετείχε στο παιδικό τουρνουά που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στην Μικρα Θεσσαλονίκης. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η απόκτηση αγωνιστής εμπειρίας, χωρίς την ανάδειξη νικητή.

Αργυρούπολης περιήγηση: Πρόταση να ανακηρυχθούν οι κοιλάδες των Μεταλλωρύχων της Αργυρούπολης του Πόντου σε Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς


Χάρτης με τα χωριά της Αργυρούπολης
Πηγή: Βασίλης Κωνσταντινίδης (vkonsta.blogspot.com)

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς Ευδοκία Πουρσανίδου

Το Δ2 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συγχαίρει τη συμμαθήτρια του Πουρσανίδου Ευδοκία για τα μετάλλια και το κύπελλο που κατέκτησε στην πρώτη θέση. Συγκεκριμένα στους αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία Α3 παίδων:
Στις 21/10/23 βγήκε 6η
Στις 22/10/23 βγήκε 4η 
Ατις 04/11/23 βγήκε 1η


Ποιμαντική επίσκεψη Κιλκισίου στο Club 66 Κιλκίς

Route 66 ή US Highway 66, ήταν ένας από τους αρχικούς αυτοκινητόδρομους στο σύστημα εθνικών οδών των ΗΠΑ. Ο αυτοκινητόδρομος, ο οποίος έγινε ένας από τους πιο διάσημους δρόμους στις Ηνωμένες Πολιτείες για όλους τους λάτρεις των μηχανων, ξεκινούσε αρχικά από το Σικάγο, το Ιλινόις, μέσω του Μισούρι, του Κάνσας, της Οκλαχόμα, τουΤέξας, του Νέο Μεξικό και της Αριζόνα, πριν τερματίσει στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες, καλύπτοντας συνολικά 3.940 χιλιόμετρα.
Με γνώμονα λοιπον την άγαπη τους για τις μηχανες και τον ιστορικό αυτό δρόμο αρκετοί, κυρίως νέοι, Κιλκισιώτες, ίδρυσαν το Σωματείο Μοτοσικλετιστών Κιλκίς "Club 66".

Ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος στην έναρξη της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Σε έναν από τους πιο ιστορικούς Συλλόγους του Κιλκίς, αυτόν της Ένωσης Ποντίων του νομού "Οι Αργοναύτες" βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς δραστηριοτήτων.

(VIDEO) Βράζει το καζάνι τα τσίπουρα στο εξαιρετικό Αποστακτήριο του Μεσίγκου στον Καμπάνη Κιλκίς

Βράζει το καζάνι τα τσίπουρα στο εξαιρετικό Αποστακτήριο του Μεσίγκου στον Καμπάνη Κιλκίς. Συνοδεία παραδοσιακού γλεντιού που οργάνωσε η οικογένεια Ζάπρου με πρωτεργάτη τον σπουδαίο μουσικό Δρόσο Κουτσοκώστα. Ιδιαίτερες στιγμές που αναδεικνύουν και τιμούν τη μοναδική ιστορία του τόπου μας.