Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Δωρεάν rapid tests σε Μάνδρες, Παντελεήμονα, Παλαιό Αγιονέρι και Νέο Γυναικόκαστρο


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται αυτή την εβδομάδα σε τέσσερις Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Αντικατάσταση της σκισμένης σημαίας που «κοσμούσε» το κτίριο Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς


Στην άμεση αντικατάσταση της σκισμένης σημαίας που «κοσμούσε» το κτίριο Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς προχώρησε η διοίκηση του Ιδρύματος το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, μετά από τη σχετική ανάρτηση της Γνώμης (Δείτε ΕΔΩ). 

Ο Γέρος


Tου Κώστα Μπούζα
Κάθεται μόνος στη γωνιά του ο γέρος κι αναπολεί την περασμένη νιότη του.
Να, σαν να ‘ταν τώρα αισθάνεται τα πόδια του γερά, να τον βαστάνε, κι αυτός να τρέχει, να χορεύει. Και το κορμί του, κορμί λεβέντη δυνατό. Τα μπράτσα του ατσάλι, το βλέμμα του φωτιά… Τα κουρασμένα μάτια του τον πρόδωσαν απόψε, κι έτσι κι αυτός, το βιβλίο του αφήνοντας στην άκρη, βυθίστηκε στις σκέψεις.

Τα νέα του Κιλκισιακού (13/12/2021)


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
10ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του 11 & 12/12/2021
Στο 10ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα πλην της K15, της Κ16 και Γυναικείας μας ομάδας (0-3 α.α). Η Ανδρική ομάδα κέρδισε άλλους 3 βαθμούς σε αυτή την αγωνιστική, ενάντια στον Ποντιακό της Νέας Σάντας, στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς. Στις Ακαδημίες, τα τμήματα μας K13, αγωνίσθηκε σε φιλικό επίπεδο την Παρασκευή και η Κ14, μετέβη στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα των υποδομών της κατηγορίας της.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (13/12/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ήττα από πιο έμπειρο αντίπαλο
Για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο την Ευκαρπία. Τελικό αποτέλεσμα 6-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Επεκτείνεται το εσωτερικό αποχετευτικό δίκτυο της Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Επεκτείνεται το εσωτερικό αποχετευτικό δίκτυο της Γουμένισσας και παράλληλα πραγματοποιείται διάνοιξη δρόμων στο Βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, από τον επαρχιακό δρόμο Γουμένισσας – Γρίβας προς το Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την ανανέωση άδειας οδήγησης και τη χορήγηση αντίγραφου άδειας κυκλοφορίας


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υποδομών και Μεταφορών

Διαθέσιμες είναι πλέον και για τις 13 Περιφέρειες της χώρας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την ανανέωση της άδειας οδήγησης και τη χορήγηση αντιγράφου άδειας κυκλοφορίας μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου (gov.gr).

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στην Καβάλα - Εγκαίνια του νέου ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα - Φιλίππων


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα την Καβάλα, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Μουριάδη.

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη για τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη


Με την παρακάτω δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδέχθηκε τη μεγαλειώδη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς Γιώργος Αναστασιάδης αναφέροντας χαρακτηριστικά:
''Ο Νομός Κιλκίς στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης και προοδευτικής αλλαγής δίνοντας 72.3% στο Νίκο Ανδρουλάκη! Συνεχίζουμε μαζί για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κίνημα λαού!''.

Δήλωση Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη


Δήλωση Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη
Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για τη μεγάλη Προοδευτική Παράταξη. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη τη Χώρα, αλλά και στο νομό Κιλκίς που συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του κόμματος, δείχνοντας πολιτικό πολιτισμό, διαφυλάττοντας την ενότητα και βάζοντας ισχυρή παρακαταθήκη για την προοπτική διεύρυνσης της παράταξης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 13/12/2021, 8:35 μ.μ


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη ανδρόγυνο στην Πιερία για κατοχή και πώληση κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (12 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για κατοχή και πώληση κάνναβης.

Κορωνοϊός (13/12/2021): 3.841 νέα κρούσματα (38 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 96 θάνατοι και 709 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.841, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.006.706 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 101 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.718 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διαδικτυακή ομιλία για την κυκλοφοριακή αγωγή

Διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία με θέμα «Κυκλοφοριακή αγωγή- Οδική Ασφάλεια» διοργανώνουν το 2ο Πειραματικό ΓεΛ Κιλκίς σε συνεργασία με το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο και το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς, υπό την αιγίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κιλκίς. 

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς της Δευτέρας 13/12/2021

Έτοιμη η Π.Ε. Κιλκίς για την κακοκαρία


Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Με πέντε εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν- από τις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (13 Δεκεμβρίου 2021), όταν οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές του νομού - χειριστές, οδηγοί και υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σε μια προσπάθεια η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο να διεξάγεται με ασφάλεια.

Συμβαίνει τώρα στο Κιλκίς: Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτό αίσχος με το συνεχές σκάψιμο των δρόμων;


Και τα έργα είναι απαραίτητα και οι νέες σύγχρονες υποδομές είναι απαίτηση των καιρών. Κι αυτό για να έχουμε μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή όλοι μας. Τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Η φωτογραφία της ημέρας: Το πρώτο χιόνι στην πόλη του Κιλκίς


Η φωτογραφία της ημέρας από τον Γιώργο Τσιμπούκα

Σ. Παραστατίδης για τις εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ημέρα χαράς και συνάμα ημέρα ευθύνης


Του Στέφανου Παραστατίδη
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την παράταξή μας. Είναι ημέρα χαράς και συνάμα ημέρα ευθύνης. Η μαζική συμμετοχή του προοδευτικού κόσμου στην εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: είμαστε εδώ.

Γ. Λεβεντάκης: Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας έρχεται για να μείνει


Δελτίο τύπου Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Ποδηλασίας

Στην αναβίωση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας που θα διεξαχθεί 26 Απριλίου 2022 έως 1 Μαϊου 2022 αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Cycling Greece», Γιώργος Λεβεντάκης στην ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ, «Αθλητικός Τουρισμός».

Ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κιλκίς, Πέτρος Παππάς μιλά στον Μπάμπη Καραγεωργίου


Ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κιλκίς, Πέτρος Παππάς μιλά στον Μπάμπη Καραγεωργίου 
Κύριε Παππά πριν προχωρήσουμε σε επιμέρους θέματα θα ήθελα να μου πείτε λίγα πράγματα για εσάς;
Είμαι Γενικός-Οικογενειακός γιατρός με εξειδίκευση στην επείγουσα ιατρική και μετεκπαιδεύσεις στον σακχαρώδη διαβήτη και στην ψυχολογία των ασθενών. Είμαι διδάκτορας της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και συντονιστής εκπαίδευσης των γενικών ιατρών του νομού Κιλκίς. 

«Ακόμα μία νίκη για την ΚουΠα Κιλκίς. Επικράτησε του Εργόναθλου Πολυκάστρου με 88 - 55»


Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης

Την όγδοη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε η ΚουΠα Κιλκίς επικρατώντας εντός έδρας του Εργόναθλου Πολυκάστρου με 88 – 55.

"Συστήνουμε στα μέλη μας να εμβολιαστούν"


Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Παρόλες τις απορίες που υπάρχουν για την πανδημία, ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση της πέραν των μέτρων προστασίας για μας, τους συγγενείς και τους συνανθρώπους μας, είναι βεβαίως ο εμβολιασμός.

"Βάλτε φρένο στην εγκατάσταση φαραωνικών φωτοβολταικών"


Eπιστολή που θα κατατεθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς από την Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στις Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Β.Α.Π.Ε.) σε Κιλκίς-Παιονία

Κυρίες και Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς καλείστε να γνωμοδοτήσετε απόψε για ένα από τα πολλά αιολικά εργοστάσια στο Δήμο μας και ευρύτερα στο νομό Κιλκίς. Ένα αιολικό που θα εγκατασταθεί στο ψηλότερο βουνό του Κιλκίς και δεν θα είναι το μοναδικό εκεί, αφού συνολικά 3 αιολικά με συνολικά 20 ανεμογεννήτριες έχουν αδειοδοτηθεί στην κορυφογραμμή του Μπέλες στο κομμάτι του Κιλκίς.

(Video) Κιλκίς: Ημερίδα με τίτλο "Η Επανάσταση του 1821 και οι Σαρακατσαναίοι"

Κιλκίς: Ημερίδα με τίτλο "Η Επανάσταση του 1821 και οι Σαρακατσαναίοι", την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021.