Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Μέτρα στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές

Στην έκτακτη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα υπό τον Πρωθυπουργό και με την συμμετοχή όλων των συναρμόδιων Υπουργών έγινε αξιολόγηση της κατάστασης και σχεδιάστηκαν τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις Πυρκαγιές που έπληξαν την Δυτική και Ανατολική Αττική.

Συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και αιμοδοσία από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναλαμβάνει πρωτοβουλία αλληλεγγύης, προκειμένου να συνδράμει εμπράκτως στην ανακούφιση των πυροπαθών της Αττικής.

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους στο δήμο Νεάπολης- Συκεών

Δελτίο τύπου δήμου Νεάπολης- Συκεών
Άμεση έκκληση για παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που πλήττονται από την πύρινη τραγωδία στην Αττική απευθύνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών προς όλους τους δημότες, κατοίκους, φορείς και συλλόγους της περιοχής και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να συμβάλει στην ανακούφιση των θυμάτων του ασύλληπτου εθνικού εφιάλτη.

Έκτακτη οικονομική βοήθεια 20 εκατ. ευρώ για τους πυρόπληκτους

Έκτακτη οικονομική βοήθεια ύψους 20 εκατ. ευρώ, από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, μετά από αίτημα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Κιλκίς: Συλλογή τροφίμων για τους πληγέντες της πυρκαγιάς

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν οι συνάνθρωποί μας στην Αττική, το λιγότερο που θα μπορούσε να πράξει, είναι να σταθεί στο πλευρό τους. 

Κιλκίς: Εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου


Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"
Με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.Εμμανουήλ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου. 

ΕΛΓΑ: Δηλώσεις παραγωγών για ζημίες

Το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κιλκίς κατόπιν επικοινωνίας με την Διεύθυνση του ΕΛΓΑ, ενημερώνει ότι όσοι παραγωγοί επλήγησαν από τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα να απευθύνονται στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ (στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας), για να δηλώσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν από αυτά.

Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς: 3η Γιορτή των Ανθρώπων, της Γης, του Μετανάστη και της Παράδοσης

Ο Δήμος Κιλκίς, σε συνεργασία με την Τοπική Ενότητα Σ.Σ. Μουριών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σ.Σ. Μουριών “Το Μπέλλες”, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά την Γιορτή των Ανθρώπων, της Γης, του Μετανάστη και της Παράδοσης που έχει καθιερωθεί ως “Γιορτή Καλαμποκιού”.

Εκδήλωση με θέμα «Εν Νυκτί», στον αρχαιολογικό χώρο του Γυναικόκαστρου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στο πλαίσιο των πανελλήνιων εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα τις ιστορίες της νύκτας, «Εν Νυκτί», διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, ώρα 20.00 στον αρχαιολογικό χώρο του Γυναικόκαστρου Κιλκίς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικόκαστρου και την Ομάδα Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης την εκδήλωση "Νυχτερινές διαδρομές, αφηγήσεις, μουσικές, … ουρανίων σωμάτων επισκοπήσεις στο βυζαντινό κάστρο του Γυναικόκαστρου Κιλκίς"

Ανοίγει ξανά από 27 έως 31 Ιουλίου η πλατφόρμα για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι ανοίγει ξανά στις 27 Ιουλίου και θα παραμείνει ενεργή έως τις 31 Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ, ακαδημαϊκού έτους 2017 – 2018.

Ποντιακό γλέντι στην Ευκαρπία Κιλκίς


Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 30χρονη Μαρία

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 30χρονη μητέρα, η οποία την περασμένη Τρίτη είχε σοβαρό τροχαίο στο Κιλκίς, μαζί με την 9χρονη κόρη της.