Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

"Νίκη"της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. στον αγώνα που έδωσε για τους φιλόζωους Στρατιωτικούς

Υπογράφει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Όλα είχαν ξεκινήσει όταν διαταγή προέβλεπε για στελέχη που θα στεγαζόταν σε ΣΟΑ, ΣΟΜΥ, ΣΟΕΠΟΠ καθώς και σε ΚΑΑΥ (είτε σε παραθεριστικές περιόδους είτε τον υπόλοιπο χρόνο κάνοντας χρήση των οικημάτων των ΚΑΑΥ ως ξενώνες), τους απαγορευόταν ρητά η διατήρηση κατοικίδιων ζώων (πλην ωδικών πτηνών).

Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς vs Ερμής Εύοσμου Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 τα παρακάτω τμήματα θα αγωνιστούν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς με αντίστοιχα τμήματα του ΕΡΜΗ Εύοσμου Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα έχει όπως παρακάτω:

Cross Fit: Γιατί να ξεκινήσω;

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Στα σύγχρονα γυμναστήρια έχει εφαρμοσθεί τελευταία μια προπονητική μέθοδος που λέγεται Crossfit. Η εξέλιξη της γυμναστικής μας οδήγησε στην ανεύρεση ενός συστήματος εξάσκησης που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στο μικρότερο δυνατό διάστημα. Είναι κοινή απαίτηση του σύγχρονου ασκούμενου να μην σπαταλά πολλές ώρες στο γυμναστήριο αλλά να έχει όμως τα αποτελέσματα που θέλει.

Θέσεις εργασίας στο Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ* Προσωπικό σε Παραγωγή (καφέ και κουζίνα)
* Προσωπικό στο service
* Προσωπικό στη φύλαξη & δημιουργική απασχόληση παιδιών

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για άμεση αποσυμφόρηση του Hotspot Χέρσου

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς βάσει της οποίας υιοθετείται το ψήφισμα των κατοίκων του Χέρσου για την άμεση αποσυμφόρηση του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Χέρσου.

Σε ευρωπαϊκά πλέον πρότυπα οι κτιριακές υποδομές και οι εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ένας βασικότατος παράγοντας που συντελεί στην επίτευξη των στόχων ενός Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος Κιλκίς είναι η εξασφάλιση άρτιων εγκαταστάσεων και με υψηλές προδιαγραφές που να εγγυώνται την ασφάλεια των αθλουμένων, των εκπαιδευτών και των γονέων - συνοδών. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες του Αθλητικού Κέντρου και διαρκώς επενδύουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

«Μ΄ ένα βιβλίο …ταξιδεύω και πετώ, στον κόσμο όλο τριγυρνώ»

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς την Πέμπτη 31 Μαρτίου και Παρασκευή 1 Απριλίου.

Όλα τα νέα του Κιλκισιακού, Τρίτη 29-3-2016

Νέα τεσσάρα για τους άνδρεςΟ Κιλκισιακός πιστοποίησε για ακόμη μια φορά εντός αγωνιστικού χώρου πως είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος επικρατώντας το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με 4-0 του Εθνικού Αξιούπολης. 

Φιλόζωος Κιλκισιώτης αρμέγει το σκύλο του - (Video)



Ο φιλόζωος Κιλκισιώτης Γιάννης Καρανταγλίδης αρμέγει το σκύλο του και εξηγεί γιατί.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Η επιστροφή του rock!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Ο αντρούλης μου πέρσι, έκανε μια πολύ "επιτυχημένη" και "γουστόζικη" αγορά από το πανηγύρι του Κιλκίς. Αγόρασε μια μπλούζα με μια τεράστια νεκροκεφαλή μπρος, πίσω με χαλκάδες που φωσφόριζε στο σκοτάδι! Για να γελάσουμε είπε....και ρίξαμε ένα γέλιο...μετά δακρύων!

Τι γίνεται στην Ειδομένη; Όλα που δε αναφέρονται και ισως θα έπρεπε

Γράφει ο Πάνος Μόλλιας
Η Ειδομένη, ένα μικρό ακριτικό χωριό κατάφερε να πρωταγωνιστεί στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης με το θέμα του προσφυγικού. Ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ, ένα θέμα που έχει διχάσει την κοινή γνώμη και τους κατοίκους.

Η ισότητα των φύλων μέσα από τη δημιουργική ματιά των μαθητών και μαθητριών

Εκδήλωση για τη βράβευση των μαθητών και μαθητριών, που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Αφίσας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, διενεργήθηκε σήμερα στο Ινστιτούτο Θερβάντες Αθηνών, με συγκινητική την παρουσία μαθητριών και μαθητών από σχολεία που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό, ενώ κάποιες μαθήτριες και ορισμένοι μαθητές έσπευσαν να μοιραστούν με το κοινό ιδέες και σκέψεις τους από την εμπειρία τους μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία.

Στην Ειδομένη την 25η Μαρτίου 2016 ο Χ. Χατσησάββας

Υπογράφει ο  Χ. Χατζησάββας
"Την 25η Μαρτίου 2016 και ενώ έχω λάβει προσκλήσεις για να παραβρεθώ στις εκδηλώσεις για την επανάσταση και απελευθέρωση του 1821, στο Κιλκίς και στο Πολύκαστρο, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να λειτουργήσει συμβολικά η παρουσία μου. 

"Έρχεται το τέλος της επαγγελματικής εκπαίδευσης"

Υπογράφει ο Ιωάννης Γεωργούσης
Αιρετός του ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
Γενικός Γραμματέας της ΕΛΜΕ Κιλκίς
Κανένας δεν περίμενε από τον ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάσει ένα τέτοιο προσχέδιο νόμου που με λίγα λόγια βάζει την ταφόπλακα στα ΕΠΑΛ. Στην Α' λυκείου από 11 ώρες μάθημα για τις ειδικότητες θα γίνονται ΜΟΝΟ 2 ώρες.

Στην Α14 και επίσημα η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Πριν από την έναρξη του τελευταίου παιχνιδιού της κανονικής περιόδου στην Τέρπυλο όπου και η έδρα αγώνων της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας, πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣΚιλκίς η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή του Ανατολικού Ομίλου της Α’Κατηγορίας.