Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα Μπαχάρια στη Μεγάλη Βρύση


Ευχές Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ισχυρών Δραστήριων Αστυνομικών (Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α.)

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2013

Δήλωση Καμμένου για τη λίστα Λαγκάρντ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:
«Ολοκληρώσαμε την περιοδεία στους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Χανίων, γυρίζουμε από τα Σφακιά, γυρίζουμε από τον τόπο όπου ο λόγος τιμής είναι ισχυρότερος του όρκου, από τον τόπο που ξεκίνησε ο ξεσηκωμός για να αποτινάξουμε τον τουρκικό ζυγό.

Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον Παπακωνσταντίου

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Είναι λυπηρό ότι σύμφωνα με την έρευνα της εισαγγελίας προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας, όσον αφορά συγγενικά πρόσωπα του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Η Νέα Δημοκρατία για τη λίστα Λαγκάρντ

«Η διαπίστωση από τη Δικαιοσύνη ότι η αυθεντική “Λίστα Λαγκάρντ” διαφέρει από εκείνη που είχε παραδοθεί προ διμήνου στις αρμόδιες αρχές, εγείρει σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει άμεσα και πειστικά να απαντηθούν. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν τα αποκρυβέντα ονόματα είναι συγγενείς πολιτικού προσώπου που παρέλαβε και διαχειρίστηκε τη λίστα αυτή.  Οι ευθύνες όποιου παρενέβη και αλλοίωσε το περιεχόμενο της λίστας είναι βαρύτατες. Η αλήθεια πρέπει να έρθει άμεσα στο φως, όπως άμεση πρέπει να είναι και η απόδοση ευθυνών σε όποιον ανήκουν».

Το ΚΚΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

"Το ΚΚΕ ζητά να δοθούν στη δημοσιότητα αμέσως τα ονόματα και τα στοιχεία που περιλαμβάνουν και οι δυο λίστες Λαγκάρντ ώστε να διαπιστώσει ο λαός περί τίνος πρόκειται, ενώ τάσσεται υπέρ όλων των μέσων ελέγχου και διερεύνησης της υπόθεσης για τον καταλογισμό πολιτικών και προσωπικών ευθυνών και της ανάλογης τιμωρίας εφόσον αποδειχθούν οι ενδείξεις."

Η Χρυσή Αυγή για τη λίστα Λαγκάρντ

"Οι ένοχοι της λίστας Λαγκάρντ συγκαλύπτονται από την κυβέρνηση, αλλά και από τη Βουλή, η οποία αδικαιολογήτως παραμένει κλειστή. Δεν είναι μόνο ο Παπακωνσταντίνου, υπάρχουν και άλλοι ένοχοι που πρέπει να πάνε στη φυλακή και βέβαια να δημευθεί η περιουσία όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα."

Ευχές από τον Δήμο Κιλκίς

Ετήσιος χορός του Συλλόγου "Άγιος Γεώργιος" Βαφειοχωρίου


Ευχές από την εταιρία ΛΟΓΟΤΥΠΟ Κιλκίς


Ευχές Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς


Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς
σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2013 

Ρεζίλι πανευρωπαϊκώς (video)

Το Γαλλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι France2, στην εκπομπή του: «Ειδικός απεσταλμένος», την Πέμπτη 20-12-2012 είχε μια εκπομπή για την Ελλάδα, με τίτλο: «Ελλάδα: Το μεγάλο ξεπούλημα».

Δραστηριότητα Ειρήνης Αγαθοπούλου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ για τη δραστηριότητα της βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνης Αγαθοπούλου
Δείτε ΕΔΩ

Δήλωση Βασίλη Σιαμπάνη από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" για την υπόθεση Λαυρεντιάδη

"Η υπόθεση Λαυρεντιάδη βρίσκεται επιτέλους στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης.
Οι πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν αναπτύσσοντας μονοπώλεια σε συγκεκριμένους παραγωγικούς τομείς έπληξαν μεταξύ άλλων τους Κιλκισιώτες αγρότες εκτοξεύοντας στα ύψη τα έξοδα για τα αγροτικά τους εφόδια. Οι εκάστοτε αντιδράσεις της Κυβέρνησης δεν είχαν φέρει κανένα αποτέλεσμα κι αποδείχτηκαν αντιδράσεις "βιτρίνας".
Μέχρι σήμερα δεν είδαμε καμμία αντίδραση από τους "αιρετούς άρχοντες" του νομού μας. Ελπίζουμε τουλάχιστον ότι με τη νέα χρονιά δεν θα δούμε ούτε θετική στάση από τους αιρετούς.."

Η “δόση” δεν είναι η λύση, “είναι μια βάση” για να ανταγωνισθούν διαφορετικές πολιτικές εξόδου


Γράφει ο Χάρης Τσιόκας*
“Για άλλους η δόση θα φέρει ανακούφιση άμεσα, για άλλους αργότερα, για άλλους απλά θα αλλάζει την ψυχολογία…” από τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά στις 14/12/2012
Το «για άλλους» αποτυπώνει τη νεοφιλελεύθερη εκδοχή διαχείρισης του δανεισμού. Θυμίζω ότι ο άμεσα ωφελημένος είναι τα χαρτοφυλάκια των τραπεζών. Το “σχέδιο” κατά κοινή ομολογία, δεν επιμερίζει δίκαια στους κοινωνικούς συντελεστές, τη συμβολή τους!

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή – Συγκρότηση Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.
ΘΕΜΑ 2ο: Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Χαρακόπουλος: «Τα μεταλλαγμένα δεν έχουν θέση στην πρωτογενή μας παραγωγή»


«Τα μεταλλαγμένα δεν έχουν θέση στην πρωτογενή μας παραγωγή» τονίζει σε δήλωσή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή την ανάθεση στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό – ΔΗΜΗΤΡΑ των εργαστηριακών εξετάσεων, για την ανίχνευση προσμίξεων γενετικά τροποποιημένων σπόρων σε συμβατικούς σπόρους σποράς, συνολικής αξίας 24.600 ευρώ.

Το ΚΚΕ για τα τέλη κυκλοφορίας λέει...

"Η κατάθεση πινακίδων έχει εξελιχθεί σε μαζικό φαινόμενο καθώς είναι φανερή η αδυναμία των λαϊκών νοικοκυριών να πληρώνουν ακριβά καύσιμα και τέλη κυκλοφορίας την ώρα που πνίγονται από την ανεργία, τις μειώσεις μισθών και την εξοντωτική φορολογία. Είναι επιτακτική η ανάγκη να καταργηθούν οι εξοντωτικοί φόροι στα καύσιμα, η ληστεία των διοδίων και τα τέλη κυκλοφορίας για τα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά και τους άνεργους, που μέσα στις σημερινές ζοφερές συνθήκες της φτώχειας μπορεί να τους έχει απομείνει ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο."

Διακινούσε λεφτά αμφίβολης γνησιότητας!

Συνελήφθη χθες (27.12.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 60 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραχάραξη.

Ευχές Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Κιλκίς – Παιονίας

Εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Κιλκίς – Παιονίας, ο πρόεδρος, το συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι εύχονται Χρόνια Πολλά με υγεία και το 2013 να φέρει σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

«ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» για 5η φορά στην Κύπρο από την NOTESIS

Συνεχίζεται η δραστηριοποίησης της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημοσίων σχέσεων «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στην Κύπρο, με την υλοποίηση για 5η συνεχόμενη φορά -μέσα σ’ ένα χρόνο- της θεματικής ενότητας «οργάνωση εκδηλώσεων» και τη διοργάνωση του αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος με τίτλο «εκδηλώσεις: από το Α μέχρι το Ω». 

Έπιασαν 50χρονη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες (27.12.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, 50χρονη ημεδαπή για λαθρεμπόριο τσιγάρων. 

Κουβαλούσε μεθυσμένος το χασίσι

Συνελήφθησαν χθες (27.12.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 35 και 34 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα) για ναρκωτικά. 

Έκλεψαν μηχάνημα κατεδάφισης

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, περίπτωση κλοπής ενός εργολαβικού μηχανήματος κατεδαφίσεων αξίας (5.000) Ευρώ ιδιοκτησίας εταιρείας στην Έδεσσα Πέλλας το απόγευμα της 20.12.2012. Σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 38,26 και 46 ετών.

Έκρυβε το χασίσι σε γυάλινο βάζο

Στις 27.12.2012 το πρωί συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, 31χρονος ημεδαπός, διότι ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, καθώς και ένα (1) γυάλινο βάζο που περιείχε υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης. Συνολικά κατασχέθηκαν περίπου (19,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Υποβολή αιτήσεων για διορισμό εκπαιδευτικών

Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή της αρ. 161432/Δ2/20-12-2012 (ΑΔΑ:Β4ΜΕ9-ΒΠ9) συμπληρωματικής εγκυκλίου-πρόσκλησης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α., καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μόνιμο διορισμό για το σχολικό έτος 2012-2013 από 21-12-2012 έως 28-12-2012 : 

Υπογραφή 8 αποφάσεων για αντιμετώπιση κτηνιατρικών νοσημάτων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε Αποφάσεις για την υλοποίηση οκτώ προγραμμάτων σχετικά με την επιτήρηση, τον έλεγχο και την εκρίζωση νοσημάτων που στοχεύουν στην εξυγίανση του ζωικού πληθυσμού της χώρας. Τα προγράμματα αυτά καταρτίστηκαν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΓΗ ·Κρεμασμένοι από τη λίστα – Σημαντικά αλλοιωμένη και ως προς τον αριθμό των καταθετών και ως προς τους δικαιούχων των λογαριασμών, σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική λίστα Λαγκάρντ·ΣΕΠΕ- 1 στους 2 αν βρει δουλειά, παίρνει 300 ευρώ·Για το Εθνικό Ληξιαρχείο – Κομισιόν: Δεν πήρατε ούτε ένα ευρώ από τα 44 εκατ.
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα- Όλες οι εκκρεμότητες που εμποδίζουν την τακτοποίηση·Πολύωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου – Με επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων θα διαφυλάξουμε την αξιοπιστία μας – Τι είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους Γενικούς Γραμματείς των υπουργείων·Δημόσιο – Πως θα γίνουν οι απολύσεις