Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πολίτες του Κιλκίς διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της ΕΡΤ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ-ΤΡΟΪΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΓΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/6 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 6:30 Μ.Μ.
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙΛΚΙΣ

Το Βασίλειο του Καλοκαιρινού που μάγεψε!

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Καναρόπουλος
Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2013, οι μαθητές της μουσικής προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς έπαιξαν με εξαιρετική επιτυχία το μουσικό παραμύθι «Στο Βασίλειο του Καλοκαιρινού».

Τέλος εποχής! Κλείνει η ΕΡΤ από απόψε τα μεσάνυχτα - 2.656 εργαζόμενοι απολύονται άμεσα

- Θα δημιουργηθεί νέο κανάλι με λιγότερο προσωπικό που θα μπορεί να κάνει αίτηση με κριτήρια ΑΣΕΠ
- Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατακεραύνωσε την ΕΡΤ καταγγέλοντας τεράστια αδιαφάνεια και διαφθορά
- Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απαντούν με κατάληψη διαρκείας και έκτακτα δελτία ειδήσεων
- ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απειλούν με αποχώρηση από την τριτοκομματική κυβέρνηση
- Υπέρ του κλείσιματος της ΕΡΤ τάχθηκε η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της
- Οι πολίτες δεν θα πληρώνουν τέλος για την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ μέχρι την έναρξη του νέου καναλιού

«Εντός κατασχέσεων και εκτός ρυθμίσεων δανείων οι Μμε έμποροι»

Υπογράφει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου
"Η ανακίνηση του θέματος της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών αποτελεί ακόμη ένα μεθοδευμένο «χτύπημα», που αποσκοπεί στην περαιτέρω εξαθλίωση των ελλήνων φορολογούμενων και δη των ιδιοκτητών ακινήτων. Και αυτό όταν μάλιστα καλούνται να πληρώνουν τεράστια ποσά στα «χαράτσια» αλλά και στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, ανεξαρτήτως από το εάν διαθέτουν ή όχι εισόδημα, μη λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως οι δυνατότητες πώλησης της ακίνητης περιουσίας, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι αρκετά περιορισμένες.

"Μένει να ξαναβρούμε τη ζωή μας"


Ερώτηση ΚΚΕ για Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά»

"Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, που συσπειρώνει 422 ποντιακά σωματεία σε όλη τη χώρα, από την ίδρυση της το 2004, ανέλαβε σειρά πρωτοβουλιών για την αλλαγή του νομικού και διοικητικού καθεστώτος που διέπει το Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά». Πρόκειται άλλωστε για ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα τον ποντιακό ελληνισμό. 

Από το 1963 το Ίδρυμα είχε χαρακτηριστεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Το υφιστάμενο νομικό καθεστώς του Ιδρύματος, που επέτρεψε και διευκόλυνε την επικρατούσα σήμερα διοικητική κατάσταση, διέπεται από Βασιλικό Διάταγμα 924/1966 και την κατ’ εξουσιοδότηση αυτού εκδοθείσα με αριθμό 47/1973 Κανονιστική Διάταξη της Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας της Ελλάδος.

Διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα beach wrestling Αντρών & συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων για τον σύλλογο "Άγιος Νέστορας Γουμένισσας"

Ο αθλητής του Αθλητικού Σωματείου Πάλης & Ολυμπιακών Αθλημάτων Άγιος Νέστορας Γουμένισσας  Τουλούπης Γεώργιος κατέλαβε τη 5η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών που διεξήχθη στο Μαρόκο από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου. Ο αθλητής μετά από πέντε χρόνια απουσίας λόγω σπουδών και στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε με πολλή όρεξη και μεράκι πολλά υποσχόμενος στο άθλημα της Πάλης.

Συνάντηση Μετώπου Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο, με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Το Σάββατο 8 Ιουνίου εκπρόσωποι του Μετώπου Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο είχαν συνάντηση με κλιμάκιο κομματικών στελεχών της Ν.Δ. προκειμένου να ενημερώσουν για το ζήτημα της σχεδιαζόμενης εγκατάστασης μεταλλείων χρυσού-χαλκού στη περιοχή Βάθης-Γερακαριού και τους λόγους που η τοπική κοινωνία είναι αντίθεση στην προοπτική αυτή.

Για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου, "Ο Κόσμος είναι πολύχρωμος!»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου σας προσκαλεί και φέτος να συμμετέχετε στις καλοκαιρινές δράσεις δημιουργικότητας για παιδιά, με τίτλο: «Στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος». Από τις 18 Ιουνίου έως τις 28 Αυγούστου, 24 δράσεις, για παιδιά από 5 έως 12 ετών, μας θυμίζουν ότι ο κόσμος είναι πολύχρωμος.

Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Κιλκίς

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα
ΕΔΩ

Ημερίδα με θέμα «Εσπερινή Εκπαίδευση»

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τη Δ/νση A΄/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς δια του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων - Σχολικών Δραστηριοτήτων τους, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, οργανώνουν στα σχολεία της αρμοδιότητας τους και σε συνεργασία με τους:

Πρόγραμμα Ιστορικού Συνεδρίου με θέμα "Η μάχη του Κιλκίς και ο Β΄ Βαλκανικός πόλεμος"


Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 11 Ιουνίου

ΑΥΓΗ ·Εξαερώνεται η στρατηγική Σαμαρά – Εμπλοκή κομβικής σημασίας για την πολιτική κυβέρνησης και τρόικας η απόσυρση της Gazprom από τον διαγωνισμό της ΔΕΠΑ και ο επαπειλούμενος εκτροχιασμός του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων ·Ζ. Κ. Γιούνκερ:- Μην πουλάτε φθηνά ΔΕΚΟ και νησιά·Έρχεται μείωση – Διαφωνίες κορυφής στο υπουργείο Παιδείας για τους εισακτέους σε ΑΕΙ - ΤΕΙ
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Η Μέρκελ έδιωξε τους Ρώσους – Όλο το παρασκήνιο για τον διαγωνισμό πώλησης ΔΕΠΑ- ΔΕΣΦΑ·Σε δημόσια διαβούλευση οι σχετικές διατάξεις – Δημόσιο: εθελουσία έξοδος με τρία χρόνια πλασματικά·Υπουργείο Οικονομικών – Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση – Ζητήθηκε από την τρόικα να επιστρέψει την πιλοτική εφαρμογή του

Εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Η Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς,θα πραγματοποιήσει εγγραφές ενδιαφερομένων μαθητών για φοίτηση κατά το σχολικό έτος 2013-2014 από 3 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου 2013 και κατ’εξαίρεση το μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων για τους μαθητές που εμποδίστηκαν να εγγραφούν για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς και για τους παραπεμπόμενους μαθητές σε επανεξέταση το Σεπτέμβριο.

Πρόγραμμα 31ων Πολυκαστρινών


Παίζω βόλλεϋ στο Κιλκίς

Στα πλαίσια του προγράμματος ¨ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΛΕΥ¨ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας για διάδοση του αθλήματος, οι συνεργάτες και υπεύθυνοι του προγράμματος της Ε.Ο.Π.Ε., Σταύρος Χατζηγεωργιάδης και Γιώργος Χειρούλης, Προπονητής και παίκτης του σωματείου ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ επισκέφθηκαν τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κιλκίς.

Συνελήφθη 44χρονος στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (10.06.2013) μεσημβρινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς, ένας ημεδαπός 44 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση. Ειδικότερα, στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων Κιλκίς, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (17) μηνών, για κλοπές και ψευδορκία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Αλλάζει ο τρόπος εκλογής των δημάρχων – καταργούνται τα παραταξιακά ψηφοδέλτια

Ριζικές αλλαγές αναμένεται να επιφέρει στον τρόπο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών, για την διεξαγωγή των εκλογών αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Καθημερινής.

Επιχειρείν στο ν. Κιλκίς: Ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTOVISION