Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση "'Αθλου" Κιλκίς για προπονητές και για δήθεν προπονητές

Ανακοίνωση
"Άθλου" Κιλκίς
Μετά από αρκετά χρόνια υπομονής και ανοχής από τα Νόμιμα Σωματεία που έχουν την αθλητική αναγνώριση και απασχολούν Προπονητές με άδεια άσκησης επαγγέλματος από την Γ.Γ.Α. ήρθε η στιγμή της δικαίωσης πάνω από όλα ηθικής για την κατάσταση που επικρατεί στην επικράτεια με τους δήθεν προπονητές. 

Τατίδης: "Έχουν γνώση οι φύλακες" για το ΤΕΙ Κιλκίς

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης 
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Επί τέλους το ζήτημα με το ΤΕΙ Κιλκίς παίρνει τέλος. Οι δαπάνες λειτουργίας υπολογίσθηκαν τελικά στις 300.000 (τριακόσιες χιλιάδες Ευρώ) από τις 900.000 χιλιάδες επιπλέον από τις προϋπάρχουσες δαπάνες στο κτίριο που στεγάζεται το ΤΕΙ, στα κτίρια του ΟΑΕΔ. 

Επίσκεψη Σούλη Καζαντζίδη στον Σύλλογο Εθελοντών Omnes στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής ΝΔ νομού Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης επισκέφθηκε την Εθελοντική Ομάδα Κιλκίς Omnes στην έδρα της (οδός Ουτσκούνη 3 στο Κιλκίς).

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά 2017

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά, τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του '36 στη Θεσσαλονίκη, τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, την 1η Μάη του '44, όλους τους αλύγιστους της ταξικής πάλης που έδωσαν και τη ζωή τους για τα δικαιώματα της τάξης τους, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Συνεχίζονται τα φιλικά για την ανδρική ομάδα του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Συνεχίζονται τα φιλικά προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα του Αίαντα που αυτή την φορά αντιμετώπισε την ομάδα Μακεδών Αμπελοκήπων.

Ανοιχτή συνέλευση της Κίνησης «Εν Κιλκίς»

Ανακοίνωση Κίνησης "Εν Κιλκίς"
Πάσχα λίγο πριν την Εργατική Πρωτομαγιά 65.000 άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη, σε Δήμους, ΚΑΠΗ, γυμναστήρια κλήθηκαν να παραλάβουν, σε σακούλες κρέας, λάδι, ελιές, φρούτα κ.λπ. 

Υποχρεωτική η αργία της Πρωτομαγιάς

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του ΑΝ 380/68, με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, η 1η Μαΐου μπορεί να κηρυχθεί σε υποχρεωτική αργία, πρακτική που ακολουθείται εδώ και πολλά χρόνια. 

Τι λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις 2017

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς 
Με την ευκαιρία της διενέργειας σε πολλές περιοχές της χώρας των εαρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 2 Μαΐου, και σύμφωνα με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη Αντρέα και κατόπιν πρότασης μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει και διευκρινίσει όσο αφορά την έναρξη των εκπτώσεων και την προσήκουσα διενέργειά τους, καθώς και για τη λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή που ισχύει στη πόλη του ΚΙΛΚΙΣ

Προσφορά του Kinesis Fight Club Κιλκίς

➤5μηνη συνδρομή 130 € για Kick Boxing και όλα τα τμήματα πολεμικών τεχνών του γυμναστήριο μας.
Δώρο ο εξοπλισμός αξίας 70 € (γάντια Force1, επικαλαμίδες Force1, μπαντάζ Force1, μασελάκι Top Ten)

Θεσσαλονίκη: Ανοιξιάτικη Συναυλία με την Χορωδία «Les Vocalistes de Kalamari»


Εύζωνοι: Τσάκωσαν 24χρονο Αλβανό για εκκρεμές Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη σήμερα (27-4-2017) τα ξημερώματα στο Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές Λουξεμβούργου, για κλοπή χρηματικού ποσού και χρυσαφικών.

Κιλκίς: 18χρονος πήγε να κλέψει, αλλά δεν του 'κατσε

Συνελήφθη σήμερα (27-4-2017) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 18χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα ο προαναφερόμενος, νωρίτερα την ίδια ημέρα, εισήλθε σε αποθήκη στο Κιλκίς με σκοπό την κλοπή πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον 36χρονο ιδιοκτήτη και διέφυγε χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε. 

Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο «Μικρές περιπλανήσεις στις σελίδες ενός βιβλίου»

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς διευρύνει τις δραστηριότητές της στο Αρχαιολογικό Μουσείο και για πρώτη φορά προσκαλεί τους μικρούς, από 8 ετών, αλλά και τους μεγάλους φίλους του Μουσείου να συμμετάσχουν σε ένα θεατρικό παιχνίδι, εμπνευσμένο από το καινούριο βιβλίο «Πιθανότητες» του γνωστού συγγραφέα και μουσικού Δημήτρη Μπασλάμ.

Ένωση Αστυνομικών Κιλκίς: "Τι άλλο θα διαβάσουμε"

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Σε εφημερίδα της πόλης μας διαβάσαμε με ενδιαφέρον τις ηχηρές διαμαρτυρίες συμπολίτη μας για την εφαρμογή του Νόμου από τα αστυνομικά όργανα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο (27/4/2017)


Ζητείται Υπάλληλος στο τμήμα αποθήκης σε επιχείρηση με έδρα το Πολύκαστρο Παιονίας.
Δείτε ΕΔΩ