Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 6/3/2020, 10:15 μ.μ.

Άμεσα εξιχνιάστηκε η υπόθεση βίαιου θανάτου 44χρονης στη Βέροια
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση βίαιου θανάτου 44χρονης ημεδαπής, η όποια εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της 3ης Μαρτίου 2020, δίπλα σε οδόστρωμα σε περιοχή της Βέροιας. 

Επίσκεψη Κ. Χήτα της "Ελληνικής Λύσης" στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο Δημαρχείο Παιονίας στο Πολύκαστρο, ο Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος "Ελληνική Λύση" Κωνσταντίνος Χήτας.

Αποτελέσματα εκλογών στο νοσοκομείο Κιλκίς


Ερώτηση Κ. Βελόπουλου με θέμα «Ερήμωση του Δροσάτου Κιλκίς από τις κρατικές υπηρεσίες»

Ερώτηση Κ. Βελόπουλου με θέμα «Ερήμωση του Δροσάτου Κιλκίς από τις κρατικές υπηρεσίες»
Προς: κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας
κ. Υπουργό Προστασίας Του Πολίτη
κ. Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων το Δροσάτο στον ακριτικό νομό Κιλκίς βιώνει τα τελευταία χρόνια μια συνεχιζόμενη κατάσταση ερήμωσης από τις κρατικές υπηρεσίες.

Στο έπος του '40 πολεμήσαμε φασιστικά στρατεύματα με βαρύ οπλισμό... όχι ταλαίπωρους πεινασμένους ανθρώπους και γυναικόπαιδα

Γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης
Η εικόνα ότι βρισκόμαστε σε μια εμπόλεμη κατάσταση που χρήζει έκτακτης ανάγκης αποτελεί επικοινωνιακό τέχνασμα που κατασκεύασε και αξιοποιεί η κυβέρνηση, για να δείξει δήθεν πυγμή και αποφασιστικότητα, ρίχνοντας παράλληλα νερό στον μύλο του εθνικισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που οργιάζουν αυτές τις ημέρες, παραλληλίζοντας στα όρια του «γελοίου» και της «γραφικότητας», τα γεγονότα στον Έβρο, με το ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40.

Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας στο Λόφο Αγίου Γεωργίου


Στο Λόφο Αγίου Γεωργίου θα ποδηλατίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο πεντακόσιοι περίπου αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Γαλλία, Ισραήλ, Σουηδία, Κύπρο αλλά από βαλκανικές αποστολές που δήλωσαν συμμετοχή στους Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας. Η φετινή αθλητική διοργάνωση ακουμπά το Τόκυο μιας από τη βαθμολογική κατάταξη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας θα κριθεί η πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το είδαμε κι αυτό: Απατεώνες παριστάνουν τους υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας, ενημερώνουν δήθεν για τον κορονοϊό και εξαπατούν πολίτες

Με αφορμή καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, άτομα εμφανίζονται σε οικίες επικαλούμενοι πως είναι στελέχη του Ε.Ο.Δ.Υ. ή του Υπουργείου Υγείας, που ενημερώνουν για τον κορωνοΐό ή διανέμουν σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια, διευκρινίζεται ότι, κατόπιν πληροφόρησης από το Υπουργείο Υγείας, δεν υπάρχουν κλιμάκια Υπηρεσιών του ή του Ε.Ο.Δ.Υ. που επισκέπτονται σπίτια για τέτοιου είδους ενημερώσεις.

(Video) Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια για τον σχολικό εκφοβισμό


Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια για τον σχολικό εκφοβισμό (bullying), στο 90 Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 05/06-03-2020), που ισχύει από σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 έως και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020.

(Video) Τελετή αποφοίτησης νεοσυλλέκτων οπλιτών στο στρατόπεδο "Αντωνίου Καμπάνη" στο Κιλκίς


Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε η τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Οπλιτών («Απονομή Μπερέ») στο Στρατόπεδο «ΣΧΟΥ (ΠΖ) ΚΑΜΠΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» στο Κιλκίς.

Το 2ο ΓεΛ Κιλκίς, έκανε «άΣΚΙση στο βουνό»

Δελτίο τύπου 2ου ΓεΛ Κιλκίς
Το 2ο ΓεΛ Κιλκίς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποίησε με επιτυχία τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή εκμάθησης ski στο Καϊμακτσαλάν μέσω του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων «άΣΚΙση στο βουνό». 

Δήμος Παιονίας: Αποστολή 25.000 φιαλών εμφιαλωμένου νερού στο... "Μέτωπο"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Παιονίας και την άμεση θετική ανταπόκριση της εταιρείας «Νερά Μακεδονίας» που δραστηριοποιείται στο χωριό Πηγή, ξεκίνησε η παράδοση ενός φορτίου εμφιαλωμένου νερού (25.000 φιάλες), σε Στρατιωτική Μονάδα στο Διδυμότειχο του Νομού Έβρου.

Συνάντηση εργασίας του Δήμου Παιονίας με τα Τοπικά Συμβούλια

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Συνάντηση εργασίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παιονίας με τους Προέδρους και τους Συμβούλους των Τοπικών Συμβουλίων, τους Προϊσταμένους των Υπηρεσιών και τους Πρακτικογράφους των συνεδριάσεων των Τοπικών Συμβουλίων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολύκαστρο.

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στα εγκαίνια του Κέντρου Εξυπηρέτησης Ψηφιακών Αιτημάτων

O Yφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών Γιώργος Γεωργαντάς απηύθηνε χθες ομιλία κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Εξυπηρέτησης Ψηφιακών Αιτημάτων και Αιτημάτων που υποβάλλονται μέσω ΚΕΠ για θέματα μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.