Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Συνέντευξη Ειρήνης Αγαθοπούλου (Video)

Αφιέρωμα στους 12 νεκρούς και 300 τραυματίες καπνεργάτες του Μαΐου 1936 στη Θεσσαλονίκη (Video)

Αφιέρωμα της ΓΝΩΜΗΣ με πρωτομαγιάτικες
εικόνες από τις παρυφές της πόλης του Κιλκίς

Ποιμαντορική εγκύκλιος Μητροπολίτη Πολυανής Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου κ.κ. Εμμανουήλ

"Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί, τέκνα ἐν Κυρίω αγαπητά, Χαίρετε ἐν Χριστῷ ἀναστάντι,

Ἡ χαρά πού πλημμυρίζει τίς καρδιές ὅλων μας, ἡ Χαρά τῆς Ἀναστάσεως τοῦ Χριστοῦ μας, ἡ χαρά τῆς θεμελιώσεως τῆς Ζωῆς τῆς Ἁγίας Καθολικῆς καί Ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἁγιωτάτης Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας μας, τῆς ὁποίας ἔχουμε τήν εὐλογία νά εἴμαστε μέλη καί νά χαιρόμεθα ἰδιαιτέρως, ὡς τέκνα γνήσια καί ἀδελφοί του Ἀναστάντος Χριστοῦ, μας ευρίσκει στήν ολοκλήρωσίν της, στό γεγονός της αποψινής βραδυάς.

Ευχές Πάσχα από το Λογότυπο Κιλκίς


Δράσεις του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο πλαίσιο του Δικτύου «Μαθαίνω τα δάση»

Τρεις δραστηριότητες για το θεματικό δίκτυο ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ πραγματοποίησαν τάξεις του σχολείου μας την εβδομάδα που πέρασε. 

ΑΝΩ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΜΟΥΡΙΩΝ – ΚΑΒΑΛΑΡΙ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γ1 και Γ2 τμημάτων του σχολείου μας πραγματοποίησαν προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη στην περιοχή Άνω Σούρμενα Μουριών, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους Χρα Ιωάννη, Παυλίδου Νίκη, Πλουμή Απόστολο και τον γεωπόνο και μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς, κ. Κομπατσιάρη Αντώνιο.

Ευχές Πάσχα του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων στο Γεν. Νοσοκομείο Κιλκίς εύχεται ολόψυχα σε όλους: 

Το άγιο Φως της Ανάστασης,
ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.
Με υγεία και δύναμη σε όλους. 

Καλή Ανάσταση & Χαρούμενο Πάσχα σε σας και στις οικογένειές σας!

Βρέθηκαν ακόμη 200.000 παραχαραγμένα δολάρια (Video)

Συνέντευξη με τον Διευθυντή Ασφάλειας Κιλκίς, Αθάνασιο Σωτηρόπουλο

Διήμερη Εκδρομή στα ΜΕΤΕΩΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, πραγματοποιεί Διήμερη Εκδρομή στα ΜΕΤΕΩΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ με ημέρα αναχώρησης Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και επιστροφή την Κυριακή 19 Μαϊου 2013 (1 Διανυκτέρευση) 

2ο βραβείο κέρδισε η συμπολίτισσά μας Diana Stanislao στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας και Ποίησης του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Τη 2η θέση (Β’ Βραβείο) κατέκτησε η συμπολίτισσά μας Diana Stanislao στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας και Ποίησης του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Με διθυραμβικά σχόλια παρουσίασε η κριτική επιτροπή τα έργα της Βενεζουελάνικης καταγωγής φωτογράφου στην απομονή των βραβείων το Σάββατο 27 Μαϊου στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου. 

Προσπάθησαν με βία και πυροβολισμούς να ληστέψουν

Στις 30.04.2013 το βράδυ, στα Παλατίτσια Ημαθίας, όπως καταγγέλθηκε, τρεις άγνωστοι δράστες χτύπησαν το κουδούνι της οικίας δύο ημεδαπών 61 και 54 ετών και αφού η 54χρονη άνοιξε την κεντρική είσοδο, οι δύο από αυτούς έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με τη χρήση σωματικής βίας εισήλθαν σε αυτήν.

Γκίντερ Γκρας: ''Η Ελλάδα δεν θα ξανασταθεί στα πόδια της''

Ο Γερμανός συγγραφέας Γκίντερ Γκρας, βραβευμένος με Νομπέλ Λογοτεχνίας, επιτίθεται στη Μέρκελ χαρακτηρίζοντας ως ''ντροπή της καταχρεωμένης Γερμανίας το ότι αναγκάζει άλλες χώρες να ακολουθήσουν μια αυστηρότατη πολιτική λιτότητας''.

Πλούσιο το εορταστικό πρόγραμμα της 4Ε !

Για ακόμη μια χρονιά η 4Ε μας μεταφέρει στα Ιεροσόλυμα και στον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου για να παρακολουθήσουμε σε δορυφορική μετάδοση την συγκλονιστική τελετή Αφής του Αγίου Φωτός. Το θαύμα που περιμένει, με κομμένη την ανάσα, όλη η ανθρωπότητα. Μέγα Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, αποκλειστικά από την 4Ε. 

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, στις 12:00, η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα» σας κρατά συντροφιά με ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα από την Ξυλόπολη Θεσσαλονίκης. Έθιμα, χοροί και τραγούδια, για ένα γλέντι ελληνικό και παραδοσιακό!

Πρόγραμμα αγώνων στον Β' Όμιλο της Ημιτελικής Φάσης χειροσφαίρισης Κορασίδων στο Κιλκίς

Μετά την κλήρωση των αγώνων, το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής :
Τετάρτη 8 Μαΐου, 1η Αγωνιστική
10.00 Α.Ο. Προσοτσάνης - Α.Σ. Φέρωνας Βέροιας
12.00 ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς '89 - Ο.Φ. Νέα Ιωνία
Τετάρτη 8 Μαΐου, 2η Αγωνιστική18.30 ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς '89 - Α.Ο. Προσοτσάνης
20.00 Ο.Φ. Νέα Ιωνία - Α.Σ. Φέρωνας Βέροιας
Πέμπτη 9 Μαΐου, 3η Αγωνιστική10.00 Α.Ο. Προσοτσάνης - Ο.Φ. Νέα Ιωνία
12.00 Α.Σ. Φέρωνας Βέροιας - ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς '89

Συγκεντρώσεις 1η Μάη του ΠΑΜΕ σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

Η Γραμματείες Κιλκίς του ΠΑΜΕ και ΠΑΣΕΒΕ αποφάσισαν την πραγματοποίηση δυο συγκεντρώσεων στο νομό, στο Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης στις 10:30 π.μ. και στο Πολύκαστρο στην κεντρική πλατεία την ίδια ώρα (10:30 π.μ.). 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους απολυμένους εργάτες, τους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους, τους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που βλέπουν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν, τους συνταξιούχους, τα λαϊκά στρώματα να δώσουν το δυναμικό παρών στις δυο συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.