Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Εθελοντική αιμοδοσία 2015, του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς



2ος αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής στις 13-9-2015 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ιππικού ομίλου Κιλκίς "Ράντσο Κιλκίς" με πολλές συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα. Πάνω από 500 ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν έναν αγώνα διεθνών προδιαγραφών χάρη στην άψογη διοργάνωση του Ράντσου.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του συλλόγου ελευθέρας πάλης ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού

Την Τρίτη 22-09-2015 ξεκίνησαν οι προπονήσεις συλλόγου ελευθέρας πάλης ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού, για την καινούρια αγωνιστική περίοδο. Συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Την προπόνηση παρακολούθησαν και αρκτοί γονείς. Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1998 με το όνομα «Μορφωτικός παλαιστικός σύλλογος μικρασιατών προσφύγων ''ο Καραγιάννης'' Ευρωπού», είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α. και διδάσκει την ελευθέρα πάλη και το beach wrestling (πάλη στην άμμο) με συνεχείς επιτυχίες και στα δυο σε Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παράταση καταβολής εισφορών και δόσεων στον ΟΑΕΕ

Ο ΟΑΕΕ υπενθυμίζει στους ασφαλισμένους οφειλέτες του, που εντάχθηκαν στην πρόσφατη ρύθμιση Ν.4321/2015, τη νέα παράταση της προθεσμίας καταβολής εισφορών και δόσεων που χορηγήθηκε, έως 30.9.2015.
Στη νέα παράταση εντάσσονται:

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν αλλά η σκληρή πραγματικότητα παραμένει!

Δελτίο τύπου Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 
Καλή σχολική χρονιά με Υγεία και δημιουργικότητα! Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν αλλά η σκληρή πραγματικότητα παραμένει! Τα κενά αγγίζουν τον αριθμό των 25.000, η πρόσληψη των αναπληρωτών δεν έχει ακόμη ξεκινήσει εξαιτίας των αστοχιών του Υπουργείου, οι διορισμοί μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού αποτελούν απατηλό όνειρο λόγω της υπογραφής του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επιπλέον επικρέμεται η εντεταλμένη από τον ΟΟΣΑ αξιολόγηση του υπό διάλυση δημόσιου σχολείου.

Res, non verba: Ήρθε η ώρα των έργων για την Κυβέρνηση μετά τη διασφάλιση της πολιτικής σταθερότητας

Δελτίο τύπου  Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος
Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος συγχαίρει τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τα Μέλη της Κυβέρνησης για την ανάληψη των καθηκόντων τους μετά τις εκλογές της 20.09.15 και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τoυς.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον «Φούρνο Θεολόγου»

Η διευθύντρια, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τον «Φούρνο Θεολόγου» στον Λαγκαδά, την ημέρα του αγιασμού (11-9-2015) για την προσφορά του σε είδη αρτοποιίας για την σίτιση των μαθητών/τριών του σχολείου μας.

Παιδικό Zumba party στο γυμναστήριο yoga pilates house Κιλκίς

Συνεχίζονται το events στο γυμναστήριο yoga pilates house! Αυτή τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 παιδικό Zumba party με την Zumba instructor Elissavet. Είσοδος ελεύθερη για όλα τα παιδιά.
Yoga Pilates house, Θεσσαλονίκης 16 1ος όροφος, Τηλ 23417-71719

Κιλκίς: Μπούκαραν στο σπίτι, τους έδεσαν τα χέρια και άρπαξαν τα χρυσαφικά

Σήμερα (23-09-2015) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, δύο άγνωστοι δράστες οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, παραβίασαν την είσοδο μονοκατοικίας που διέμενε 79χρονος με την 75χρονη σύζυγο του και με τη χρήση βίας αφού τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν τα χέρια, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά. Τις έρευνες για την αναζήτηση των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Μήνυμα Χατζησάββα για τις εκλογές

Υπογράφει ο Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Γραμματέας Ν.Ε Κιλκίς Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - βουλευτής
"Το κάστρο αυτό όπως δίκαια χαρακτηρίζεται, μιας και για τέταρτη εκλογική αναμέτρηση, μετά από τρεις εθνικές εκλογές και μια των ευρωεκλογών έρχεται δεύτερο πανελλαδικά σε ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πρώτο πανελλαδικά που εκλέγει και βουλευτή, μιας και το άθλιο εκλογικό σύστημα μας στερεί βουλευτή από την Λακωνία που είναι σταθερά πρώτη πανελλαδικά, την β’ Θεσσαλονίκης και Σερρών αλλά και σε άλλες περιφέρειες, που αν και καταλάβαμε την τρίτη θέση με υψηλά ποσοστά μας έκλεψαν τις έδρες.

Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κιλκίς "το Αρκάδι", ευχαριστεί

Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κιλκίς "το Αρκάδι", ευχαριστεί τον Δήμο Κιλκίς και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Δ.Τσαντάκη για την παραχώρηση του χώρου της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης για την διεξαγωγή της έκθεσης κεντήματος απο "την Κρήτη στο Κιλκίς κεντάμε στο χρόνο" που έλαβε χώρα το διάστημα απο 14.09 εως 20.09.2015.

Αρχίζουν σήμερα τα μαθήματα χορού στο Σύλλογο Κρητών Κιλκίς "Το Αρκάδι"

Ανακοίνωση Συλλόγου Κρητών Κιλκίς "Το Αρκάδι"
Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου μας.
Το καλοκαίρι μας έχει περάσει δυστυχώς όμως έχει έρθει το φθινόπωρο και στις 23 Σεπτέμβρη ημέρα Τετάρτη στις 6 μμ αρχίζουμε ξανά τα μαθήματα των χορών μας με την δασκάλα μας κα Γιώτα Καλογρίδη στο σύλλογό μας που βρίσκεται στην διεύθυνση Μητροπόλεως 17 .
Η μηνιαία συνδρομή είναι 5 ευρώ.
Σας περιμένουμε!

Το καραγκιοζλίκι των δημοσκοπήσεων

Δημοσιεύτηκε στη Γνώμη
την Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015
Του Λευτέρη Παυλίδη
Δεν συνηθίζω να παρακολουθώ τηλεοπτικές ειδήσεις. Την τελευταία τριετία αδιαφορώ πλήρως. Δεν δέχομαι την χειραγώγηση των ΜΜΕ ούτε την πλύση εγκεφάλου των πληρωμένων δημοσιοκάφρων και την προπαγάνδα των καναλιών. Προτιμώ να ενημερώνομαι ελεύθερα από το διαδίκτυο και κάνω καθημερινό αγώνα γι' αυτό.

Έγκυες Μετανάστριες-πρόσφυγες και Νέες Μητέρες προτεραιότητα για την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης 3.2.4. «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2007-2013, παρευρέθηκε στην ημερίδα της Οργάνωσης Φαιναρέτη, με θέμα: «Συμβουλευτική και Υποστήριξη Μεταναστριών Εγκύων και Νέων Μητέρων».

Όλα τα ονόματα της νέας Κυβέρνησης

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης έχει ως εξής:
Πρωθυπουργός
Τσίπρας Αλέξης
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Δραγασάκης Ιωάννης

5μηνη προσφορά για λάτρεις της γυμναστικής από το Kinesis Gym Κιλκίς

5μηνη προσφορά για λάτρεις της γυμναστικής και της προπόνησης υψηλών απαιτήσεων!!!
· Παροχές γυμναστικής και προγραμμάτων ομαδικής άθλησης (fitness class)
· Ανάλυση σώματος (λιπομέτρηση, μέτρηση μυϊκής μάζας, μέτρηση σωματικού και σπλαχνικού λίπους, μέτρηση Δείκτη Μάζας Σώματος B.M.I. )
· Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ 12 επισκέψεις σε πρόγραμμα εσωτερικής ποδηλασίας (indoor cycling training) R.P.M.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Ούτε ώρα για χάσιμο- Ορκίζεται το πρωί η νέα κυβέρνηση· Για τη μεταφορά τους στα σύνορα- Κύκλωμα εκμετάλλευσης προσφύγων στήθηκε στην πλατεία Βικτωρίας· Εν όψει Συνόδου Κορυφής- Μετεγκατάσταση120.000 προσφύγων συμφώνησαν οι υπουργοί Εσωτερικών
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ψάχνει αρχηγό η λαβωμένη Ν. Δ.- Με πρωτοβουλία Μεϊμαράκη ξεκινούν οι διαδικασίες εκλογής από την κομματική βάση· Η κυβέρνηση του μεσονυχτίου- Με χαρτοφυλάκι ο … ηθοποιός Θ. Πελεγρίνης και η Θ. Τζάκρη· Η τορπίλη της Μέρκελ για τη «μοιρασιά» του Αιγαίου- Πρόκληση! Η καγκελάριος θέλει συνδιαχείρηση του αρχιπελάγους απο Ελλάδα και Τουρκία