Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

(Video) Πως μετατρέπουμε την τηλεόραση/projector μας σε smart εμπειρία

Γεωργαντάς: Αλλάζει το σύστημα ελέγχων – Επί τέσσερα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέτασε ούτε μια περίπτωση στην επιτροπή κυρώσεων

Την απόφασή του να προχωρήσει σε εξορθολογισμό του συστήματος ελέγχων ώστε να γίνει πιο λειτουργικό και να μη υπάρχουν καθυστερήσεις, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σατύρου Αραχωβίτη, σχετικά με την παραγωγή γάλακτος.

Η μεγάλη καμπάνα του Καρς, από τον Καύκασο στο Κιλκίς, μέσα από τους δρόμους της Προσφυγιάς

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" σε συνεργρασία με πολιτιστικούς-ποντιακούς συλλόγους του νομού Κιλκίς και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σας καλεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 να παρευρεθείτε στην εκδήλωση αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή με τίτλο "Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΣ: Από τον Καύκασο στο Κιλκίς, μέσα από τους δρόμους της Προσφυγιάς" όπου θα γίνει αναπαράσταση της υποδοχής της Καμπάνας του Καρς με πανηγυρική πορεία, η οποία θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στις 11:00 π.μ. και διαμέσου της 21ης Ιουνίου θα καταλήξει στο δημοτικό πάρκο "Κήπος" (αναμένεται γύρω στις 12:00 π.μ.), όπου και θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ. Αναστάσιο Αμανατίδη, ιατρό και πρώην δήμαρχο Κιλκίς. Στον χώρο του πάρκου "Κήπος" θα εκτίθεται σχετική φωτογραφική έκθεση από το αρχείο του κ. Δημητρίου Νικοπολιτίδη.

Τι απαντούν οι Κιλκισιώτες στο ερωτηματολόγιο για τα προβλήματα του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ νομού Κιλκίς 
Έχουμε έτοιμα τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου που συμπλήρωσαν οι πολίτες του Κιλκίς, που παραβρέθηκαν στην έναρξη λειτουργίας των γραφείων μας. Μιλάμε για ένα σύνολο απαντήσεων που αγγίζει τις τετρακόσιες,νούμερο ικανό για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για τα προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας και τις αγωνίες τους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 17/10/2022, 6:23 μ.μ.

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων με τη μέθοδο της αναρρίχησης στις Σέρρες

Η συντονισμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 8 περιπτώσεων διαρρήξεων διαμερισμάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στις Σέρρες.

Καταβολή υπολοίπου 32 εκατ. ευρώ του 2021, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ολοκληρώθηκε στις 14.10.2022 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο υπολογισμός πληρωμής:
1) της Βασικής Ενίσχυσης και των υπολοίπων καθεστώτων άμεσων ενισχύσεων καθώς και των ενισχύσεων στα μικρά νησιά Αιγαίου Πελάγους (ΜΝΑ) με βάση τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2021 συνολικού ποσού 5,25 εκ ευρώ. Οι πληρωμές αυτές αφορούσαν κυρίως διοικητικές πράξεις που έγιναν αποδεκτές και διορθώσεις σφαλμάτων.

Δράσεις Γ. Φραγγίδη την εβδομάδα που πέρασε

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Συνάντηση Γ.Φραγγίδη με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, ο Βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Υπλγό (ΠΒ) Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία Αλχία (ΠΖ) Ιωάννη Σφήνα.

Παράταση εγγραφών για τα εργαστήρια Ματαρόα της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Το καράβι “Mataroa” καταφθάνει στο Κιλκίς, γεμάτο με θέατρο, κουκλοθέατρο, κατασκευές σκηνικών, μουσική, φαντασία, δημιουργία, παιχνίδι. Οι καπετάνισσες Ελίνα Καλαϊτζόγλου και Μαρία Κουτσοκώστα σας περιμένουν με χαρά σε πέντε καλλιτεχνικά εργαστήρια:

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής για την επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Επιτροπής για την επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κιλκίς
Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής που συγκροτήθηκε από τη σύσκεψη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κιλκίς, για την επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κιλκίς, η οποία κατέληξε στις πρώτες της ενέργειες για το επόμενο διάστημα.

(Video) Αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, Σάββατο - Κυριακή 15 - 16 Οκτωβρίου 2022, στο Ράντσο Κιλκίς

(Video) Σύσκεψη σωματείων και φορέων νομού Κιλκίς για την οργάνωση Πανελλαδικής απεργίας

Σύσκεψη σωματείων και φορέων νομού Κιλκίς για την οργάνωση Πανελλαδικής απεργίας. Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022.