Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Παιονίας


Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Παιονίας.

"Νίκο Μεταξά να είσαι Ατρόμητος και ηθικός όπως γαλουχήθηκες"


Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ "Οι Ατρόμητοι"
Η οικογένεια των Ατρομήτων, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια, στον επί σειρά ετών παίχτη του ομίλου μας Μεταξά Νίκου και αρχηγό της πρώτης παιδικής ομάδας (σεζόν 2011-2012) για την είσοδο στην σχολή Αστυφυλάκων και συγκεκριμένα στην Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Σου δίνουμε μια συμβουλή για τη νέα σου πρόκληση στην ζωή σου, να είσαι Ατρόμητος και ηθικός όπως γαλουχήθηκες.

(Video) Τη βασιλόπιτα 2022 έκοψε ο Σύλλογος Αγωνιστικού Τραμπολίνο "Οδυσσέας" Καμπάνη Κιλκίς

Τη βασιλόπιτα 2022 έκοψε ο Σύλλογος Αγωνιστικού Τραμπολίνο "Οδυσσέας" Καμπάνη Κιλκίς, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 3/2/2022, 8:52 μ.μ.


Αυτόφωρες συλλήψεις 13 ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε σήμερα με τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο.
Μετά την συνάντηση, ο Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Φραγγίδης: Κύριε Κιλτίδη μην παραπληροφορείτε την κοινή γνώμη


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στα πλαίσια των Κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων ενός Βουλευτή, εντάσσεται η ενεργοποίηση των αντανακλαστικών του για ζητήματα που άπτονται του κοινού ενδιαφέροντος για το νομό στον οποίο πολιτεύεται. 

Κορωνοϊός (3/2/2022): 17.662 νέα κρούσματα (80 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 106 θάνατοι και 568 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 17.662, εκ των οποίων 53 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.002.206 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 412 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.472 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Κατάντια, ο Σιδηροβρωμικός Σταθμός Γαλλικού Κιλκίς

Κατάντια, ο Σιδηροβρωμικός Σταθμός Γαλλικού Κιλκίς, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022.

Kick Boxing - Muay Thai Sparring στο Κιλκίς

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

Δημοπρατήθηκαν δύο (2) έργα του τεχνικού προγράμματος της Δημοτικής Ενότητας Αξιούπολης


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Δημοπρατήθηκαν δύο έργα του τεχνικού προγράμματος της Δημοτικής Ενότητας Αξιούπολης συνολικού προϋπολογισμού 205.100,00€. Το πρώτο αφορά οδοποιία στους οικισμούς Σκρά και Γοργόπης προϋπολογισμού 45.600,00 € και το δεύτερο αναπλάσεις διαμορφώσεις δημοτικών χώρων στους οικισμούς Αξιούπολης, Πλαγίων, Ρυζίων Φανού και Δογάνης προϋπολογισμού 159.500,00 €.

Τα παιδιά μας στο ΚΔΑΠ Kinesis αγαπούν τις Τρίτες, καθώς είναι η μέρα του Catwalk


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου οι μικρές μαθήτριες του ΚΔΑΠ Kinesis δημιούργησαν κασετίνες-τσαντάκια. Έκοψαν το μέγεθος κακ το σχήμα που επιθυμούσαν από τσόχα. Έραψαν κουμπιά, κόλλησαν χάντρες, έβαλαν κούμπωμα και τέλος, το κάθε παιδί έραψε στη μηχανή το τσαντάκι, με τις οδηγίες της κ. Δέσποινας. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος υπήρχαν προσωπάκια γεμάτα ενθουσιασμό.

Άυλο συναινετικό διαζύγιο μέσω του gov.gr


Κοινό Δελτίο Τύπου Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών

Ένα ακόμη «γεγονός ζωής» απλουστεύεται και ψηφιοποιείται, με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και την δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους, απαλλαγμένου από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. 

Μακεδονικός Δροσάτου την εξαετία 2008/ 09 - 2013/14


Στον Μακεδονικό Δροσάτου την εξαετία 2008/ 09 - 2013/14
Προσπαθήσαμε - Οραματιστήκαμε - Προσφέραμε
Επιμέλεια: 
Δημήτριος Γ. Αβραμίδης*
Μια ποιοτική δουλειά σε μια μικρή σχετικά τοπική κοινωνία που δυστυχώς δεν έτυχε περαιτέρω της δέουσας προσοχής και εξέλιξης. Τα τμήματα υποδομής δεν αξιοποιήθηκαν όπως άρμοζε, ενώ και το ανδρικό τμήμα δεν έχει την ανάλογη συνεχή παρουσία - συμμετοχή στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ε.Π.Σ. Κιλκίς.