Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

«Η ακρίβεια καλπάζει και η κυβέρνηση περί άλλα τυρβάζει»

Του Γιώργου Φραγγίδη
Στην αυγή της νέας χρονιάς, οι προκλήσεις για την ελληνική και την παγκόσμια κοινότητα συνεχίζονται. Το μέτωπο της πανδημίας παραμένει ανοιχτό, η ενεργειακή κρίση κλιμακώνεται και γενικεύεται και ο πληθωρισμός υποβαθμίζει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Οι τιμές του πετρελαίου, του ρεύματος και του φυσικού αερίου διαγράφουν ανοδική τροχιά, χωρίς σημάδια σταθεροποίησης. 

Συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Αντριάν (Αντρέα) Γκρόσου


Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Αντριάν (Αντρέα) Γκρόσου, πατέρα μαθήτριας του σχολείου μας. Στους οικείους του εκλιπόντος ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

(Video) Οι βάνδαλοι του Κιλκίς ξαναχτύπησαν

Οι βάνδαλοι του Κιλκίς ξαναχτύπησαν, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022.

Αν υπάρχει παράδεισος τότε ένα κομμάτι του βρίσκεται στο χωριό Καλλιρρόη του νομού Κιλκίς


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Όπως ταξιδεύω στα χωριά του Νομού Κιλκίς ανακαλύπτοντας τις ομορφιές τους χαίρομαι όταν οι κάτοικοι που συνομιλώ τυχαία σε ένα χωριό μου προτείνουν να πάω και στο διπλανό.

Κορωνοϊός (8/1/2022): 37.676 νέα κρούσματα (164 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 65 θάνατοι και 634 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι
37.676, εκ των οποίων 93 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.489.024 (ημερήσια μεταβολή +2.6%), εκ των οποίων 50.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 524 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.814 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 8/1/2022, 1:52 μ.μ.


Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (7 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, του οχήματος που χρησιμοποιούσε, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού


Συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας: Με κύριο στόχο την ευημερία του Δήμου Παιονίας


Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας
Ξεπεράσαμε τα 3500 μέλη στην σελίδα μας στο Facebook.
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για αυτό.

Κάναμε δράσεις και κινητοποιήσεις για καυτά θέματα που αφορούν τον δήμο μας. Όπως συλλαλητήρια με πολύ ισχυρή την παρουσία των ΠΟΛΙΤΩΝ του δήμου για το καμπ την Νέας Καβάλας, όπως την κατάθεση πρότασης ακύρωσης (προσφυγή) στο ΣτΕ για την λειτουργία των παράπλευρων διοδίων στο Πολύκαστρο.