Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 25/10/2022, 11:05 μ.μ.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (2) μελών εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονται σε ληστεία κοσμηματοπωλείου με χρήση (2) κλεμμένων οχημάτων, στην περιοχή του Κορδελιού

Στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας για την εξιχνίαση ληστείας που έλαβε χώρα σε κοσμηματοπωλείο του Κορδελιού τον Απρίλιο του 2020, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν τα στοιχεία δύο (2) εμπλεκομένων στην υπόθεση ατόμων.

(Video) Παρεμβάσεις Γιώργου Φραγγίδη στο Συνέδριο 2022, "Η υγεία πάνω απ' όλα"

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στη φωτογραφία

Σιωνίδης: Ακόμη και χωρίς μουσική στην παρέλαση, μας κάνατε υπερήφανους

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εξαιρετική παρουσία των σχολείων και των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετείχαν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην Γουμένισσα, στον εορτασμό της 110ης επετείου της Απελευθέρωσης της Παιονίας, όπου παρά το πρόβλημα που προέκυψε την τελευταία στιγμή με την απουσία μουσικής, παρέλασαν συντεταγμένα και με Εθνική Υπερηφάνεια.

Δράσεις Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ημερήσια Εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας στις 09/10/2022»
Μετά από δυόμισι χρόνια κλεισούρας λόγω κορονοϊού, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, πραγματοποίησε εκδρομή με δύο λεωφορεία στα λουτρά Πόζαρ. Με ενδιάμεση στάση το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε ωριαία ξενάγηση, φθάσαμε στα λουτρά Πόζαρ. Μετά από την αρχική εξερεύνηση στο πανέμορφο τοπίο με άφθονα νερά, ήπιαμε τον καφέ μας-αναψυκτικό κ.λ.π στις καφετέριες των λουτρών.

Δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς  
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού είναι σημαντικό να σταθούμε στο ρόλο της πρόληψης και της φροντίδας υγείας, ιδιαίτερα των γυναικών.

Μήνυμα δημάρχου Παιονίας για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Η 25η Οκτωβρίου, αλλά και ολόκληρος ο μήνας είναι αφιερωμένος στην πρόληψη, στην ευαισθητοποίηση και στην σωστή ενημέρωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μίας ασθένειας που θεραπεύεται, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης Γ. Φραγγίδη για την υποστελέχωση και την έλλειψη κρίσιμων ειδικοτήτων στο ΕΣΥ

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στη Βουλή συζητήθηκε χθες το απόγευμα η επίκαιρη ερώτηση του κ. Γιώργου Φραγγίδη, Υπεύθυνου ΚΤΕ Υγείας και Βουλευτή νομού Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα «Η υποστελέχωση και η έλλειψη κρίσιμων ιατρικών ειδικοτήτων «παραλύουν» το ΕΣΥ».

Πρόσληψη ενός ή δύο προπονητών, από την ΕΠΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΕΠΣ Κιλκίς

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνει η ΕΠΣ Κιλκίς για την πρόσληψη ενός ή δύο προπονητών (ανάλογα με την σχετική πρόβλεψη της προκήρυξης της ΕΠΟ ) για τις αντιπροσωπευτικές ομάδες (Κ16) και (Κ14).

Η φωταγώγηση του ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ας γίνει υπενθύμιση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού


24η Γιορτή Κάστανου - Τυριού στη Γρίβα Παιονίας


Η 24η Γιορτή Κάστανου Κρασιού και Τυριού επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά στη Γρίβα του Δήμου Παιονίας και σας προσκαλεί σε ένα σύνολο ψυχαγωγικών, πολιτιστικών και γαστρονομικών δράσεων το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022.

Δήλωση Αγαθοπούλου για την εκδήλωση μνήμης για τα μαρτυρικά χωριά των Κρουσίων

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς  
Είναι ιδιαίτερα ευτυχές το γεγονός ότι ο Δήμος Κιλκίς αποφάσισε φέτος για πρώτη φορά να τιμήσει και επίσημα τη μνήμη των θυμάτων των Μαρτυρικών Χωριών Κλειστό, Αμεπλόφυτο και Κυδωνιά. Τα χωριά αυτά μπορεί να καταστράφηκαν από τους Ναζί και οι κάτοικοί τους να θανατώθηκαν βίαια, θα μείνουν όμως για πάντα στην ιστορία ως τόποι αντίστασης στους Γερμανούς κατακτητές.

Βράβευση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

Ανακοίνωση  5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η επίσημη εκδήλωση βράβευσης του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού για τον Ποντιακό Ελληνισμό, υπό τον τίτλο «Μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον» πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

"Αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα"

Ανακοίνωση  συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 9ου δημοτικού Κιλκίς
Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 9ου δημοτικού Κιλκίς με ομόφωνη απόφασή στηρίζει ολόπλευρα την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής και καλεί όλους τους γονείς και τα ΔΣ των συλλόγων γονέων του δήμου Κιλκίς να πράξουν το ίδιο επειδή,...

Της ψυχής ορίζοντες

Του Κώστα Μπούζα
Μια αγκαλιά τριγύρω η γραμμή των οριζόντων. Για τα όνειρα μας, τις ελπίδες, την αγάπη. Για το ίδιο το τραγούδι, που φτερουγίζει ατίθασο μες στις ανθρώπινες ψυχές. Με τα χρυσοπλούμιστα φτερά του σκεπάζει τους καημούς και σπρώχνει τις χαρές μας.

Ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, στη Χαλκιδική

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν το μεσημέρι της 21ης Οκτωβρίου 2022 σε περιοχή της Χαλκιδικής, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου 2022 σε περιοχή της Χαλκιδικής, κατά τη διάρκεια επεισοδίου λόγω προσωπικών διαφορών, ο ένας αλλοδαπός άνδρας με την χρήση μαχαιριού τραυμάτισε έναν ημεδαπό άνδρα και με σωματική βία μία ημεδαπή γυναίκα, ενώ ο δεύτερος αλλοδαπός χτύπησε τον πατέρα των παραπάνω παθόντων με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα, ο οποίος λίγο μετά κατέληξε. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

(Video) Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022. Συνδιοργάνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, Κέντρου υγείας Κιλκίς και 1ης ΤΟΜΥ Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στην Εθνική Ασφαλιστική Κιλκίς (25/10/2022)

Το Γραφείο Πωλήσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ αναζητά 3 συνεργάτες άνω των 25 ετών, τουλάχιστον αποφοίτους λυκείου, για απασχόληση ως Ασφαλιστικοί Πράκτορες στον νομό Κιλκίς.
Βιογραφικά στο email: stekerleki@gmail.com 
Τηλ. επικοινωνίας: 2341024472