Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Κλειστό τα Σάββατα του Αυγούστου το Yoga Pilates House Kilkis

Το γυμναστήριο Yoga Pilates House Kilkis, θα παραμείνει κλειστό από 14 έως και 18 Αυγούστου 2017 καθώς επίσης και όλα τα Σάββατα του Αυγούστου. 
Καλό Καλοκαίρι.

Καλύτερα βγαλμένο μάτι, παρά λανθασμένη ψήφος!

"Καλύτερα να βγάλω το μάτι μου παρά να ψηφίσω
όπως ψήφιζα παλιότερα"
λέει ο Νεοέλληνας

Πιερία: Συνελήφθησαν 90 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 33.000 προϊόντα παρεμπορίου

Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου οργανώθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας και κυρίως σε Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Λεπτοκαρυά, Ολυμπιακή Ακτή και Παραλία Κατερίνης.

Πώς ρυθμίζεται σήμερα το ακατάσχετο στον αγροτικό τομέα

Με αφορμή πολλών ερωτημάτων προς το ΥΠΑΑΤ από φυσικά και νομικά πρόσωπα του αγροτικού χώρου, το Υπουργείο σταχυολόγησε τις διατάξεις που αφορούν το ακατάσχετο και βρίσκονται διάσπαρτες σε διάφορα νομοθετήματα.

Η Ελληνική κωμωδία “Ο μαγικός καθρέφτης” στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς

Το Σάββατο 5 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ οι φίλοι του Δημοτικού θερινού κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” θα απολαύσουν την Ελληνική κωμωδία “Ο μαγικός καθρέφτης”

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (3/8/2017)

Ζητείται τεχνολόγος τροφίμων, απόφοιτος ΤΕΙ και άνω με απαραίτητη προϋπηρεσία στο χώρο από εταιρεία Α' υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην περιοχή Κρηστώνης-Κιλκίς.
Βιογραφικά στην διεύθυνση delnettrade@gmail.com


Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, περιόδου Μαΐου 2017

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Μαΐου 2017, για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική για τα επίπεδα:

Παρατείνονται μέχρι αύριο οι εργασίες συντήρησης στην Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας

Παρατείνονται μέχρι αύριο Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 οι εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δυστυχώς τελικά δεν θα έρθουν οι 20 Ουκρανέζες καθαρίστριες στο Κιλκίς

Δεν θα ήταν κι άσχημο να βλέπαμε κάποια στιγμή στους δρόμους του Κιλκίς αυτές τις πανέμορφες κυρίες από την Ουκρανία. Δυστυχώς όμως δεν θα γίνει, αφού η χθεσινή ανάρτηση της Γνώμης ήταν απόλυτα σατιρική, ώστε να ξεσκάσετε, να διασκεδάσετε και να γελάσετε λίγο. 

Αυτοί είναι οι 6 Γεωργιανοί που λήστευαν σπίτια και αυτοκίνητα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι (6) υπηκόων Γεωργίας, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Παραδοσιακό πανηγύρι στη Βάθη Κιλκίς


5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» στην Σκόπελο


H αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Σκοπέλου και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», προς τιμήν του αείμνηστου χοροδιδασκάλου Διαμαντή Παλαιολόγου, και σας προσκαλεί στην Σκόπελο από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου 2017.