Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας

Πωλείται κρεβατοκάμαρα σε τιμή ευκαιρίας, κρεβάτι με στρώμα, 2 κομοδίνα, συρταριέρα με καθρέφτη και ντουλάπα τετράφυλλη σε πολύ καλή κατάσταση στο κέντρο του Κιλκίς. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης στον
χώρο σας.
500€
titanskick@gmail.com
6945 557618

Η ταινία του Παντελή Βούλγαρη "Το τελευταίο σημείωμα", στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


19, 20 και 21 Ιουλίου 2018, σας περιμένουμε στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούλγαρη “Το τελευταίο σημείωμα”.

Γεωργαντάς: "Η κομματικοποίηση του Δημοσίου καλά κρατεί"

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την παράταση της θητείας κομματικά διορισμένων στελεχών, η κ. Γεροβασίλη επικαλείται τραγελαφικές δικαιολογίες»

Τι λένε Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Κίνημα Αλλαγής και ΝΟΔΕ Κιλκίς για για την επιβολή πειθαρχικής ποινής στον Αχιλλέα Καλεμκερίδη

Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την
καταγγελία της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. καθώς και την ομόφωνη απόφαση του Σωματείου
Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, καταγγέλλει την ενέργεια του
Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς να προχωρήσει σε πειθαρχική
δίωξη του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων και στην τιμωρία
του με στέρηση του μισθού του για 15 ημέρες.

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο (18/7/2018)

Ζητείται νέα μηχανικός για πλήρη απασχόληση από τον Σεπτέμβριο, στο τεχνικό γραφείο Μαυρομάτης Παναγιώτης στο Πολύκαστρο. Απαραίτητες γνώσεις autocad ΝΟΚ και 4495. Εργασία γραφείου και επιμετρήσεις εκτός γραφείου. Αποστολή βιογραφικών στο site του γραφείου http://www.politikos-mixanikos.gr

Ελλάδα-FYROM: Οι ευκαιρίες που έγιναν ήττες!

Του Δημήτρη Μάρδα 
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης 
Το τραίνο των λύσεων στην εξωτερική πολιτική δεν περνά πολλές φορές. Πρώτη ευκαιρία για να λυθεί το ονοματολογικό με τα Σκόπια δόθηκε κατά την περίοδο της διάλυσης του Γιουγκοσλαβίας το 1992. Αφού χάθηκε τότε η δυνατότητα για μη χρήση του όρου «Μακεδονία» από τη γειτονική χώρα, οι σκέψεις για «Νέα Μακεδονία» ή «Σλαβο-Μακεδονία» άρχισαν να κερδίζουν έδαφος από το 1993.

Ερώτηση Χατζησάββα για ΕΚΑΒ και Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα 
Είναι γνωστές οι δυσλειτουργίες και οι καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από την μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ από το Κιλκίς στην Θεσσαλονίκη. Τα προβλήματα αυτά επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες για ΑΡΙΣΤΕΣ υπηρεσίες που Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, αλλά και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ προσφέρουν, μέσα στην οικονομική δύνη που παρέσυρε την δωρεάν υγεία.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Φυσικό αέριο στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Έπειτα από πολύμηνες διαβουλεύσεις του Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη με εταιρία εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου και διανομής φυσικού αερίου, πλησιάζει η στιγμή που οι δημότες μας θα αποκτήσουν πρόσβαση στη χρήση του φυσικού αερίου.

Γεωργαντάς: «Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιχειρήσεων που δεν τηρούν το Ισοζύγιο Γάλακτος»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Η Διοίκηση του ΕΛΓΟ Δήμητρα ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για την βεβαίωση (19 περιπτώσεις) και την επιβολή προστίμων (41 περιπτώσεις) σε επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, διακίνησης και εμπορίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, οι οποίες για τα έτη 2016 και 2017 καθυστέρησαν ή δεν υπέβαλαν καθόλου την «μηνιαία δήλωση ισοζυγίου γάλακτος». 

Σε λειτουργία το νέο καδοπλυντήριο του δήμου Κιλκίς

Με ένα νέο μηχάνημα, απαραίτητο για τις ανάγκες της καθαριότητας εξοπλίστηκε ο Δήμος Κιλκίς.  Το καδοπλυντήριο που απέκτησε η υπηρεσία καθαριότητας χρησιμοποιείται για το πλύσιμο του εσωτερικού και εξωτερικού μέρους των κάδων απορριμάτων όπως και για το πλύσιμο των δρόμων.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (18/7/2018)

Κιλκίς: Ζητείται αρτεργάτης με σχετική εμπειρία. Παρακαλώ κάνετε αποστολή βιογραφικών στο  e-mail: el28sig@hotmail.com

"Ευχαριστούμε όλους, όσοι τίμησαν την Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά στο Φανό Παιονίας"

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Για ακόμη μια χρονιά η λαϊκορεμπέτικη βραδιά στο Φανό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους περίπου 400 φίλους και φίλες, συγχωριανούς και συγχωριανές και κατοίκους των γύρω χωριών για την παρουσία τους, το κέφι και τη ζωντάνια τους. 

Τα "είπανε και τα συμφωνήσανε", Βεργίδης και Λαφαζάνης

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης. Τον κ. Παν. Λαφαζάνη συνόδευαν τα τοπικά στελέχη του κόμματος Γ. Λιαρετίδης, Χρ. Μπίμπασης και Αν. Κουλίνας, καθώς και στελέχη από το ν. Σερρών, τον οποίο θα επισκεπτόταν στη συνέχεια ο κ. Λαφαζάνης. 

Η παιδική παράσταση «XΑΝΑ ΖΟΟ 10 Χρόνια μαζί», στο Κιλκίς

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η Εταιρεία Μέθεξις, παρουσιάζουν τη θρυλική παράσταση ΧΑΝΑ ΖΟΟ στο Κιλκίς την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 21:00 στο «Ανοιχτό Θέατρο» για μια μοναδική παράσταση.

Η ταινία “IDA”, στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Σήμερα 18 Ιουλίου 2018, στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” θα προβληθεί η ταινία “IDA”