Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση για την παρουσίαση της πρότασης του ΚΚΕ για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Εκπαίδευσης

Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Εκπαίδευσης» την Τετάρτη 12 Οκτώβρη στις 7:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, με ομιλήτρια την Μπετίνα Παπαδοπούλου, εκπαιδευτικό, στέλεχος του ΚΚΕ. 

Δείτε το νέο σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας

39χρονος αλεξιπτωτιστής πλαγιάς, πέταξε στον Άλλο Κόσμο

Σήμερα (6-10-2016) το μεσημέρι σε ορεινή περιοχή του Όρους Βόρας στην Πέλλα, εντοπίστηκε τραυματισμένος 39χρονος υπήκοος Τσεχίας, όπου είχε καταπέσει με αλεξίπτωτο πλαγιάς και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου και κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας.

Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στο Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, συνδιοργανώνουν Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις.

Γουμένισσα: Συνέλαβαν 39χρονο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (05-10-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών και χρηματική ποινή, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών. 

Επιδείνωση καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένεται επιδείνωση του καιρού.