Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Οικισμός Βακούφι Κιλκίς: Ιδανικό για εξοχική κατοικία

"Είτε ταυτόχρονα, είτε όχι... λέμε ναι στο θηλασμό"

Υπογράφει η Πηνελόπη Καλπάκα
Φέτος στη φιέστα για τον μητρικό θηλασμό, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, στο ξεονδοχείο HABITAT, οι μανούλες θήλασαν όποτε ήθελαν! Όποτε αποφάσισαν τα μωρά! Ο θηλασμός δεν υπακούει σε ωράρια. Κάποιες μανούλες ανακουφίστηκαν, κάποιες δεν ικανοποιήθηκαν. Σημασία έχει ότι μαζευτήκαμε με αφορμή να θηλάσουμε δημόσια! Είτε ταυτόχρονα, είτε όχι... λέμε ναι στο θηλασμό!

Τσίπρας: «Δεν θα χάσουν οι Ελληνες τα σπίτια τους»

Αποφασισμένος να δημιουργήσει «ομπρέλα» προστασίας για τους δανειολήπτες που δικαιολογημένα καθυστερούν την καταβολή των δόσεών τους για την εξυπηρέτηση των στεγαστικών τους είναι ο πρωθυπουργός.

"Τι πρέπει να προσέχω στο γυμναστήριο"

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Καλό μήνα εύχομαι σε όλες και όλους. Νοέμβριος και ο καιρός σιγά σιγά αρχίζει να "σφίγγει", είναι πλέον ο κατάλληλη εποχή να αρχίσουμε γυμναστήριο, ώστε να ήμαστε έτοιμοι για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, άλλα και για την βελτίωση της υγείας και της ψυχολογίας μας.

ΔΕΗ: Ανακοίνωσε 89 προσλήψεις με 8μηνα σε 3 προκηρύξεις (όλα τα έντυπα)

Η ΔΕΗ με 3 προκηρύξεις της ανακοινώνει την πρόσληψη 89 ατόμων με διάρκεια σύμβασης 8 μηνών. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Ομιλία για την παραβατική συμπεριφορά παιδιών και τον εθισμό των νέων στο διαδίκτυο

Ομιλία-συζήτηση με εισηγητές την Σοφία Βαβέτση, Δρ Ψυχιατρικής και Σχολική σύμβουλο και τον Μηνά Μητσόπουλο, εκπαιδευτικό, διοργανώνει η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα "Μανόλης Ανδρόνικος" του φορέα. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν από τους ομιλητές αντίστοιχα, είναι: "Διαχείριση παραβατικής συμπεριφοράς παιδιών στο πλαίσιο συνεργασίας οικογένειας-σχολείου" και "Εθισμός των νέων στο διαδίκτυο".

«Πρόσκληση σε ομάδα ψυχικής ενδυνάμωσης εκπαιδευτικών Δήμου Παιονίας»

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου, την Ενορία Παναγίας "Αξιον Εστι" & Αγίου Δημητρίου Αξιουπόλεως, τη Σχολική Σύμβουλο των Θεολόγων κα Ε. Μιχαλοπούλου, το Σχολικό Σύμβουλο Μαθηματικών κ. Ι. Θωμαΐδη και το Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας

Κιλκίς: Δράσεις ευαισθητοποίησης στην ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς,

Δράση για την Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Β/θμια Εκπαίδευση Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς,

Πολύκαστρο: Ημερίδα με θέμα "Λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος"

Το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου σας προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα που θα γίνει την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διασυνοριακού Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου με ομιλητή τον καθηγητή Παθολογίας-Αλλεργικών Πνευμονοπαθειών και τέως Διευθυντή της Δ΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής Α.Π.Θ. του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κο Ηλονίδη Γεώργιο με θέμα:
«ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»


Υλοποίηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ορθής Διαχείρισης των Αποβλήτων - Ανακύκλωση

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς,

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για παιδιά 4-5 χρονών με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ» το Νοέμβριο 2015 στο Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4 - 5 χρονών (προνήπια και νήπια) με τίτλο Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ. Στο εργαστήρι χρησιμοποιώντας την εικόνα, το παιχνίδι, την αφήγηση, τη ζωγραφική και τη μουσική τα παιδιά θα κάνουν νέες γνωριμίες, θα συνεργαστούν μεταξύ τους σε ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν και να επεξεργαστούν τέσσερα βασικά συναισθήματα τη χαρά, τη λύπη, το θυμό και το φόβο με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό.

Κιλκίς: Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής "Κάντο σωστά"

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 02, Δρ. φιλ. Γεώργιος Μανωλίδης προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) Πάνος Μυλωνάς πιστοποιημένες ενημερωτικές δράσεις Κυκλοφοριακής Αγωγής (Φ.13.1/150536/Δ2/25-09-2015/Υ.Π.ΠΕ.Θ./Διεύθυνση Σπουδών) από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) Πάνος Μυλωνάς με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Βιωματικά σεμινάρια για γονείς στο Κιλκίς

Το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, θέλοντας να καλύψει τον τομέα συμβουλευτικής των γονέων, αλλά και να βοηθήσει και να ενισχύσει τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο, σχεδιάζει να οργανώσει βιωματικά σεμινάρια για γονείς με παιδιά νηπιακής και σχολικής ηλικίας.

«Βιωματικά Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους»

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο 15ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής κα Κ. Βέλκου και την Κοινωνική Λειτουργό κα Γ. Τριανταφυλλίδου, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ γονέα και παιδιού, συνδιοργανώνουν Βιωματικά Εργαστήρια με θέμα:  «Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους»

Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ μέ τό ἄφθαρτο χέρι του στήν Ἱερά Μονή Ἁγίου Ραφαήλ Γρίβας

Ανακοίνωση Ιεράς Μονής Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Γουμενίσσης
Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ μέ τό ἄφθαρτο χέρι του ἀπό τό ἱστορικό μοναστήρι τῆς Παναγίας τοῦ Μεγάλου Σπηλαίου στήν Ἱερά Μονή Ἁγίου Ραφαήλ Γρίβας

Ζωντανά η ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Άρτα, σήμερα στις 18:00



Τσάκωσαν 36χρονο Σέρβο στο Κιλκίς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (31-10-2015) το απόγευμα στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, 36χρονος υπήκοος Σερβίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Αυστριακών Αρχών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση διακίνησης παράνομων μεταναστών, πράξεις που έγιναν το διάστημα Μαΐου – Αυγούστου 2015, στην Αυστρία και αφορούν στην διακίνηση έναντι αμοιβής πάνω από 1.500 παράνομων μεταναστών μέσω οχημάτων από την Ουγγαρία στο Αυστριακό έδαφος.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015


Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 2 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Μπάσκετ: Οι Ατρόμητοι πλήρωσαν την αδράνειά τους

Δεύτερη ήττα για τους Ατρόμητους Νέας Σάντας - Αγίου Παντελεήμονα από την ομάδα του ΠΑΠ Πλαταμώνα με 58-48 στο Λιτόχωρο, χθες 31 Οκτωβρίου 2015. Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την αδράνεια τους στα ριμπάουντ δίνοντας δικαίωμα για δεύτερες επιθέσεις στους γηπεδούχους.

Βόλεϊ: Συνεχίζει δυναμικά ο "Αίας" Κιλκίς

Μια ακόμη νίκη για τον ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ (3-0 σετ) πέτυχαν χθες, οι Κορασίδες, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς έχοντας στην άλλη πλευρά του φιλέ την ομάδα Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ. Κερδισμένοι σίγουρα ήταν και οι φίλαθλοι θεατές που γέμισαν την κερκίδα αφού απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα βόλεϊ.