Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

(VIDEO) "Ο Καραγκιόζης, το Γυναικόκαστρο και η Μαρουλία", στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

 
"Ο Καραγκιόζης, το Γυναικόκαστρο και η Μαρουλία", στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς. Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.

(VIDEO) Νέα μοριοδοτούμενα σεμινάρια από την Επιμορφωτική Κιλκίς

Νέα μοριοδοτούμενα σεμινάρια από την Επιμορφωτική Κιλκίς. Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Και είπεν ο Θεός: Γεννηθήτω Κιλκίς και εγένετο Κιλκίς

Του Θανάση Βαφειάδη
Εν αρχή εποίησεν ο Θεός τον ουρανόν και την γην και εν συνεχεία το Κιλκίσιον, ίνα το θαύμα της Δημιουργίας ολοκληρωθή. Φευ, όμως, το θαύμα δεν ολοκληρώθη, διότι ήλθεν η εσπέρα της έκτης ημέρας και ο Δημιουργός εξαντληθείς εκ της συνεχούς εργασίας επροτίμησεν να διακόψη το έργον Του και να αναπαυθή.

Ετήσια Αιμοδοσία Συλλόγου Αιμοδοτών Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης



(VIDEO) O υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Μυλόπουλος, στο Κιλκίς

 
Από τον περιφερειακό συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Δευτέρα (18 / 9) επισκέφτηκε το νομό Κιλκίς ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μυλόπουλος, πρώην Πρύτανης και ομότιμος Καθηγητής Υδραυλικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 7:30 έως τις 14:00, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών.

Π. Γουδαμάνης: Το ζητούν οι 50 νεκροί και οι 160 τραυματίες

Υπογράφει ο Παναγιώτης Γουδαμάνης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σϋμβουλος Κιλκίς
H τραγωδία που έγινε στις 10/09/2023 στον Αυτοκινητόδρομο 1 (A1, γνωστός και ως Α.Θ.Ε. (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Εύζωνοι) και παλαιότερα ως Π.Α.Θ.Ε. (Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Εύζωνοι) στο ύψος του Άσπρου-Κιλκίς ανέδειξε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει κόμβος στον Άσπρο και να εγκαταλειφθεί το μοντέλο του Κλειστού Αυτοκινητοδρόμου.

«Με τη νέα σχολική χρονιά τα προβλήματα των σχολείων του Κιλκίς».

Δελτίο τύπου Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς εύχεται σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, στους υπόλοιπους εργαζόμενους των σχολείων του Κιλκίς, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με δύναμη και υγεία.

Εθνική ετικέτα ποιότητας e-Twinning στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου

Ανακοίνωση 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου έλαβε την εθνική ετικέτα ποιότητας e-Twinning για το συνεργατικό έργο In the Name of Poetry, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2022-23. Το συγκεκριμένο έργο έγινε στα πλαίσια του μαθήματος των αγγλικών με το ΣΤ1 και υπεύθυνη την εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας και ιδρύτρια του έργου κ. Μπαλή Παναγιώτα.