Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Φωτογραφίες από την εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες, του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δείτε και κατεβάστε φωτογραφίες από την εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες,του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ΕΔΩ

Η εκμετάλλευση της ιθαγένειας εις βάρος του έθνους

Γράφει ο Βασίλης Σιαμπάνης 
Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Δυστυχώς φτάσαμε στο 2015 και κάποιοι δεν έχουν μάθει τον ορισμό της ιθαγένειας, και για ποιο λόγο δεν πρέπει να αποδίδεται σε όποιον δεν έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δε θα αλλάξουμε τώρα την φύση του ανθρώπου επειδή μή σκεπτόμενοι πολιτικοί νομοθετούν χωρίς να γνωρίζουν τις βασικές αρχές που ορίζουν την ιθαγένεια, με αποτέλεσμα μελλοντικά προβλήματα κυρίως ασφάλειας.

Αποκριές 2015 στο Κιλκίς - Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Ξεκινά ο Β' κύκλος των μαθημάτων από το Eργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής βρεφών και νηπίων

Το Eργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής βρεφών και νηπίων 8 μηνών ως 5 χρονών μαζί με τον γονέα  ξεκινάει το Β΄ κύκλο μαθημάτων Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015  στο Πολυάνειο Ωδείο Ι.Μ.Κ.
Yπεύθυνες εισηγήτριες: Τίνα Μαργαρίτη - Νταβίνα Φλωρεντίν

Σεμινάριο επιμόρφωσης με τον Κιλκισιώτη διεθνή ντράμερ Κώστα Αναστασιάδη

Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΙΛΚΙΣ «η πόλις» διοργανώνει το 1ο σεμινάριο επιμόρφωσης με τίτλο: «Αρμονία Ρυθμού για όλες τις Τέχνες» την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 με τον διεθνή ντράμερ Κώστα Αναστασιάδη.

Μια καλή ιδέα για το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015


Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Υποτροφίες σε 16 ταλαντούχους νέους από 7 έως και 17 ετών

Αγαπητοί φίλοι της μουσικής,
με χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς,θα δώσει την ευκαιρία σε 16 ταλαντούχους νέους από 7 έως και 17 ετών ν' αποκτήσουν πρόσβαση στο αγαθό της μουσικής παιδείας, με υποτροφία σπουδών διάρκειας από 15 Φεβρουαρίου 2015 έως και το πέρας της εκπαιδευτικής περιόδου,στις παρακάτω οργανικές σχολές και τμήματα:

Έναρξη νέων τμημάτων στο καλλιτεχνικό εργαστήρι "η πόλις"


Παρουσίαση νέου προγράμματος RPM 65 (by Les Mills) από το Kinesis Kilkis

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του. RPMTM Release 65.

Δείτε ποιοι συγκροτούν το νέο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κιλκίς

Με την με αριθμό 28086/29-12-2014 απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Κιλκίς ως εξής:

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί...

Για το διάστημα από 1/1/2014 έως 31/12/2014 το Δ. Σ. του περιφερειακού τμήματος Κιλκίς, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί θερμά για τις χρηματικές τους δωρεές:

Αιμοδοσία στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας


Ανδρέα Λοβέρδο πες αλεύρι, η ΕΛΜΕ Κιλκίς σε γυρεύει

Καταγγελία Ε.Λ.Μ.Ε. Κιλκίς εναντίον του τέως υπουργού Παιδείας
"Η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Παιδείας «πρωτοτύπησε» ξανά, δίνοντας νέα δείγματα γραφής μία μέρα μετά τις εκλογές. Με έγγραφο, που έχει την υπογραφή του τέως υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, και με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 2015, ορίζεται η πληρωμή σε εκατοντάδες στελέχη, περιφερειάρχες, διευθυντές Εκπαίδευσης και σχολικούς συμβούλους για τις «υπηρεσίες» τους στην υλοποίηση της διαβόητης «αξιολόγησης».

Φτάνει πια! Τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Εγνατία οδό

Χθες (6-2-2015) το απόγευμα στο ύψος του Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού, ΙΧΕ αυτοκίνητο με 4 συνολικά επιβαίνοντες που κινούνταν με κατεύθυνση προς Βέροια, συγκρούστηκε αρχικά με προπορευόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο και εν συνεχεία με φορτηγό αυτοκίνητο.

Ετήσιος χορός συνδέσμου διαιτητών νομού Κιλκίς


Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 10η Φεβρουαρίου 2015 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 06/ 2015, 06/02/2015) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Σκοτώθηκε 79χρονος σε τροχαίο στην Αγία Παρασκευή Κιλκίς

Χθες (5-2-2015) και περίπου στις 11.10 ώρα, στο 79ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου Σερρών (ύψος Αγίας Παρασκευής), ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος, εξετράπη της πορείας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δροσάτου.

Το Cern έρχεται στο Κιλκίς - Ένας επιταχυντής στη σχολική τάξη

Μια...προσομοίωση του ανιχνευτή ATLAS του CERN βοηθά τους μαθητές της Β Λυκείου να ανιχνεύσουν τό σωματίδιο Higgs .
Κάπως έτσι , με μια Εργαστηριακή Άσκηση που διαρκεί 120 λεπτά και υποστηρίζεται από τα καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία παρουσιάζεται στο Κιλκίς στις 6-7 Φεβρουαρίου.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ · Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται-Αποφασιστική στάση Τσίπρα στη διαπραγμάτευση·Μετά την πρώτη συνάντηση στο Βερολίνο-Εντείνονται οι διαβουλεύσεις για πολιτική συμφωνία (Σόιμπλε- Βαρουφάκη)·Συνάντηση με Γ. Δραγασάκη-Γ. Στουρνάρας: «Διασφαλισμένη η ρευστότητα των τραπεζών»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Το Ποτάμι στην υπηρεσία του Βερολίνου-Ο Θεοδωράκης με περίεργη δήλωση προτρέπει την κυβέρνηση να παραδοθεί στο Eurogroup·»Σκότωσε» την τρόικα ο Σόιμπλε·Αναδρομικές περικοπές σε 24.000 επικουρικές