Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

(Video) Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: Χειροκροτούμε δυνατά, στηρίζουμε και ευχαριστούμε θερμά...



Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Στις 8 του Μάη κάθε χρόνο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. Τη σημερινή ημέρα ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός την αφιερώνει στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και χειροκροτούμε δυνατά.

SOS εκπέμπει ο Δήμος Παιονίας για την πιθανή εμφάνιση κρουσμάτων στην δομή της Νέας Καβάλας και στον καταυλισμό των Ρομά της Αξιούπολης

Ανακοίνωση
Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας στα πλαίσια της προληπτικής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, της πιθανής εμφάνισης κρουσμάτων στην δομή της Νέας Καβάλας, στον καταυλισμό των Ρομά της Αξιούπολης και τις επιπτώσεις στους κατοίκους των πόλεων και των χωριών της Παιονίας,  σύστησε, στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2020 στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, επιτροπή που αποτελείται από: 

ο Αγαμέμνων δεν μένει πια εδώ


Του Φώτη Μισόπουλου
''......όλοι βγήκαμε από το Παλτό του Γκόγκολ'' [1]
Φ. Μ. ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ 
Είναι πριόνι θαλασσινό που πετσοκόβει τους γλάρους
ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ΑΜΟΡΓΟΣ [2]

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 8/5/2020, 09:15 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας εξιχνιάσθηκαν κλοπές και θανάτωση ζώου στην Ημαθία 
Εξιχνιάσθηκαν μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, κλοπές από οικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις στην Ημαθία, καθώς και θανάτωση και κακοποίηση ζώων σε μία από τις περιπτώσεις κλοπής. 

Τα ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis τιμούν τη γιορτή της μητέρας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Άλλη μία εβδομάδα τηλεμαθημάτων των δομών μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τη γιορτή της μητέρας να αποτελεί κεντρικό θέμα πολλών δραστηριοτήτων μας. Έτσι, στα εικαστικά και στη ζωγραφική οι καλλιτέχνες μας έφτιαξαν χαρούμενες λουλουδένιες κάρτες τις οποίες γέμισαν με όμορφες ευχές αφιερωμένες στις μανούλες τους, ενώ στο θεατρικό παιχνίδι αναπαράστησαν το αγαπημένο πράγμα που κάνει η μαμά τους γι’ αυτούς. 

Χ. Καστανίδης: Η λέξη κλειδί με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει, ας αφήσουμε το χρόνο να δείξει

«Ενταγμένη σε μικροκομματικές σκοπιμότητες και απογυμνωμένη από σοβαρούς ιδεολογικούς και πολιτικούς όρους», χαρακτηρίζει τη συζήτηση περί προγραμματικών συγκλίσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ο Χάρης Καστανίδης, με συνέντευξή του στο iEidiseis, ενώ προσθέτει με νόημα: «Η κρίσιμη λέξη είναι: εμπιστοσύνη. Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Ας αφήσουμε το χρόνο να δείξει αν κάτι μπορεί να διορθωθεί».

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ)

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κιλκίς θα πραγματοποιήσει αναδιανομή προϊόντων στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, από την Τρίτη 12-05-2020 μέχρι και την Πέμπτη 14-05-2020 και ώρα 09:00 π.μ έως 14:00 μ.μ..

«Επιστροφή στο 2014, το δημόσιο δωρεάν σχολείο στο απόσπασμα»

«Επιστροφή στο 2014, το δημόσιο δωρεάν σχολείο στο απόσπασμα»
Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση Θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με αφορμή το νέο νομοσχέδιο του Υπ.Παιδείας.

(Video) Τροφοδοσία των σχολείων του Δήμου Κιλκίς με είδη υγιεινής, αντισηπτικά, μάσκες και γάντια


Με μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού προμήθευσε σήμερα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Κιλκίς η Δημοτική Αρχή ώστε με την επαναλειτουργία των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαϊου, οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας έναντι του Covid- 19.