Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών taekwondo του Α.Σ. "Η Τόλµη" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών taekwondo του Α.Σ. "Η Τόλµη" Κιλκίς στις 4 Φεβρουαρίου 2024. Οι εξετάσεις περιλάµβαναν τις τεχνικές poomsae, τεχνικές λακτισµάτων, τεχνικές αυτοάµυνας, θεωρία και θραύσεις. Εξεταστές στην εξεταστική Φεβρουαρίου 2024 ήταν οι δάσκαλοι κ. Πεχλιβάνης Ιωακείµ, κ. Χαµαλίδης Γρηγόριος, κ. Αλβανίδης Θάνος και κ. Πάκας Ιωάννης.

Με πλούσια αναφορά στην Παράδοση η κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Τη συγκεκριμένη εκδήλωση τη διέκρινε αυτό που χαρακτηρίζει και στολίζει την κάθε εκδήλωση του Συλλόγου: η μεγάλη συγκίνηση, οι θερμοί και ατελείωτοι εναγκαλισμοί των Μελών και Φίλων του, που έλαβαν χώρα και στη διάρκεια κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου, την Κυριακή11 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του «Αγίου Νεκταρίου» της Ενορίας Μέσων και Άνω Αποστόλων.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 16/2/2024, 9:23 μ.μ.

Άμεσα συνελήφθησαν 4 άτομα στην Πιερία για διάρρηξη καταστήματος που έγινε νωρίτερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν χθες (15 Φεβρουαρίου 2024) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας και 3 αλλοδαποί άνδρες, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοίνωση  
Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας
Σας γνωρίζουμε το Δ.Σ της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας της 15ης Φεβρουαρίου 2024 και συγκροτήθηκε σε σώμα με την 2 /15-2-2024 πράξη του Δ.Σ της Ε.Α.Σ, έχει ως εξής:

"Το ΚΚΕ στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα που δίνει ο αγροτικός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και στην περιοχή μας"

Ανακοίνωση ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Η ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ χαιρετίζει με υπερήφανεια τον πολυήμερο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων όλης της ΠΕ Κιλκίς, που εξελίσεται εδώ και ημέρες με διάφορες μορφές, που παραμένουν στα μπλόκα τους γενναία, πραγματοποιώντας συμβολικούς αποκλεισμούς στο τελωνείο των Ευζώνων, ακλόνητοι, με κουράγιο δύναμη και αντοχή που αντλούν μέσα από το δίκαιο των αιτημάτων τους.

Δεν ψήφισε ο Γεωργαντάς το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Με 176 ψήφους πέρασε, χθες Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Στην χθεσινή διαδικασία συμμετείχαν 254 βουλευτές, από τους οποίους οι 176 ψήφισαν υπέρ, οι 76 κατά, ενώ υπήρξαν και δύο που ψήφισαν «παρών».

(VIDEO) Κοπή Βασιλόπιτας 2024 της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. Α.Ε. (Διαχείριση Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς)

Κοπή Βασιλόπιτας 2024 της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. Α.Ε. (Διαχείριση Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς). Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024.

(VIDEO) Εντυπωσιακή ομιλία του Θανάση Βαφειάδη στην παρουσίαση του συλλογικού τόμου "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου" στο Κιλκίς

Προλόγησαν οι επιμελητές της έκδοσης Δρ Γεωργία Στρατούλη, προϊσταμένη της ΕΦΑ Κιλκίς, Δρ Σταμάτης Χατζητουλούσης, αρχαιολόγος της ΕΦΑ Χαλκιδικής & Αγίου Όρους και ο αν.καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Βλάσης Βλασίδης.
Το βιβλίο παρουσίασε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κατσικογιώργος και μίλησε εκ των συγγραφέων ο τοπογράφος - ιστορικός Θανάσης Βαφειάδης, ο εκπαιδευτικός Κώστας Ταλαμπίρης, οσ υνταγματάρχης ε.α. και συλλέκτης Βασίλειος Νικόλτσιος και ο αφηγητής-συγγραφέας Δρ Αλέξανδρος Μυροφορίδης.

Αμπελώνας Νομού Κιλκίς 2023-2024

Την ενδυνάμωση της αμπελουργικής ζώνης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, την περίοδο 2023-2024, είχαν ως αποτέλεσμα οι προσπάθειες των αμπελουργών, των οινοποιείων και της Π.Ε. Κιλκίς, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι οποίες προκάλεσαν προβλήματα στην καλλιέργεια αμπέλου.

(VIDEO) Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών 2024 - Νομικά εργαλεία

Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζίκας εξήγησε στις 26/1/2024 στην εκπομπή του δημοσιογράφου Παναγιώτη Κρινή, στην TV 100, για το τι θα ισχύει εφεξής, ύστερα από την τροποποίηση του νόμου για την βελτίωση του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, για την ρύθμιση των δανείων μέσω της πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών αλλά και για την ρύθμιση των οφειλών προς τον ΕΦΚΑ και προς την εφορία. Επίσης ο δικηγόρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα νομικά όπλα που διαθέτει ένας δανειολήπτης στον οποίο επιδόθηκε διαταγής πληρωμής ή κατασχετήρια έκθεση με πλειστηριασμό ακινήτου.