Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

41 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε.

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
...«Η Ελλάς προσέρχεται στην Ευρώπη με την βεβαιότητα, ότι στα πλαίσια της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης εμπεδώνεται για όλα τα μέρη η εθνική ανεξαρτησία, κατοχυρώνονται οι δημοκρατικές ελευθερίες, επιτυγχάνεται η οικονομική ανάπτυξη και γίνεται με την συνεργασία όλων κοινός καρπός η κοινωνική και οικονομική πρόοδος».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 28/5/2020, 11:40 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας συνελήφθησαν δύο άτομα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (27 Μαΐου 2020) το βράδυ μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου
H Yποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ κ. Ειρήνη Χατζοπούλου κατά την επίσκεψη της στο ΚΥ Πολυκάστρου εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση της για την άρτια λειτουργία του και παράλληλα ευχαρίστησε το προσωπικό για την συμβολή του στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Το "party" των αναθέσεων καλά κρατεί και στο μικρό Κιλκίς, χάριν του κορωνοϊού

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Στις αρμοδιότητες των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, των μελών των επιτροπών αλλά και του κάθε Δημοτικού Συμβούλου, είναι ο έλεγχος κάθε είδους ενεργειών του Δήμου, είτε αυτές είναι οικονομικής φύσης, είτε υπηρεσιακής, είτε διαχειριστικής.

Ναβροζίδου: Θα σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης και της αγάπης που μου δείξατε

Υπογράφει η
Γενοβέφα (Έφη) Ναβροζίδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς
Όταν πριν κάποια χρόνια νοσηλευόμουν στην κλινική της πλαστικής χειρουργικής στο Παπαγεωργίου είχα τόσες επισκέψεις, που οι νοσηλεύτριες, διευθύνουσες και γιατροί με ρωτούσαν αν είμαι εκλεγμένο μέλος στην τοπική κοινωνία. «Όχι», τους έλεγα και μου απαντούσαν: «Τότε να βάλεις υποψηφιότητα!»

(Video) Όλα έτοιμα για την επανέναρξη των μαθημάτων των Δημοτικών Σχολείων νομού Κιλκίς



Πέμπτη 28 Μαΐου 2020: Όλα έτοιμα για την επανέναρξη των μαθημάτων των Δημοτικών Σχολείων νομού Κιλκίς.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές του Κιλκίς, την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

Σοκ από την είδηση θανάτου του 32χρονου Αλέξη Μουρατίδη σε τροχαίο

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς από χθες το βράδυ, η είδηση του θανάτου του Αλέξη Μουρατίδη σε τροχαίο. Ο 32χρονος αγαπητός σε όλους και χαμογελαστός Αλέξης ήταν γνωστός στον αθλητικό κόσμο του νομού, καθώς είχε αγωνισθεί σε αρκετά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία.

Εγκατάσταση σύγχρονου μετεωρολογικού σταθμού στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της ΠΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ένας νέος, σύγχρονος, τηλεμετρικός μετεωρολογικός σταθμός εγκαταστάθηκε στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, δίνοντας τη δυνατότητα συλλογής αξιόπιστων στοιχείων. 

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Γεώργιου Αλεξόπουλου

Ανακοίνωση Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Για την απώλεια του Γεώργιου Αλεξόπουλου ο οποίος διετέλεσε Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης επί πολλά χρόνια και στέλεχος πρώτης γραμμής του κόμματος μας σε τοπικό επίπεδο εκδόθηκε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

Ένα νέο Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Προστασίας

Του Στέφανου Παραστατίδη
Γραμματέα Οργανωτικού Κινήματος Αλλαγής 
Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε μία ακόμη μία άσκηση συμβιβασμού στο εσωτερικό της Ε.Ε. εξήγγειλε πρόταση χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης για τις χώρες που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοιού συνολικού ύψους 750 δις ευρώ. Την μερίδα του λέοντος αναμένεται να έχουν οι ευρωπαϊκές χώρες που επλήγησαν περισσότερο, εν προκειμένω η Ισπανία και η Ιταλία, με την Ελλάδα να εκτιμάται ότι θα ενισχυθεί περίπου με το ποσό των 33 δις ευρώ.