Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 22/2/2020, 11:00 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων 
Συνελήφθη χθες (21 Φεβρουαρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα του, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 37 πυροτεχνήματα, 89 καπνογόνα και 1.031 παιδικά αθύρματα, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας Αρχής, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Απαγόρευση εισόδου σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Κιλκίς

  
Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Την απαγόρευση διέλευσης σε αυτοκίνητα και μηχανάκια από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Κιλκίς, πλην πεζών και ποδηλάτων, αποφάσισε για λόγους ασφαλείας η 71ηΑ/Μ Ταξιαρχία «Ο ΠΟΝΤΟΣ», στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει το ακίνητο.

(Video) Πυρκαγιά στην οδό Επτανήσου στην πόλη του Κιλκίς


Πυρκαγιά στην οδό Επτανήσου στην πόλη του Κιλκίς, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020.

(Video) Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των "Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος πεσόντων"


Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των "Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος πεσόντων", στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Κιλκίς, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020.

Τη βασιλόπιτα 2020, έκοψε η Ακαδημία ΚουΠα Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΚουΠα Κιλκίς
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, ο Σύλλογός μας έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα για την νέα χρονιά 2020 μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη από τα παιδικά χαμόγελα των μικρών και μεγάλων αθλητών και αθλητριών μας και πλήθους γονέων και φίλων.

Για δεύτερη χρονιά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στον Μεγάλο Τελικό Ρομποτικής του FIRST LEGO LEAGUE (FLL) 2020


Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου 2019 η ομάδα ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με την επωνυμία «Galaxy Citizens, έλαβε μέρος στο προκριματικό διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης του First Lego League (FLL) όπου συμμετείχαν 67 ομάδες από την Αλβανία, την Ήπειρο, την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.