Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 7/6/2023, 10:05 μ.μ.

Στοχευμένες δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία κατά της διάδοσης των ναρκωτικών
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθησαν χθες (6 Ιουνίου 2023) το απόγευμα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 4 άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ζητείται γραμματέας από φροντιστήριο στο Κιλκίς (7/6/2023)

Ζητείται γραμματέας από φροντιστήριο στο Κιλκίς.

Αποστολή βιογραφικών: infodate100@yahoo.com

Τηλ. 6982064815

Δραπέτες του Ιλίγγου

Του Κώστα Μπούζα
Είχαν ήδη σχηματίσει τον κύκλο. Πιασμένοι χέρι χέρι. Τα πρόσωπά τους στεγνά, βασανισμένα. Τα ζυγωματικά πεταγμένα έξω, τα μάτια άδεια, με μια σπίθα θα ‘λεγες να πασχίζει στιγμές στιγμές να βγει στην επιφάνεια.

Περιοδείες Γεωργαντά την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023


Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 7/6/23

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλικά στο Αθλητικό Κέντρο
Η Ακαδημία Golden Boys από την Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε την εκδρομή της στο Alexandros Sports Center το πρωί του Σαββάτου. Περισσότερα από σαράντα παιδιά μαζί με τους προπονητές τους και τους γονείς τους μας επισκέφθηκαν για να περάσουν μια όμορφη μέρα.

Η κτηνοτροφία συμβάλλει στην αειφορία του περιβάλλοντος

Το ΣαββατοΚύριακο, 10 & 11 Ιουνίου 2023, στο Λιδωρίκι, οργανώνεται υβριδικό συνέδριο (με φυσική παρουσία και διαδικτυακή συμμετοχή) με θέμα: Η συμβολή της κτηνοτροφίας στην ισορροπία-αειφορία του περιβάλλοντος.

Δήλωση Σάκη Τραχανίδη για την ανάληψη καθηκόντων Δημοτικού Συμβούλου Παιονίας

Αθανάσιος Τραχανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τους συνδημότες μας που με την ψήφο και την στήριξη τους σήμερα ορκίζομαι δημοτικός σύμβουλος.

Νέες ειδικότητες στο ΔΙΕΚ Κιλκίς για την περίοδο 2023-2024

Ανακοίνωση ΔΙΕΚ Κιλκίς
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, καθορίστηκαν οι Ειδικότητες και οι Θέσεις που διατίθενται ανά Δημόσιο ΙΕΚ για το 2023-24. Ειδικότερα, για την Εισαγωγή Καταρτιζόμενων στο Δ.ΙΕΚ Κιλκίς, θα λειτουργήσουν οι παρακάτω επτά (7) Ειδικότητες Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου 2023-24, με 20 Θέσεις διαθέσιμες ανά Ειδικότητα:

Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 5,9 εκατ. ευρώ τον Μάιο

Μεγάλα κέρδη μοίρασε τον Μάιο το Λαϊκό Λαχείο. Σε πέντε κληρώσεις διένειμε συνολικά 5.931.790 ευρώ.
Αναλυτικά:

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου προς τιμήν του προπονητή Παύλου Κοραϊδη



Σιωνίδης: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την πρόοδο του τόπου μας.

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Κύριε Γκουντενούδη για την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει ο συνδυασμός σας δεν ευθύνεται η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Είναι υποχρέωση και όχι επιλογή της Προέδρου να ανακοινώνει στο σώμα τις ανεξαρτητοποιήσεις των συμβούλων.

1ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού «Λευτέρης Ναβροζίδης», στο Κιλκίς

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς τιμούν τη μνήμη του αείμνηστου Κιλκισιώτη Λευτέρη Ναβροζίδη, που ήταν επί χρόνια ο στυλοβάτης της ανάπτυξης τους σκακιού στην πόλη του Κιλκίς και της Μακεδονίας γενικότερα, προκηρύσσοντας το 1ο τουρνουά γρήγορου σκακιού (Rapid) «Λευτέρης Ναβροζίδης», το οποίο θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. Η διοργάνωση έχει ενταχθεί και στο επίσημο πρόγραμμα των Ελευθερίων του Δήμου Κιλκίς 2023.

Παγκόσμια ημέρα επιβιωσαντων του καρκίνου

Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας
Μέσα από στιγμές κλασμάτων δευτερολέπτων, λεπτών, ωρών, μηνών, ετών, περνάμε και διαπερνάμε μονοπάτια δύσβατα που όταν φτάνουν στο ξέφωτο, η αμοιβή του χαμόγελου είναι η ουσία της ζωής.