Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (16/2/2023)

Η τεχνική εταιρεία Balkan Electric AE αναζητεί Χειριστές / Βοηθούς Χειριστές Μηχανημάτων Έργου - Εκσκαφέα & Ανυψωτικού μηχανήματος (γερανού) πλήρους απασχόλησης για το εργοτάξιο της εταιρίας στον ν. Κιλκίς. Το αντικείμενο των εργασιών αφορά την κατασκευή δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας σε διάφορες περιοχές του ν. Κιλκίς.

(Video) Τσικνοπέμπτη 2023 στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Τσικνοπέμπτη 2023 στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου
Η Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου γιορτάζεται στις 15 Φεβρουαρίου, όπως όρισε ο ΠΟΥ, για να ενημερώσει και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών και των εφήβων έως 18 ετών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

(Video) Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από το μουσικό τμήμα του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου "η πόλις"

Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από το μουσικό τμήμα του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου "η πόλις". Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023.

(Video) H Νέα Δημοκρατία νομού Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτα 2023

 
H Νέα Δημοκρατία νομού Κιλκίς πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας την Τετάρτη 15-2-2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.15 μμ στο "Κτήμα των Ευχών" στο Κιλκίς. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.