Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Σουηδία, Καλλάκ: αντίσταση στα μεταλλεία με στρατηγική

Οι πρακτικές των εταιρειών είναι παντού οι ίδιες - Τι σας θυμίζει το σουηδικό μέτωπο;
Χαλκιδική, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Κιλκίς και τώρα πια και Σέρρες, Καβάλα. Καιρό τώρα, με πρώτους σε εξελίξεις και διαδηλώσεις τους κατοίκους της Χαλκιδικής, βρισκόμαστε καθημερινά μέσα σε αυτόν τον ωμό, ύπουλο και αρπακτικό πόλεμο.

«Η ανασυγκρότηση περνάει μέσα από την ΚΑΠ και τους νέους αγρότες»

Συνέντευξη Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου  στο Δημοσιογράφο Πάνο Μπαΐλη και το περιοδικό «ΑΓΡΟTERRA»
Αλλαγές έρχονται στην ελληνική γεωργία τόσο από τη νέα ΚΑΠ όσο και από μία σειρά εθνικών δράσεων, όπως τις αναλύει ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος τονίζει την ανάγκη για ποιοτική παραγωγή.

Η Τελική Βαθμολογία του 14ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball

Ολοκληρώθηκε το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball το οποίο περιλάμβανε τέσσερα τουρνουά, στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, στη Λούτσα Πρέβεζας, στην Καρδία Θεσσαλονίκης και στην Αγία Παρασκευή Αλεξανδρούπολης. Στις γυναίκες η AVANT GARDE ακλόνητη στην πρώτη θέση, ενώ στους άνδρες ACROPOLIS BHT καιWATERPROOFS ισοβάθμησαν.

Παράταση για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε Απόφαση για νέα παράταση καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ για το έτος 2012, μέχρι την 31η Αυγούστου 2013.

Τρεις νέες μετεγγραφές για τον Κιλκισιακό

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση των Νίκου Τζεβελέκη, Δημήτρη Ηλιόπουλου και Γιώργου Μάντζιου.