Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Δεκαπενταύγουστος στο Πεδινό Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μια μεγάλη δραστηριότητα πολιτιστικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων σε ιδέες και προτάσεις είχανε την χαρά να ζήσουν οι κάτοικοι του χωριού Πεδινού σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς μέσα στα πλαίσια του εορτάζοντος Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Παγκόσμια μοναδική εφεύρεση από το Κιλκίς - Κιλκισιώτες βρήκαν τρόπο για πάμφθηνη θέρμανση, για όλους και για πάντα

Του απεσταλμένου του CNN-GnomiKilkis Πανίκα Μαύρου

- Θα είναι με τη μέθοδο της συμπίεσης του καυτού καλοκαιρινού αέρα μέσα σε δεξαμενές διαφόρων μεγεθών!
Εκνευρισμός στη Μόσχα και τη GazProm, αφού ανατρέπονται όλα τα σχέδια τους με το φυσικό αέριο.
Ενδιαφέρον Ισραηλινών ομίλων να αγοράσουν την πατέντα.
Ξαφνική άνοδος στο Χρηματιστήριο της Αθήνας!

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 18/8/2020, 3:29μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπών
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2022 και σε μία περίπτωση το Νοέμβριο του 2021, παραβίασαν 6 Ιερούς Ναούς σε περιοχές της Χαλκιδικής, αφαιρώντας τάματα, χρήματα και εκκλησιαστικά αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 30.000 ευρώ.

Μετακόμιση του Γραφείου Αγροτικής Οικονομίας Γουμένισσας

Ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας Γουμένισσας έχει μετακομίσει στο 1ο όροφο του Δημοτικού Καταστήματος Γουμένισσας όπου και θα λειτουργεί στο εξής. Το τηλέφωνο επικοινωνίας παραμένει το ίδιο 2343041878.

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή δια χειρός Cezaris Graužinis στις 23 Αυγούστου, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η κορυφαία τραγωδία «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, μετά τα συνεχόμενα #sold_out «ταξιδεύει» στις 23 Αυγούστου στο Κιλκίς, στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου.  Ώρα: 21:00

Συνελήφθησαν 4 άτομα στην Πιερία για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών της Πιερίας προχθές (16 Αυγούστου 2022) το βράδυ σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, για τη σύλληψη 4 ατόμων που έθεταν σε κυκλοφορία πλαστά χαρτονομίσματα.

Η γκαντεμόσαυρα

Γράφει η Ευγενία Τσομπανοπούλου
Δεν είμαι τόσο ευφάνταστη, σου λέω! Όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς είναι όλα μα όλα αληθινά! Ίσως κάποια θα βόλευαν να είναι αποκυήματα της φαντασίας μου, αλλά δεν είναι τα άτιμα! Όπως π.χ. το τελευταίο συμβάν του τριημέρου, που πήγα μετά από πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη για μια βολτίτσα αναψυχής, να πάρω τον Θερμαϊκό αέρα μου! 

Περί της ίδρυσης Ναΐσκου στην Πλατεία Ειρήνης στην πόλη του Κιλκίς

Γράφει ο Ιωσήφ Τσακίδης
Περί της ίδρυσης Ναΐσκου στην Πλατεία ειρήνης στην πόλη του Κιλκίς έχω να πω συνοπτικά τα εξής:
Δόξα τω Θεώ η πόλη του Κιλκίς έχει αρκετούς Ναούς και Ναΐσκους. (σε σχέση πάντα με τον πληθυσμό της). Δεν θα τους απαριθμήσω έναν- έναν. Τους γνωρίζετε όλοι.

Γεωργαντάς: Θα δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την επίλυση του προβλήματος των αλιευτικών προϊόντων

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Μέσης Αλιείας συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο ΥφΑΑΤ, κ. Σίμος Κεδίκογλου και η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Εκδήλωση στην Αξιούπολη με τίτλο Ρουμπαγιάτ



"1922-2022: Μικρασίας Μνήμη..."

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τιμής και μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 20.30 στην Πλατεία του χωριού μας.