Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

(Video) Επισκεπτόμαστε τον αύλειο χώρο του Ξενοδοχείου KRISTONIA, στο Κιλκίς


Επισκεπτόμαστε τον αύλειο χώρο του Ξενοδοχείου KRISTONIA, στο Κιλκίς, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 45χρονο για ναρκωτικά και καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 45χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Χαλκιδική: Σκοτώθηκαν 81χρονος και 69χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (28 Σεπτεμβρίου 2019) και ώρα 12.00 περίπου σε δημοτικό οδό στην Ορμύλια Χαλκιδικής, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 81χρονος ημεδαπός και επέβαινε η 69χρονη σύζυγός του, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 81χρονου και της 69χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

(Video) Αγιασμός των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς


Αγιασμός των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Η έκθεση "Χρυσοί στέφανοι εκ Μακεδονίας" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Θα ήταν χαρά μας να σας υποδεχθούμε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 19.30, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, στην παρουσίαση της περιοδεύουσας έκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης 'ΧΡΥΣΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΙ εκ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ', στην οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και το χρυσό στεφάνι από τον Μακεδονικό Τάφο της Αρχαίας Ευρωπού!